Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 21:53

máme jehněčí, a smetanový brambory, a česnekovej špenát. +vykládá, a začne mu to nandavat+ no, tak obecně. +mlží trochu, pač ani neví, jak začít, sedne si k němu, a taky si vezme jídlo+ moc ne, ale to je v pohodě, docela si zvykám. +uculí se+ chutná ti to? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 21:56

To je boží. +usměje se, posadí a taky si nandá a ochutná to, snaží se jíst civilizovaně a ne o do sebe hrnout, jako obvykle+ Je to výborný, moc se ti to povedlo, kočko. +usměje se na ni+ Budeme mluvit tak obecně? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 22:00

+ujídá malý kousky, ale spíš má tak staženej žaludek, tak se kouká jak mu chutná, a je ráda+ jo, tak obecně. +uculí se taky+ já mám teďka dost času přemejšlet, tak mi dochází, že tě do spousty věcí nutím, a že je to asi pro mě teďka reálnější než pro tebe, a chci ti to trochu, odlehčit. +usměje se+ příští středu jdu k doktorovi, a klidně tam půjdu sama, nevadí mi to. +pohladí ho přes stůl po ruce+ a nebudu o tom tolik mluvit, slibuju. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 22:04

Ale to je velká věc, že jo, o tom bysme asi měli mluvit. +usměje se na ni a vezme si špenát+ A já nejsem proti. +pousměje se+ Ale já tam chci jít s ebou, našel jsem si nějaký ultrazvukový vtipy a tak! A taky se chci kouknout, že jo, mě to zajímá. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 22:08

to je fuk, co bysme měli, budem dělat co chcem. +uculí se, a je ráda, že se nezlobí, nebo něco+ tak jo, jestli chceš, tak klidně. +usměje se+ já budu ráda, že jo, už tak budu nervózní jako prase. +zazubí se+ já chci jenom prostě říct, že... no... +kousne se do rtu, a formuluje si to v sobě dřív, než něco plácne+ chápu, že některý věci budou jinak, že třeba... mě teďka budeš vidět jinak. že ti třeba... některý věci vadí a tak. +kroutí se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 22:12

Eh... mohla bys to trochu specifikovat, kočko? Já tomu moc asi nerozumím... +koukne na ni+ No jo, děsně ti to sluší. +uculí se na ni a přikývne, že ji vidí jinak+ Ty budeš děsně sexy, jak budeš těhotná. +zazubí se na ni+ No, vadí... kdyby mi něco vadilo, tak ti to řeknu, že jo. +přikývne, že to je jasný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 22:15

jo... +sklopí oči do svýho talíře, a nadechne se, pač nesmí začít hormonovat a vyšilovat na něj+ já se snažím nějak rozumně ti říct, že chápu, že ti je nepříjemný se mnou spát, když jsem teďka těhotná. +vykládá svýmu jehněčímu+ a tak. +usměje se někam na jeho levý rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 22:19

+poněkud se zarazí a pak koukne na ni+ No... to není, já myslel... že nechceš, a nevím, jak se v takovýmhle případě postupuje a nechci tě do toho nutit taky, že jo... +koukne na ni opatrně+ Takže ty chceš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 22:22

no já... vím že bývám dost unavená, a někdy fakt nemám náladu na nic jinýho než ležet obličejem na dlaždičkách... +uculí se omluvně+ ale pravda je, že od tý doby, co víme, že jsem v tom, jsme spolu spali jednou. +koukne na něj+ dřív když sem se vrátila z takhle dlouhý dovolený, ani jsi mě nenechal položit klíče. +popostrčí vidličkou svoji bramboru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 22:25

Promiň kočko. +koukne na ni omluvně+ To mi nedošlo, jsem asi blbec, když jsem se tě nezeptal... +taky si šťouchne do brambory+ Takže.... +koukne na ni po očku+ Není pozdě se na to vrhnout? +zeptá se a zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London