Pokoj č. 7 - Mr. Jade

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č. 7 - Mr. Jade

Příspěvekod Jade » 29 črc 2015 22:06

můžu tě ujistit, že dodržujeme většinu hotelových pravidel, a po desáté neběháme po chodbách. +uchechtne se, lehce jízlivě, ale jenom lehce+ chtěl jsem zpátky svoji zbraň. jinak nechápu, o čem mluvíš. +opře se do křesla, a tváří se jako nevinnost sama+ takhle na fleku? ne, to asi ne. +pokrčí rameny+ ale mohl bych se na to podívat. mám přístup k... řekněme zajímavejm zdrojům. +ušklíbne se trochu+ nic neslibuju. +dodá, aby se na to moc neupínala+ a samozřejmě by to mělo svoje pravidla. +zadívá se na ni zkoumavě, jako by odhadoval, jestli na to má koule. když vstane, ruka se mu na chvilku automaticky nenápadně přesune k pootevřený zásuvce, kde má schovanou zbraň, ale pak ji zase stáhne, a jen si ji pobaveně měří, sklouzne jí pohledem po těle, poněkud důkladně, a nevidí důvod to maskovat+ ne. +zavrtí hlavou rozhodně+ já věci jen tak zadarmo nedávám. +protáhne, a oči mu zajiskří+ jo, a kšefty a kšefty dohromady nedělaj moc dobrotu. +nakloní hlavu na stranu, a přejede očima po lemu jejího výstřihu+ většinou se totiž ukáže, že každej chce něco trochu jinýho. +poznamená+ a to dost znemožňuje uspokojivej konsenzus.
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 črc 2015 22:16

Pán je tak trochu paranoid co? +okomentuje to sklouznutí ruky k šuflíku. Jo taky umí rejpat+ Ty si asi moc rád hraješ co? +těká očima po jeho obličej, nejdřív že má poprosit, pak rozhodně ne...+ víš +uhladí si ty vlasy zpátky za ucho+ položím ti tu otázku klidně znovu, pokud si ji napoprvé nerozumněl +kontruje mu pobaveně, taky trochu jízlivě, aby ho fakt přesvědčila, že tuhle hru mohou hrát dva+ Co za ni chceš? +dá si nohu přes nohu, asi mu tam přisedla nějaký lejstra, ale snad to nevadí, a co jí vůbec nevadí je to, jak si ji prohlíží.+ Co říkáš, je už na co koukat? +nadzvedne si tričko, kousek, jenom aby byl vidět půlměsíček červené krajkové podprsenky, a pak ho zase nechá klesnout dolů.+ O magii budem jednat jindy, jsem si jistá, že to jindy nastane. +Je to konstatování faktu, tedy už je rozhodnutá, že spolu obchod na toto téma budou realizovat+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 črc 2015 22:30

taky je pán ještě naživu. +kontruje klidně, jen ať si rejpne, on z cukru není :D+ říkal jsem, že můžeš dostat ledacos, ne že dostaneš všechno. +zvedne koutek ještě víc do úšklebku, jen tak pobaveně, nijak zvlášť jízlivě, a papíry sou koneckonců jen papíry, že :D+ Hm... +prohlíží si ji a zvažuje to, ukazováčkem si lehce poklepe na spodní ret, a pak přimhouří oči+ Informace. +rozhodne se+ shodou okolností se mi zrovna dost hodí. informace... o smečce. co plánují, na co se chystají, co se děje uvnitř, kdo remcá, kdo si koleduje, a... co tomu říká alfa. +nakloní hlavu na stranu, ber nebo nech bejt+ říkám, že už nejsi takovej emergency případ. +protáhne, a dívá se, tím svým hluboce znepokojivým rentgenovým pohledem+ Budeme. +přikývne souhlasně+ já jsem ti k službám. +protáhne tak tiše, a oči mu jen hrajou+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 črc 2015 22:41

Vždyť já ale nechci všechno, jen jeden jedinej Magnum +zakření se a pak se jí zvednou koutky+
Výborně, máme platidlo +a ani jediným záškubem nervů nedá znát, jak ji zrovna tento požadavek zneklidní. Tep má pořád stejný a dýchání taky. Chvilku přemýšlí.+ Dobrá takže pozorně poslouchej +přisune se k němu blíž, jako aby je nikdo jinej neslyšel, a lýtkem se přitom otře o jeho stehno+
Gabriel se rozhodl vládnout jako svrchovanej vládce, a hodlá si postavit hrad, kterej bude nedobytnej. Taky trochu zešílel a děsně zbrojí, lidi ze smečky chodí se sklopenou hlavou, protože kdo se na něj byť jen na chvilku podívá, už je zmlácenej až na kost. Taky se rozhodl, že bude mít každej pátek pannu v posteli a dobyje Maďarsko a Černou Horu... +pak už to nevydrží a začne se smát, přičemž odhalí bílý krk+ To si vážně myslíš, že ti takové informace poskytnu? +zavrtí hlavou v jasném ne, a seskočí ze stolu zpět na zem+ Myslím, že se asi nedohodnem, škoda. Očekávej balíček, hezoune. +Jakože mu Magnum pošle, mrkne na něj a jedním koutkem se usměje+ Už se těším na vyjednávání o našem budoucím obchodu, to bysme měli pojmout jako konkláve, abysme se vůbec domluvili.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 črc 2015 22:55

