Bucuresti, Romania

Moderátor: Rebecca Altamirano

Re: Bucuresti, Romania

Příspěvekod Jade » 21 črc 2015 20:00

Proč se limitovat jen na jeden typ mučení. +zvedne koutek vyzývavě a ten pohyb jejích prstů přes předloktí mu neunikne+ Nešukal jsem ji proto, že by byla skvělá v udržování tajemství. +zašklebí se na ni s podtónem pobavení, jakože co se dá dělat, nemůžou bejt pěkný A chytrý :D+
Já bych řek, že se ani zdaleka nedoceňuje dostatečně. +odfrkne si, a oči mu blýsknou, když před ně přejede pohledem+ Měl by sis tady kamaráda držet na kratším vodítku, . +poznamená konverzačně, nebo by taky mohl dojít k úhoně, taky se nenechám otevřeně urážet zazní v tom zastřeně+ Obávám se, že to by už byl zcela jinej obchod. Takže původní cena se na něj už nevztahuje. +nakloní hlavu na stranu, ale jinak se ani nepohne, tělo má napjatý jak strunu a každej sval připravenej vyrazit, kdyby oni zaptočili+ Fakt? Tak to teda nejsou moc dobrý stopaři. +rozhlídne se spíš tak pobaveně+ Víš, ten artefakt mě stál docela hodně času a energie. +protáhne, a opře se do židle+ moc těžko se mi s ním loučí, a Bookerův přístup mě fakt moc vstřícně nenaladil, to určitě chápeš. +dodá s úšklebkem+ takže bych řek, že záleží na tom jestli jsi ochotnej přihodit. +přimhouří oči, to je hra kterou hraje rád, ale to neznamená, že nemá ruku jen volně kousíček od hůlky+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 srp 2015 16:40

No jo, to asi fakt ne. +protočí oči pobaveně. Pak jen celkem tiše, ale pozorně sleduje tu slovní přestřelku, prsty lehce hladí chladnou rukojeť své dýky. Nakonec se zadívá na Jadea, hlavu lehce nakloněnou na stranu a nepatrně kývne. Usmívá se, ale je to spíš výraz predátora těsně před tím, než zaútočí. V tuhle chvíli ale ne na něj, ale na jednoho z jejich dvou přátel a Jadovi tak chce dát pouze znamení, že ona je připravená. Když ji Hector znovu osloví, odvrátí pohled o Jadea a zadívá se pro změnu do tmavých očí, jen nepatrně světlejších, než jsou její. Trochu se k němu nakloní, takže mu nos naplní vůně tureckých růží, namísto pachu hospody.+ Tvoje nabídka rozhodně neminula můj sluch...+zavrní tiše a usměje se, až mezi rty problesknou drobné špičáky.+ ...nicméně...+nakloní se ještě blíž, jakoby opravdu měla v úmyslu ho políbit. Vzápětí se ale pohne tak rychle, že to vypadá jako teleportace. Jednou rukou ho ocelovým stiskem chytí pod krkem, takže musí jasně cítit, že kdyby stiskla jen trochu víc, bez námahy mu rozdrtí krk. Spoléhá plně na to, že Jade se mezitím postará o toho druhého potížistu, takže věnuje svoji nedělenou pozornost Hectorovi. Prudce s ním praští zády o zeď, přesně tak, aby si vyrazil dech, ale nic důležitého mu nezlomila a pak mu přitiskne čepl své dýky k hrdlu.+ ...nicméně dnes ještě kopu za jeho tým. +dokončí svou větu, kterou začala před třemi vteřinami, úplně stejným tónem+

+v baru mezitím vypukla lehká panika, je ale vidět, že na podobné situace jsou tu celkem zvyklý, personál se moudře kryje za barpultem a z návštěvníků kdo mohl, bleskurychle zmizel. Obzvlášť z těch, kterým neuniklo "véčko" na upírčiných zádech...+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 03 srp 2015 16:50

No ale čtvrtinu bys mohla, ne? +zeptá se úplně vážně a v očích mu pobaveně zablýskne+ Vážně? To je ale vážně skvělý vynález. +pokýve zaujatě hlavou, ale když se rty dotkne těch jeho, zapomene co chtěl dodat a jen dostane chuť sundat jí z té motorky a dostat z ní těch zamručení mnohem víc. Mezitím se ale už rozjede, takže tyhle plány musí dočasně odsunout. Cestou kupodivu ani nikoho nezabijí, dokonce ani sebe, takže když dojede k bance, sice se na ni nespokojeně mračí, ale nic neříká. Když se za chvíli vrátí, zazubí se na ni a zasalutuje.+ Jak má paní poroučí. +v očích mu hrají ďábelské plamínky, kterým dostojí hned, jak nasedne zpátky na motorku.+ U spodního prádla taky? +mroukne jí do ouška a škádlivě ji kousne do krku+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 srp 2015 18:46

To bych sice mohla... +protáhnu tak zamyšleně+ ale vůbec toho tolik nepotřebuju +mrknu na něj+ jsem skromná žena víš? +culím se+ No vidíš, když se zubíš, tak ti to sluší mnohem, mnohem víc. +Přitisknu se na něj poněkud, a chvilku tak zůstanu, je mi tak moc příjemně+ No, hlavně u spodního prádla... +pak se chraplavě nadechnu a krev mi v žilách buší jako na divokých peřejích.+ Jestli nepřestaneš... +vydechnu s trochu přitaženým hrdlem+ A když budeš hodný, tak mi můžeš vybrat něco podle svého gusta. +Chopím se řídítek,. když trochu "vystřízlivím"+ Aby se ti vedle mě v noci hezky spalo. Takže kam, můj pane a vládče? +Jakože zbytek dne, oběd a spol nechám v jeho režii, avšak, na placení trvám+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 03 srp 2015 22:29

Skromná žena? Není to náhodou oxymoron? +zadívá se na ni zkoumavě,ale koutky mu cuknou+ Zubit se můžu klidně ještě víc. +mkrne na ni na okamžik žlutýma vlčíma očima+ Hmm, jestli nepřestanu? Tak co? +zavrní jí do ucha+ No něco vyberu v každým případě. I když hodný nebudu. +informuje ji přátelsky a dýchne jí na krk.+ Jedem, budu navigovat. +přitiskne se k ní a po chvíli zastaví před útulnou, malou restaurací. Vejde dovnitř a jen okamžik po té, co se usadí, je u nich číšník. Předá jim jídelní lístky, převezme objednávky nápojů a zase zmizí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 srp 2015 08:51

+Obočí mi vyletí skoro do vlasů+ Och ne, řekni mi, žes právě nepoužil odborný knižní název +začnu se kuckat smíchy+ Jsi samé překvapení vlčku +líbnu ho na hranu čelisti+ Nicméně oxymoronem bysme mohli nazvat i mírumilovného vlka, nemyslíš +vrátím mu to zpátky+ Och jak to bylo? Babičko, proč máš tak velké zuby? +další smích mě dusí v hrdle+ a moc na mě nemrkej těma reflektorama, nebo se do nich zakoukám ještě víc. +Motorka nám bublá mezi nohama a jen čeká na pokyn vystartovat...+ Když nepřestaneš... +zamumlám+ tak přijdeš o všechnu tu srandu kolem nakupování a zatáhnu tě někam do lesa, asi. +To už ale vyjedem+ Nějak mi z tebe vyschlo v krčku vlčku +pohodlně se usadím do křesílka a dopřeju si pořádný doušek vody a pohledem přeletím jídelní lístek+
Víš o tom, že mi z tebe hormony v těle blázní, že jo... +Zeptám se ho schovaná za menu a jen vykouknu jedním očkem.+ ne, že by mě to překvapovalo... ale, myslím, že obvykle takhle na chlapy nereaguju, doufám... takže no... půjdeš se mnou na rande? +teď vykouknu uplně a musím se culit, jak je tam hezky rozložený, uvolněný a tak vůbec hot+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 04 srp 2015 20:14

Já jsem náhodou velmi sečtělý a vzdělaný vlk. +zatváří se povýšeně+ A nikdy jsem neřekl, že jsem mírumilovný vlk. +koukne na ni pobaveně+ To se klidně zakoukej, mě to naprosto nepřekáží. Hmm, do lesa? To mi vyhovuje, v lese jsem jako doma. +přikývne vážně na ten návrh a znovu jí zákeřně okousne krček+

+s lehce pobaveným výrazem sleduje, jak se schovává za lístkem+ Ano, lásko. Vím o tom možná víc než ty. +přikývne s úsměvem a zhluboka se nadechne, aby přesně deklaroval, jak o tom ví+ Na rande? +zvedne obočí a úsměv se mu rozšíří+ Nerandil jsem už strašně dávno. Takže jo, půjdu. Pod jednou podmínkou. +upře na ni svůj pohled alá horká čokoláda+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 srp 2015 21:11

Ty jsi ale zákeřnej +protočím oči nad tím dalším kousancem.+ nakonec budu chodit s cucákem jak nějaká patnáctka!

+Konečně došlo i na to jídlo a zrovna když prve ochutnám polévku tak to na mě začne sypat+ No ale víš, že to není fér, že jo? +Jako to že ví všechno. Pak se mi ale úsměv rozzáří+ Fakt? +Jop, teď se jako ta patnáctka cítím, ale vzápětí taková studená sprcha+ Ale... Ale... Sežrat se nenechám, abys věděl +vypláznu na něj jazyk+ Na rande se podmínky nekladou. +Vystrčím bojovně bradu...+ No, tak to vyklop, co vaše chluoatosti požadujete, za večer strávený po vašem boku? +Ušklíbnu se+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 04 srp 2015 21:27

Neboj, nejsem jako tvoje zubatá kámoška. +ušklíbne se pobaveně a myslí samozřejmě Beccu:D+ Na mým rande jo. +poučí ji s úsměvem, předkloní se a lokty se opře o stůl+ Jen úplně jednoduchou věc. Ten večer zaplatím já. +zablýskne mu triumfálně v očích+ Nebo si snad vážně myslíš, že za sebe alfa nechá platit svoji partnerku? +zvedne tázavě obočí a zadívá se na ni, očividně nadmíru spokojený sám se sebou+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 srp 2015 21:40

+Chvilku na něj konsternovaně hledím, pak si dám do pusy další sousto, chvilku přemýšlím+ Fajn, paetnere +odpovím+ Večer máš ve svojí režii +ukážu na něj vidličkou, a pak se ďésně moc vyzubím+ Avšak teď je a ještě dlouho bude odpoledne +mrknu na něj+ Takže mých nákupů a tohoto oběda se to netýká, ale abys věděl jak jsem schovívavá, můžeš se mnou skusit smlouvat, nebo handlovat. +Nadmíru spokojená sama se sebou si objednám rovnou dva. Deserty+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beccy´s Earth