Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 22:44

no jo, ale nemůžu furt chodit jenom ve tvým. +zazubí se, a udělá mu vedle sebe místo+ pořídím si takový ty vtipný trička s nápisama. no to nesmíš! +vykulí oči+ ty musíš kouřit za nás oba, a já tě pak budu líbat. +uculí se+ ty bys kvůli mně přestal? +pousměje se, a tak pěkně na něj koukne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 22:46

Jako: ,,Nesahej mi na žaludek?" +zazubí se na ni+ Myslíš? No já bych to kvůli tobě klidně udělal, ale líbat tě budu pořád a děsně moc. +rozhodne se a udělá to ještě jednou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 22:49

jo. +uculí se+ doufám že to lidi dělat nebudou. šahat může jenom ten kdo ho dostal dovnitř. +uculí se a opře se o něj na tý lenošce+ je to takový divný. +kouká si na břicho+ no, to musíš stejnak. +zazubí se, a pusu mu hezky oplatí+ dokonce mi i trochu jiak chutnáš. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 22:50

Jooo, to jsem já, já ho dostal dovnitř. Ji. +zubí se na ni a je celej šťastnej+ To se ti už mění chutě? Já jsem to viděl v televizi. +uculí se na ni děsně moudře+ A jak se jinak cítíš, kočko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 22:52

no jo, jseš borec. +zasměje se, lehne si mu hlavou na klín, a nechá se opalovat+ ty seš takovej edukovanej, jo? +uchichtne se+ ale jo, dobrý, jsem trochu míň unavená. zato mám furt hlad. +stěžuje si+ a občas mě bolí záda. ale jinak je tvý dítě vzorný. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 22:57

No omylem jsem to myslím zahlíd v nějakým seriálu. +zazubí se na ni vesele a hladí ji po pažích a po ramenou+ To je dobře, jídla máme dost, tak jez. Máš teďka nějaký speciální chutě? +koukne na ni tázavě+ No to je dobře, vššak je po mě vzorný, že jo. +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 23:00

no stejnak budu jak koule, tak je to jedno, že jo. +zasměje se+ já mám pořád chuť na malinovej sorbet. a na čerstvej chleba s hořčicí, jak je taková ostrá, to je úplně uh! +vykládá+ včera v noci mě teda vzbudila děsná chuť na kysaný zelí, ale zaspala jsem to. +zazubí se+ uh. +zopakuje, a trochu zezelená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 23:02

Fakt? No já můžu dycky zajít do města, ale jsi fakt hodná, že jsi mě nevzbudila, abych ti sehnal kysaný zelí, to tu myslím nemáme. +zasměje se a pak na ni koukne+ Co je ti?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 23:05

já si to schovám na pozdějc, až to bude fakt k nesnesení, a pak tě pošlu do večerky. +uculí se, přitiskne si ruku na pusu a zavrtí hlavou, že mluvit nebude, důstojně vystřelí, a vběhne do koupelny odbýt si svý každodenní zvracení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 23:10

Já seženu cokoliv, kočko. +uculí se na ni a když ji tak vidí prchat na záchod, tak se snaží moc neděait, ale jako obvykle mu to moc nejde a jde sondovat - děsně nenápadně - ke dveřím do koupelny+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London