Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 22:31

bože. +zakryje si obličej rukama, a celá poněkud zčervená, pač si musí myslet že je úplně nemožná a navíc nymfomanka+ Mně jako nejde jenom o ten orgasmus, abys věděl. +zamumlá+ jen prostě... pro mě je taky důležitý to vědomí, že mě chceš, připadám si chtěná, a pak si připadám hezká, a jsem prostě strašně trapná. +kouká na něj skrz prsty+ víš, když spolu spíme, tak pro mě to taky znamená, že se mnou chceš bejt, a dotýkat se mě, bejt u mě nejblíž jak můžeš, prostě že mě máš rád, že jo. +kroutí se děsně+ to něžný je pro mě taky důležitý. takový to... intimní. bože. +zamumlá, a uteče do koupelny, pač se děsně stydí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 22:35

To víš, že tě chci kočko, protože tě miluju a jseš nádherná. +usměje se na ni+ Počkej! Neutíkej! +zasměje se trochu a jde hnedka za ní, najde si ji v té kouelně, sedne si na vanu, ji si přitáhne na klín, obejme ji a dá jí pusu+ Miluju tě děsně moc, abys věděla.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 22:39

+nechá se k němu obejmout, a sedí tam u něj jak okroupeček a žmoulá si lem od šatů+ já vím že jo, fakt to vím. +přikývne+ a chováš se ke mně děsně moc hezky, a to to se mnou máš pěkně těžký. +pousměje se+ já jsem si říkala, že když třeba budu jako... víc ženská a míň inkubátor, tak mě budeš jako chtít. +schová se mu obličejem do trika+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 22:42

Ty seš hodně ženská, praštěná boží ženská. +usměje se na ni a dá jí pusu na krk+ A já už asi dva týdny nemyslím na nic jinýho, než že tě děsně moc osouložím. +koukne na ni upřímně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 22:44

+trochu se zahihňá, a dá mu pusu na čelist+ a proč to neřekneš, co? už nám nezbejvá moc času, kdy to na mně nebude vidět. +uculí se, a vleze mu prstama pod triko+ dej mi pusu. +pošeptá mu úplně tiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 22:48

Dám ti tři pusy. +zazubí se na ni, obejme ji kolem pasu a trochu k sobě přitulí a začne ji líbat, chvílema pomalu a lenivě, pak vášnivějc a sem tam ji zubama zatahá za spodní ret+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 22:50

páni, tři? +zasměje se, ale pak ji smích přejde a jenom ho dlouze a hluboce líbá a vychutnává si to jako už hodně dlouho ne, každej pohyb jeho rtů, a úplně se v tom rozpouští+ půjdem nahoru? +vydechne pak do polibku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 22:52

To půjdeme. +přikývne a ještě ji chvilku líbá, aby tu cestu vydrželi a když teda můžou jít, tak se k ní stejně pořád tulí a poněkud ji ochmatává+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 zář 2015 21:46

+konečně si pořídí do kuchyně ty bylinky na okno, a má z toho takovej pocit dobře vykonané práce. a když náhodou zapomene, Jeefes je tajně zalívá, aby jí nezvadly a nebyla smutná+

Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 22:29

+sejde dolů a obleče si vysoký tlustý ponožky a byronovo dlouhý plandavý triko, a na to zástěru, takže se jí trochu rýsuje břicho, pustí si k tomu rádio, a vytáhne pánev, a začne chystat ovesnou kaši s kupou ovoce pro sebe a vejce s toustama pro byrona. pak ji napadne, že by mohla zkusit slaninu, jestli by to nešlo, a opatrně vyndá balíček z lednice+ co myslíš koťátko, zvládneš to? +poplácá se po břiše, a děsně opatrně oddělá kousek fólie, jako by to byl radioaktivní odpad. pomalu se nadechne, a čuchne si ke slanině, načež napjatě čeká, ale když se jí okamžitě nechce běžet vrhnout, uculí se,a přihodí pár plátků na pánev, a začne smažit i slaninu pro byrona. a vůbec je jí dobře, tak si trochu tancuje s rádiem a pozpěvuje+ Ahoj! +lekne se trochu, když zrovna provede efektní otočku s obracečkou, a uvidí ho ve dveřích+ dáš si jídlo?

https://www.youtube.com/watch?v=TSwaVvF7rdU
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London