Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 23:47

+zavrtí hlavou+ Neumím surfovat, ale umím stavět parádní hrady z písku. +obejme ji kolem ramen, chce ji políbit, ale kýchne+ No a teď se nastydnu a umřu. +zasměje se a konečně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 23:59

Hrady! +nadchne se pro tu myšlenku okamžitě+ Zahrabu tě do písku, až ti bude koukat jen hlava, a pak ti udělám parádní pískový prsa. +uculí se a pohladí ho po hrudníku+ No to teda jedině přes moji mrtvolu. +pleskne ho, ať to ani neříká+ Jestli mi umřeš, tak tě zabiju. +zamračí se na něj výhružně a pěkně hluboce ho líbá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 led 2013 00:02

A ocas. +navrhne+ Jako od mořskýho panáka ocas. +osvětlí jí to, uculuje se jí do rtů, jak už má koneckonců ve zvyku a líbá jí dokud mu vydrží dech a pod vodou jí bloudí rukama po těle+ Tak já teda neumřu, když tak hrůzostrašně vyhrožuješ.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 led 2013 00:10

Jo, uděláme z tebe pěkně sexy mořskou mořskou vílu. I s korunkou. +zazubí se, oplácí mu polibky a pod vodou mu zajede prsty pod lem trička+ No to bych prosila. Žádný umírání nebude. Ale když budeš nemocnej, tak se o tebe budu hezky starat, uvařím ti čaj s rumem a nudlovou polívku a budu tě zahřívat vlastním tělem i když budeš všude smrkat. +slíbí mu vážně, ale oči jí jen hrajou, a hladí ho přitom po kůži na břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 led 2013 00:15

Já chci čaj s rumem! +oči mu zasvítí+ Mě je děsná zima, víš... +rozklepe se jak vibrátor a zuby mu začnou cvakat o sebe a dělá, že mu je strašlivá zima+ Půjdem do postele? +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 led 2013 00:22

To víš že jo, všechno bude. Akorát čaj asi nemám, ale můžu ti ohřát rum. +navrhne improvizačně a doplave ke schůdkům z bazénu+ Ty zas myslíš na prasárny, co? +koukne na něj s přimhouřenýma očima a culí se, vyleze ven z bazénu, okamžitě se na ní přilepí promočený oblečení a jak míří do domu, nechává za sebou kaluže vody po cestičce a pak i v hale, v kuchyni vezme flašku rumu a po schodech se vyhrabe až do pokoje a začne ze sebe to promočený oblečení stahovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 led 2013 13:07

Ty nemáš čaj? +zeptá se překvapeně+ No, co se dá dělat, tak to ten rum bude muset stačit. +ušklíbne se vesele+ No jistě. A ty jsi překvapená, Nejdřív seš celá mokrá a apk se na tebe všechno lepí. +jde za ní do pokoje a shodí tam ze sebe oblečení a rovnou si vleze pod sprchu+ Co kdyby sme si ten rum dali tady?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 bře 2013 01:05

+kousne se do rtu, aby si ho dál nedobírala, je jí jasné, že každý otec chce mít svojí malou princeznu doma v bezpečí a pod kontrolou a raději se soustředí na to lehké olíbávání+ Jo na tom něco rozhodně je. +pokývá souhlasně hlavou, spokojená s jeho stanoviskem žádných románků na pracovišti+ Hmn to si to někdo umí zařídit. +zazubí se na něj vesele a okukuje mu hezky nenápadně stůl+ Máš pravdu... úplná princeznička. +usměje se na obrázek dívenky, není hloupá dojde jí o koho se jedná+ Protože ať už se ti to tak zdá nebo ne jsem slušně vychovaná dívka. +nahodí na oko naprosto vážný a pohoršený výraz+ Ale když to na mě neřekneš, tak si pod ně nic nevezmu. +spiklenecky na něj mrkne, zejména když se tváří tak smutně a ona rozhodně chce aby se jen usmíval. zarazí se v půli pohybu a trošku zamračeně na něj koukne. spíš než aby se zlobila nebo něco podobného tak nad tím jen přemýšlí zatímco se odebere se převléci+ Neuškodí ti nějak, že mě tady máš? Možná bych měla zůstat někde schovaná, aby tvoje bývalá žena neměla problém s tím, že Vanessca bude ve společnosti tvojí nové přítelkyně. +zajímá se hned jak se vrátí, sice není nadšená z toho že je tu možnost setkání s jeho bývalou ženou, i když nemůže popřít že je zvědavá o jakou ženu se jedná a nejspíš by nenápadně šmírovala za okny, ale zároveň ani nechce, aby se ta žena zašprajcla a začala dělat Christianovi problémy.navíc jednoho dne se stejně nejspíš setkají+ Hele vy máte bazén. +zazubí se vesele, když vyjdou ven a procházejí kolem zmiňovaného objektu+ A co je tohle? +ukazuje zvědavě na tobogán a pak jen zůstane stát a koukat na tu nádherně divokou zahradu+ Páni... to je... +vypadá velice okouzlená, když se rozeběhne po trávníku a nadšeně se zatočí kolem dokola až jí sukně vystoupá nebezpečně vysoko+ ...nádhera. +dokončí myšlenku a vesele se na něj usměje, stojíc mezi vší tou zelení+

