Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 21:48

Ne! Ale Jeefes jo, viděla jsi někdy Satirnina? +zazubí se na ni+ No to teda mám. Mám rád všechno, co je v tobě, i včerejší oběd. +zazubí se na ni+ Jo, já jsem děsně a skvělý pako a on, nebo ona bude taky, ti můžu garantovat. +usměje se na ni a obejme ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 21:52

neviděla, koukne na to spolu? +usměje se+ no tak včerejší oběd už ve mě bohužel není. +zašklebí se, a otře si mu slzy o triko+ já vím, že bude boží.+pousměje se a přitulí se k němu trochu+ promiň, mně to dělá nějak samo. +koukne na něj zkroušeně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 22:03

No můžeme. +usměje se a přikývne+ Je to o sluhovy, co je skoro úplně tak boží, jako ten náš. +zazubí se na ni vesele+ Já vím, že za to můžou hormony. +usměje se na ni+ Nevíš, jak douho s tebou budou ještě ty hormony mlátit? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 22:06

tak si to někdy pustíme. +usměje se, a vleze si k němu až na klín, aby ho objala a nezlobil se+ no, to já nevim. to má každej jinak. +pokrčí rameny+ já vím, že tě to štve. +pousměje se+ však mě taky. +uculí se+ tak mi dej pusu. +pohladí ho nosem po rameni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 22:11

+no on se nezlobí, ale pokud je u něj tak blízko, tak je odhodlanej to nahrát, aby ji mohl objímat a tulit se k ní+ Mě to ani tak neštve, spíš jsem z toho děsně zmatenej a vůbec nevím, co mám dělat. +usměje se na ni trochu+ Dám. +přikývne a dá jí pěknou a dlouhou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 22:13

já jsem z toho taky zmatená. +pousměje se, a opře se mu spánkem o rameno, a taky ho trochu objímá+ najednou cítím úplně jinej ppocit než předtím, děsně silně, a všechno mi přijde děsně líto. +uculí se+ a pak mám najednou endorfiny u stropu. +pohladí ho, a pusu mu dá taky, hezkou a něžnou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 22:14

No jo. +přikývne+ To jsme mohli čekat, že jo. +usměje se na ni+ Však my to nějak zvládneme, budeme spolu a zvládneme to, jo? +dá jí pusu a ještě ji trochu polechtá, aby se usmála+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 22:17

já vím. jen mě to nějak zaskočilo. +uculí se+ takhle náladová sem byla naposledy v patnácti. +zazubí se, a usměje se na něj úplně krásně, a když je tak u něj, tak ho políbí ještě trochu, a pak ještě víc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2015 22:21

No, já možná i ve dvaceti. +uchichtne se a pak ji líbá a líbá a prstama jí vklouzne pod triko, jenom tak, aby cítil její kůži a trochu ji tam ohlazoval+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 22:22

a teďka už seš velkej a dospělej? +uculí se mu do rtů a trochu se k němu tulí, z jeho prstů na kůži jí naskáče husina, tak se trochu uchichtne, a jen si tak hraje s jeho rty a jazykem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London