Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 15:50

já myslím, že by to bylo strašně drsný. +uculí se a prohrábne mu patku+ no na podruhý už ji prej trefil, ale pak už sem ho neviděla. +zazubí se, a ještě ho pěkně políbí, pač toho nikdy není dost+ a co ty, kolik obdivovatele jsi zatím získal? +usměje se vesele+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 15:51

A obarvíš mi to? Já tomu obarvování vlasů moc nerozumím. +koukne na ni prosebně+ No.... +zamyslí se+ Asi tak čtyři. Když jsi byla pryč, tak jsem si docela získal srdce tvých koček. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 15:54

no já sem na to expert, uvidíš. +uculuje se+ fakt? +usměje se+ to je děsně pěkný. +usmívá se mu do ramene+ ty seš děsně boží, víš to? +uculí se, nakloní se k němu a jemně ho políbí na rty, spíš je tak lehce pohladí vlastníma+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 15:57

A můžeme mi udělat na hlavě i víc barev. +uculí se na ni+ No jo, moje vytrvalí úsilí mi přineslo poškrábanou celou levou ruku a kus nohy, ale povedlo se mi to. +zazubé se na ni a lehce ji olíbává+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 16:02

jako třeba zelenou patku a modrej zbytek. +vykulí oči nadšeně, a směje se tomu+ to jo, ale žes to vůbec zkoušel, víš. +usměje se+ já to fakt oceňuju. +pohladí ho nosem po čelisti a vtiskne mu pusu do koutku rtů+ děsně mi chyběly ty tvý praštěnosti, víš. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 16:03

Jo, to bude vypadat luxusně a budeme k sobě ladit. +přikývne a usměje se a drží ji u sebe v náručí a je pořád u ní+ To je přece jasný, kočko. +usměje+ se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 16:06

spíš budeme vypadat jako kdyby jsme se vyváleli ve skittleskách. +zasměje se+ no, právě že to jasný není. +usměje se+ a proto tě miluju, že jo. +uculí se+ mimojiné. +zazubí se a dá mu pusu pod ucho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 16:08

Jůůů skyttlesky bych si dal. Nemáme nějaký? +koukne kolem, jak by tam měli nějaký ležet.+ Jo? A proč mě ještě miluješ? +uculí se na ni vesele a zamilovaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 16:20

já mám nějaký v kabelce, ty kyselý mi dělají dobře na zvracení. +uculí se+ tááámhle. +ukáže až daleko na křeslo+ noo... protože seš ten nejparádnější a nejveselejší člověk jakýho znám. +uculí se+ protože seš boží pako a rozesmíváš mě, a rozdal by ses pro ostatní. a jseš věrnej a chytrej a tolerantní a děsně sexy. +zazubí se a dá mu pusu na rameno+ A protože mě vždycky ve všem podržíš, a jseš můj nejlepší kámoš. A protože se na mě umíš dívat tak že se mi klepou kolena, a já si pak připadám jediná na světě. +uculí se na něj+ Aaaa protože mě máš rád, i když sem úplnej cvok, a protože mě nutíš chtít bejt lepší, ale tak nějak hezky. a protože mě umíš utěšit, a protože ti dokážu věřit, tak nějak úplně samozřejmě. +pousměje se+ a taky protože se vedle tebe nebojím, a já se bojím skoro furt. +uculí se+ a protože když se mě dotkneš tak mám úplně děsně trapnej pocit, že se zastavil svět. +uchichtne se a políbí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 16:23

Jo? Ale to je děsně daleko a musel bych se od tebe odlepit, což se mi vůbec nechce, protože ty jsi taky úplně jedinečná, parádní a neskutečeně sexy a vůbec všechno možný. +uculí se na ni+ A taky tě miluju, abys věděla, kočko. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London