Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 30 črc 2015 22:10

To jsem já, jak bych měl ve skutečnoti vypadat. +zazubí se na ni vesele a už to jede, taky se snaží, i když jenom tak, aby měla taky šanci vyhrát, protože se mu děsně líbí, že jo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2015 22:14

já myslím, že ve skutečnosti seš mnohem pěknější. +uculí se na něj vesele, a nenápadně ho pohladí po stehně, jen tak+ já sem se od minula zlepšila! +vykulí oči překvapeně, když ho dotahuje+ tyjo! to bude tím miminem určitě! má dobrý geny. +uculuje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 črc 2015 22:20

No mžná trošku. +uculí se děsně skromně, ale vevnitře se děsně naparuje+ No to nééé, to já musím víc trénovat, ty seš nějaká dobrá. +zamlaská nespokojeně a zavrtí hlavou a snaží se držet si náskok+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2015 22:25

no a nebo mě necháváš vyhrát. +zazubí se na něj podezíravě, ale snaží se moc a moc+ pauza na pusu! +zahlásí a pauzne hru, aby se k němu mohla namuchlovat a dát mu velikou pusu+ na pusu a na sváču. +uculí se, a donese si oříšky a trochu čokolády, a Jeefes k tomu přidá taky nakrájený ovoce+ musím furt snackovat. +vymlouvá se před Byronem, aby si z n neutahoval+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 črc 2015 22:31

Já? +koukne na ni děsně uraženě+ To bych si v životě nedovolil! Tsche! +pokoukne na ni s úculem+ Pauza na pusu! +přikývne, rychle to stopne a dá jí pusu+ Jé a na sváču, to se mi líbí, já chcu taky snackovvat. +přikyvje a už se cpe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2015 22:34

ty seš na mě děsně hodnej. +pousměje se a ještě ho trochu potulí+ no víš co, já budu tlustá tak jako tak, ale tobě se obalej žebra! +uculuje se, a ještě ho políbí+ tak co, můžem? +usměje se, a žďuchne mu nosem do ramene+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 črc 2015 22:38

Nejsem, já jsem drsňák největší a nic v životě mě nezastaví. +uculí se na ni děsně moc chytře a drsňácky a pak jí dá ještě pusu, moc milou+ No jo, jako by se tobě nepotřebovali obalit žebra, co? +zasměje se+ Jo, jo, valíme dál. +uculí se a zase to zapne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2015 22:44

ale seš můj drsňák. +uculí se, trochu se o něj opře,a vezme si konzoli+ moje žebra sou pěkný náhodou. +uculí se, vyhrne si triko, a poplácá si břicho, a pak hraje dál, občas to teda musí stopnout a běžet čůrat, a mezi pauzama si sype do pusy oříšky nebo něco+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 črc 2015 22:47

No koho jinýho, že jo. Ty mě taky umíš ocenit. +usměje se na ni+ No to jsou, já bych je sežral! +zasměje se a trochu ji do těch žeber kousne a pak hnedka hraje, on taky pořád něco ujídá a tak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2015 22:50

to já umim. +uculí se, a koukne na něj z boku, takže se jaksi převrátí s autem, a zapomene hrát+ nežer mi žebra! +zazubí se vesele, prohrábne mu vlasy, a koukne na obrazovku+ ups. +uculí se+ asi sem mrtvá. +postěžuje si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London