Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 31 črc 2015 01:24

+je z ní taky celej hotovej a když si ho ona začne takhle brát, tak se už neudrží a začne se do ní dobývat, ne tak moc, ale celkem dost,. protože se chvíli po ní ocitne v nádherným orgasmu, co jí odsténá do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 črc 2015 01:29

+zůstane ještě u něj, pevně přitulená a natisknutá, a tiše mu dýchá do vlasů a do kůže, pak se posune, aby na ní neležel, lehne si mu k boku, aby mohla poslouchat jeho tep, a trochu se usmívá, spokojená, uspokojená, a cítí se dobře, takže to nějak neřeší+ jo, to bude dobrý. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 črc 2015 01:31

+to on na ní vůbec neleží,on leží trochu bokem, jenom je k ní natisknutej a objímá ji a hladí po těle a trochu se na ni usmívá, tak spokojeně a šťstně+ To si myslím, že jo. +uculí se+ tohle bylo hodně moc dobrý.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 črc 2015 01:35

bylo, viď? +uculí se, a hezky ho políbí+ já tě miluju, víš to? +pousměje se mu do ramene, a pohladí ho tam rty, uvelebí se u něj, a trochu zívne+ já si jen na chvilku zavřu oči, jo? +zamumlá, obejme ho rukou, a druhou si proplete prsty s ním a položí si ji na břicho, jen tak instinktivně, a zavře na chvilku oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 črc 2015 01:38

Vím, ale mám rád, když mi to říkáš. +uculí se na ni+ Protože já tě taky moc miluju, víš. +uculí se na ni a pěkne ji políbí+ Jasně, já asi taky. +usměje se na ni a přetáhne přes ně tu deku a jednou rukou ji obejme+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 črc 2015 01:42

já vím, hezky se to poslouchá. +zazubí se a dá mu ještě pusu+ jenom chviličku, musíme taky někdy spát v posteli. +usměje se, opře se o něj a nechá se obejmout, stulí se kolem břicha, a za chvilku sklouzne do spánku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2015 21:53

+celej den se nějak nemůže vyhrabat z postele, furt pospává nebo se převaluje a hledá příjemnou polohu, pak si odbude odpolední nevolnost, dá si na nos kolíček, a nachystá dospěláckou večeři pro dva, nějaký jehněčí, pro byrona krvavý a pro sebe víc udělaný, otevře k tomu víno a vychladí si džus, a obleče si pěkný šaty, pak sezná, že jsou jí poněkud pěkný, a třikrát se převleče, a je z toho poněkud nervózní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 21:45

+vrátí se zachvíli z nějakýho vyřizování a jde jí dát pusu+ Ahoj kočko. Sekne ti to. +usměje se na ni a obejme ji a tulí se k ní+Něco slavíme nebo tak? +koukne na stůl+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 21:47

+vyskočí z gauče a pusu mu oplatí+ dík. udělala jsem večeři. +vyprsí se trochu, aby jako věděl+ nee, neslavíme. +zamyslí se teda, jestli něco nezazdila+ aspoň doufám že ne. ale myslela jsem si, že bysme si mohli promluvit. +koukne po něm opatrně+ jako, rozumně. +upřesní to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 21:50

To je bezva. +usměje se a mlsně kouká po stole+ No, to můžeme. +přikývne a opatrně na ni koukne+ A o čem? Nebo to necháme až po jídle? Stalo se něco? Bylo ti dneska dobře a tak? +vyptává se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London