Když to jsou moc boží žebra. +směje se a okusuje jí je ještě trochu a s autem je někde v příkopě, ale to mu je docela jedno+ Akorát třeba tochu kečupu by se k nim hodilo, že jo. +uchichtne se+ To neva, tak se pak oživíme.
+trochu se zahihňá+ ty už zase škrábeš. +uculí se a trochu se kroutí, ale tak pěkně+ máš úchylku na patlání kečupu po holkách? +zazubí se na něj, a kouká jak si tam vegetí na břiše+ tak jo, tak se pak oživíme. +usměje se, a hladí ho ve vlasech+
Ohhhh božíčku to mám. +zazubí se na ni a trochu ji tam okusuje a olizuje+ Kečup je boží, víš? Děsně moc. Hlavně teda s troškou kečupu. +koukne na ni a zazubí se na ni+
ty seš pako. +uculí se na něj vesele+ moje milovaný pako. +pousměje se, přitáhne si ho k sobě a políbí ho na rty, nejdřív úplně jemně a pak trochu víc, a nějak toho vůbec nemá dost+
To já jsem. +uculí se na ni a přitulí se k ní víc nahoru, aby ji mohl pohodlně líbat. Takže ji obejme a líbá ji dál a dál a trochu si ji osahává, když je jeho+
ale nejlepší, víš? +pousměje se, pohladí ho chodidlem po nártu, a usměje se na něj, trochu mu zabloudí prstama pod lem od trika, a hladí ho tam, olíbává mu rty, a nehodlá vůbec nikdy přestat+
Trochu to vím. +usměje se na ni a políbí ji na čelo a na víčka a rty a pak na bradu+ Jsi moc boží, víš? +uculí se a líbá ji a hladí ji na ůži pod lemem trika+
tak já ti to budu říkat víc, abys to věděl hodně. +uculí se, zavře oči, a nechá v sobě růst ten pěknej něžnej pocit, když se jí takhle dotýká+ jo? +usměje se+ tohle je taky moc boží. +zazubí se trochu a víc se k němu přitiskne+
Můžeš mi to napsat na tabuli v kuchyni, aby to věděl i každej, kdo k nám dojde, že jo. +pousměje se a taky ji hladí+ Jo, no jo. Tohle je moc příjemný. +koukne na ni a přejede jí rty po krku+
já ti to napíšu pod ty čárky, aby o každej věděl.+uculí se+ ale myslím, že je to každýmu jasný. +pousměje se, a trochu přimhouří oči+ svlíkneš si to triko? +zazubí se na něj nevinně+ chtěla bych tě cejtit, na kůži. +pousměje se+