(hups se nám to nějak prodloužilo :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 bře 2013 01:45

No vidíš, ani mi nedošlo, že ji tu mám. +usměje se+ Ale to už je nejmíň rok zpátky, teď už je mnohem větší, a víc se jí kroutí vlásky. +vrátí fotku zpátky+ Neslušný by bylo jít nahatá do společnosti, tady tě nikdo neuvidí. +zazubí se a pohladí ji přes šaty po zadku, čímž se zároveň ujistí, jestli nekecá+ Teď už to není její starost, koho kde mám. +pokrčí rameny+ Nechci tě schovávat. +zamračí se, že se jako za ni nestydí+ Pokud se tedy nechceš schovat ty. +dodá rychle, rozhodně by pochopil, kdyby se s ní nechtěl stýkat, ostatně kdo by taky chtěl+ Spíš si říkám, co si asi o mně pomyslíš, až ji uvidíš. Není to zrovna žena, kterou bych si vybral, kdyby to bylo na mně. +ušklíbne se, hezká to ona je, ale inteligence a soucitu dvakrát moc nepobrala, ostatně co by člověk čekal od někoho, kdo se jmenuje Tiffany :D + Nemyslím, že by dělala problémy. Vzhledem k frekvenci, s jakou si vodí do postele chlapy, nemá nárok si stěžovat, roznesl bych ji na kopytech. +zamračí se+ No vidíš, máme. +podiví se trochu, očividně na zahradě ještě nebyl, a vypadá příjemně překvapený, pomalu míří za ní do hloubi zahrady a usmívá se, když ji tak pozoruje+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 bře 2013 02:08

Celá po tatínkovi. +usmívá se, rozhodně je vidět, že mají dosti podobné oči+ To určitě. Náhodou se vám na zahradu někdo zatoulá a bude mě chtít okukovat. +tváří se na oko zděšeně, ale v očích jí jiskří+ Navíc by nebylo fér, kdybych po zahradě běhala nahá jen já. +uculí se na něj. něžně se na něj tak nějak usměje a chvíli nad tou nabídkou schovávaný přemýšlí+ Připouštím, že mi to přijde docela lákavý, ale myslim, že ne. +zakroutí nakonec hlavou, někdy mívá své chvilky hrdinství a tohle je možná jedna z nich+ Dřív či později bych se s ní stejně určitě setkala, tak proč to odkládat. +pokrčí nakonec zlehka rameny, ale hřeje jí u srdce zjištění, že se za ní očividně nestydí+ Co bych si měla myslet? +usměje se na něj jemně+ Říkal si, že to bylo smluvené manželství tak leda tak bych tě mohla obdivovat za to, že si s ní vydržel tak dlouho. +zazubí se vesele+ Dobře, tak v tom případě se s ní seznámím. Sice z toho nesrším nadšením, ale není to něco co bych nepřežila. +usměje se, nehodlá předstírat nadšení ze seznámení s jeho bývalou ženou. něco jí říká že z nich dvou nejlepší kamarádky nebudou, ne že by o to stála. ale někdy by se mohlo hodit, kdyby jí tu ta žena několikrát viděla a prohodila s ní pár slov. to jí osobně neublíží, možná+ Ty si to nevěděl? +vykulí na něj očka+ Skutečně si to tu ještě neprošel celé, že? To musíme napravit. +zubí se na něj vesele a pobíhám tam po trávníku sem a tam, nadšená ze všech těch různých květin a celkově z toho příjemného prostředí. na chvíli se ztratí mezi keři, aby se mu po chvíli vynořila za zády, s tichým smíchem se k němu přikrade a plácne ho po zadku, aby se rozeběhla opět kolem něj dál vyzývajíc ho k honičce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house