+pořád ji studuje pohledem, tím co dovede navodit pocit, že ji svlíká vrstvu po vrstvě až na kost a ví; jako kdyby ji vyzýval, ať to riskne, a pak natáhne ruku a to lýtko jí chytne a trochu stiskne ne úplně bolestivě, ale aby to cítila+ sarkasmus. okouzlující. +ušklíbne se pobaveně, a pustí ji, aby mohla seskočit+ jen jestli nebude plnej antraxu. +utrousí, a mezi rty si zastrčí cigaretu+ já bych řek, že to proběhne profesionálně. +pozvedne koutek+ umím bejt velice proklientskej. +protáhne, a od něj to vždycky zní jako dvojsmysl+ jen je důležitý si uvědomit role v týhle hře... a že jseš to ty, kdo chce něco ode mě. +roztáhne rty ještě víc, a v očích má něco trochu kočičího, jako číhající predátor, nakloní se k ní blíž, až jí horkým dechem trochu ovane kůži+ takže se hraje podle mejch pravidel. +dodá tišejc+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 črc 2015 23:03

+kůže na lýtku jako by jí vzplála, co si budem vykládat, Jade sexy parchant, docela ten typ, co jí bere. O malinko se jí zrychlí tep, a v místě jako by ji bodali jehličky, jak Jade tiskne, ale nebolí to. Pak je to pryč. Ví že si hraje, a prozatím jí to nevadí.+ Neboj se, vím jak se sluší a patří manipulovat se zbraněmi. Antrax je pro amatéry. A já tě nechci otrávit, ani přizabít, víme? +Trochu se k němu přitočí+ Výborně pane proklientskej +v nose ji zalechtá jeho kolínská+ Ty jseš... +na chvilku se zamyslí+ budeš velkej šéf +nakloní se ještě trochu víc než on, a rty má tak zhruba ve výšce jeho krku+ takže se bude hrát podle tvých pravidel. +Pronese to cíleně jako dvojsmysl a pak ho jemně kousne do čelisti, ale opravdu jen malinko, vůbec ne bolestivě+ Takže příště, hezoune +mrkne na něj ještě a má se k odchodu+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 črc 2015 23:13

to se mi mocně ulevilo. +odvětí pobaveně, voní vzdáleně po tom hřebíčkovým cigáru a taky trochu sprcháčem, jak byl předtím v koupelně+ tak uvidíme, jestli se umíš chovat jako hodná holka. +protáhne tiše, skoro zavrčí někam k jejímu uchu, a není to ani dvojsmysl, spíš už jen jednosmysl :D, ruka mu vyjede na její rameno, a zůstane volně položená blízko jejího krku, napůl vyzývavě, napůl jako varování, ať nekouše moc, nebo by mohl stisknout+ Příště. +souhlasí, odklepne si to cigáro, a dívá se, jak odchází+ vím jaký to je, když ti někdo sebere minulost. nikdo na to nemá právo. +poznamená jakoby nezúčastněně k jejím zádům, a kdyby se otočila, rozhodně by to popřel+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 črc 2015 23:24

Já a hodná holka? +protáhne a má chuť se začít smát+ vždycky +podotkne skoro vážně. Ruka na krku jen o trochu víc zrychlí zrychlený tep. Nemá chuŤ ho kousat, není ani upírka, ani dlak, jen malinko oňufnout, ochutnat. Pak se odtáhne, a nakonec otočí a jde ke dveřím. Ještě než stihne zmáčknout kliku, tak ji jeho slova doslova přimrazí. Syr se musí zhluboka nadechnout+ otázkou zůstává, jestli to, co bylo ukradeno, by nemělo být navždy ztraceno +Procedí, je vidět, jako moc ji to stojí sil, se na něj neobrátit. Záda má celá napnutá+ Protože teď přijde ještě větší bolest, než někoho oplakat. +S tím otevře dveře a odejde pryč. Ještě že neviděl, jak jí po lících stekly slzy. Jo. Bude to bolet, avšak největší strach má z toho, že ne ji+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 črc 2015 23:32

Přijít o něco a zvolit si to jsou dvě různý věci, a volba je vždycky víc než krádež. +poznamená prostě, bez emocí, a napadne ho, že by kdysi býval ocenil, kdyby někdo něco takovýho udělal pro něj. když odejde, srovná si na stole ty rozfrcaný papíry, a svolá si svoje lidi k sobě na rychlou poradu, a v hlavě už se zaobírá večerní akcí+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 26 lis 2015 22:24

+Jadeovi dojde balíček s ručně napsanou kartičkou+
Díky za půjčení, vracím v bezchybném stavu. Dluhy si nedělám. S.
+A v krabičce vykládané červeným sametem je naleštěný, naolejovaný Magnum 357, který jí kdysi půjčil+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje