Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 23:51

+je tam celej blaženej a udělá ji ještě jednou s převelikým potěšením a s nasazením, protože chce, aby to měla dokonalý a aby se mu rozsypala pod rukama, kal si k ní klekne a usměje se na ni a jemně ji pohladí po těle+ Dobrý? +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 23:53

+pomalu teda rozežene tu mlhu co má na mozku+ mhm. +odvětí, skulí se na bok, a když stiskne stehna, ještě cítí ten příjemně rozcitlivělej záchvěv v klíně, uculuje se jako po lobotomii, a chytne ho za ruku+ a ty? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2015 23:54

+usměje se na ni, jak je hotová a moc se mu to líbí+ Děsně moc super. +zasměje se a svalí se vedle ní a obejme ji, aby byl u ní a políbí ji na rameno+ Musíme to dělat častějc, naprosto. +přikývne rozhodnutě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2015 23:58

to teda musíme. +uculí se přejetě+ bože, ty se mnou teda děláš věci. +zasměje se, a trochu se k němu přitulí, a jak je zblblá a hotová a endorfiny má až u stropu, trochu se na něj uculí+ můžu ti říct všechno na světě, že jo? +pousměje se mu do ramene+ i ty nejblbější přání a nejhloupější blbiny? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2015 00:00

To mě dokonce říct musíš ty nejblbější blbiny jsou obvykle děsně boží. +usměje se na ni a přitáhne si ji k polibku a pak se zarazí a koukne na ni+ Hele, když jsem se do tebe udělal... +začne+ Neplavou teďka ty moje spermie kolem našeho dítěte?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2015 00:03

jo? +zazubí se vesele, trochu zaváhá, a otře se o něj nosem+ no, já bych chtěla... +začne, ale když to tak vyklopí tak se zasekne, a vykulí na něj oči+ nene! teda... +zarazí se+ já nevim? +koukne na něj nejistě+ to snad nemůže bejt průchozí ne? +vyděsí se poněkud+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2015 00:07

Co bys chtěla? +uculí se na ni povzbudivě+ No já nevim, proto se ptám, ne? +vykulí na ni oči, ale tak je tam ta plodová voda, ne? A to by vyteklo, kdyby to bylo průchozí? +koukne na ni nejistě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2015 00:10

chtěla bych aby mý dítě neplavalo se svýma potenciálníma sourozencema. +kulí oči+ jasně! +chytne se toho+ to by vyteklo, to nemůže bejt průchozí. +přikyvuje+ zeptáme se na to u doktora. to určitě nebude trapný. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2015 00:12

Dobře, dobře, tak se zeptám já, to nebude tak trapný, jo, +koukne na ni a honem přikyvuje, že to tak udělaj+ Ale určitě to růchozí není. +vrtí hlavou přesvědčeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2015 00:15

tak jo, ty seš nejlepší. +uculí se+ kdyžtak to holt budeme dělat s kondomem no. +pousměje se, koukne na něj, ale pak se rozhodne to nechat+ budem si chtít nechat říct, co to bude? +zeptá se radši+ teda teď to ještě asi nepoznají, ale tak za dva měsíce už jo.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London