Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 15:23

+děsně se lekne, a vyjekne, když ji najednou něco zalehne, ale pak vyleze zpod peřiny,a musí mu honem dát pusu+ Ahoj. +uculí se, a dá mu ještě jednu+ ty tak pěkně voníš. +zazubí se a dá mu třetí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 15:27

To bude tím, že jsem se tak dlouho nemyl. +zazubí se na ni vesele a zamrká a pak ji u sebe drží a dlouho dlouho ji líbá, protože musí a dlouho to nedělal+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 15:28

fuuj. +nakrčí nos a rozesměje se, přitulí se k němu blíž a taky ho líbá, dlouho a jemně a pak zas víc a pořádně, a prostě úplně moc, pač se jí děsně stejskalo, tak mu to hnedka pošeptá aby to věděl, a stulí se u něj, pač tak je to nejlepší+ a jak ses měl? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 15:31

Ale dyť víš, že kecám. +zazubí se na ni vesele a ještě jí dá pusu a přejede jí nosem po krku, aby se nadech její boží vůně+ Děsně špatně, Robin vůbec neumí vařit a v noci se ke mě nechce tulit. +postěžuje si a je rád, že je u ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 15:33

no, jeefes vařit umí, a kdybys chtěl, určitě by se přitulil. +zazubí se a zahýbe obočím, dá mu pusu na krk, a tak se na něj trochu mačká a hladí ho pod trikem+ my jsme se měly dobře, dopoledne zvracela Angie z kocoviny a odpoledne já. +směje se+ ale bylo to fajn, docela sem se opálila. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 15:35

Neee, Jefese do postele nechci. +zasměje se a děsně moc zavrtí hlavou+ Jo? Takže ses udržela a nepila? Já bych to asi nedal, kočko, seš fakt dobrá. +usměje se na ni+ A děsně ti to sluší i ty vlasy, ty hlavně. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 15:40

on by tě určitě zahřál. +hihňá se, a dá mu pusu+ no jo, nesmím. +pousměje se+ fakt? líbí se ti? +uculí se, a pohodí hlavou jak v disney filmu+ je to jenom přeliv, ale přišlo mi to dobrý. +usměje se+ taky sem měla ctitele! +vykulí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 15:42

Je to boží přeliv, jsi skvěle šílená, myslíš, že mě by slušel zelenej? +koukne na ni tázavě+ Nene! Koho?! Mám ho vyzvat na souboj vidličkama? +sonduje hnedka, ale pořád se culí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 15:44

myslím, že by ti děsně moc slušel, vypadal bys úplně jak rákosníček. +zazubí se+ no jo, byl tam takovej kluk, a furt mi v noci chodil zpívat pod okno. +přikyvuje vážně+ čtvrtej den se ukázalo, že si splet stranu hotelu a myslel si na někoho úplně jinýho. +zazubí se+ tak sem mu dala aspoň na kytku.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 15:47

No jooo tak to jsem dycky chtěl, že jo. +uchichtne se a pak ji děsně vážně poslouchá+ No to kecáš! +vykulí na ni oči a začne se poněkud smát+ To má teda blbý hoch. +uchichtne se ještě+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London