Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Jacob Downly » 23 led 2013 20:27

+zasměje se+ Já jsem se musel obětovat v Kanadě? To bych ani neřekl. Tam jsem byl spíš na dovolené. +mrkne na ni spiklenecky+ No dobře, ten poker pomohl. +tančí s ní a když zavrávorá tak ji chytne do náruče, ve vší počestnosti a neosahává ji, i když ho to napadlo+ Jsi v pořádku? +zeptá se jí+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 23 led 2013 20:48

Jo jsem v pohodě +přikývne+ Jen bych se potřebovala něčeho napít a taky mě už bolí nohy v těch vysokých botách +přesune se z parketu ke stolu, kde si sedne a pořádně se napije+ Máš nějakou rodinu? Děti? Nic o tobě nevím...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 23 led 2013 21:11

A já tě tady tahám po parketu. +omluvně se na ni usměje a jde si sednout k ní, zase naproti+ Nemám... Tedy, děti nemám. Mám matku, ta bydlí v New Yorku a stará se mi tam o byt když, jak ona říká, courám po všech čertech a ji tam nechám samotnou. Což ale není pravda, myslím, že její přítelkyně z klubu by zastrašily i nejdrsnější gang z brooklinu. +zasměje se+ Chceš nějaké děti?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 23 led 2013 23:03

Neomlouvej se, přišli jsme si sem přece zatančit. Akorát jsem se trochu víc rozjela +zasměje se a zuje si pod stolem boty+ Děti pochopitelně chci... jednou. Ale nejsem si jistá, jestli mi to bude umožněno. Můj přítel totiž... +přemýšlí, jak to říct+ ...asi děti chtít nebude. Proč tě to zajímá? +pohlédne na něj+ A jak to máš ty?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 23 led 2013 23:11

+strašně nenápadně se pod stolem otře svojí nohou o její+ A proč ne? Hm... To se dívím, ale jsou i jiné způsoby, jak mít děti. +zauvažuje nahlas+ Ne, ne. +zasměje se+ Já nemyslím žádné ilegální nebo nečestné cesty. +zasměje se+ Já vlastně ani nevím, jestli chci. Tedy, chci, ale nevím s kým. Nemám s kým. +pokrčí rameny a zasměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 23 led 2013 23:24

+sevře tu jeho neposednou nohu do kleští svých chodidel a uculuje se u toho+ Prostě... má své důvody +pokrčí rameny a přemýšlí, že se vlastně Remuse na to nikdy nezeptala, jen to tak odhaduje+ Jiné způsoby? A jaké? +směje se+ Tak to je pochopitelné... když jsi ještě nenašel tu pravou, se kterou bys chtěl žít, tak nemá zatím cenu přemýšlet, s kým bys chtěl děti. To časem přijde +stiskne mu povzbudivě ruku+ Stejně pořád běháš po světě, rodina by si tě moc neužila.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 23 led 2013 23:35

+poněkud mu zkamení úsměv, když má tak uvězněnou nohu mezi jajími, ale pak se zase uvolní a zasměje+ Třeba adopce, nebo umělé oplodnění. +pokrčí rameny+ Ne? Náhodou... +žoviálně se opře v boxu a rozpřáhne ruce+ Až najdu pár holek, tak šest, pro mě jako stvořených tak se dozajista usadím. +směje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2013 00:08

+pustí mu nohy, zase tak moc mu je nesvírala+ Takové možnosti nepřipouštím +odmítne rázně+ Aha... takže mnohoženství tě láká? +směje se+ Chceš si pořídit harém?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 24 led 2013 00:18

To je ovšem na tobě. +pokrč rameny, jakože jemu je to ostatně jedno+ No jistě, to je přece ideální pro tak mocného muže jako jsem já s takovými mocnými choutkami. +zasměje se+ Ne, ve skutečnosti by mi úplně stačila jedna žena. Jedna taková malá drobná blondýnka.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2013 18:43

To máš vážně tak velký sexuální apetit, že si troufáš na šest žen najednou? +směje se, jak se tam Jacob v žertu kasá svými výkony+ No, nevím, nevím, jestli by ti pak stačila jediná drobná blondýnka, když jsi tak náruživý +napije se rychle a tváří se u toho smrtelně vážně, ale koutky jí vesele cukají+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre