Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 00:19

právě, takže musíme bejt míň hustý, aby mělo prostor kam směřovat. +vykládá mu to+ dyť my máme taky v podstatě domek na předměstí. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 13:30

Ale to bude děsně těžký bejt míň hustý, že jo. +uculí se na ni děsně moc+ Ale to se naučíme, na to máme taky dost času, +uchichtne se+ No jo, takový parádní předměstí se skromnou vilkou. +směje se, když mu zavoní mobil a je to Wenááái!:D, Byron s ní chvilku mluví, trochu se cuká, ale děsně se culí, takže se asi cuká jen tak naoko a pak to zaklapne a koukne na Vici+ To byla Wenai. +uculuje se děsně moc+ Chtěla by zas zkusit založit skupinu, myslíš, že bych do toho měl jít? +zeptá se jí,a le oči mu svítí tak, že není pochyb o tom, že by chtěl+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 19:32

musíme bejt hustý trochu jiným směrem. +zazubí se+ mně se tady moc líbí. +pohladí ho trochu po ruce, a když jde telefonovat, kouká zatím do mobilu+ jo? a co chtěla? +zajímá se+ fakt? +uculí se taky děsně+ no jak chceš ty, že jo, hlavně abyste se zase nezhádali. +zazubí se, ale děsně by se jí to líbilo+ jdete to do tapu probrat? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 20:06

Můžu? +kouká na ni a oči mu svítí a celej jakoby poskakoval nahoru a dolů+ Já bych děsně rád. To je super! +obejme ji děsně moc+ No, to snad ne. Já slibuju, že si nic nezačnu. +culí se děsně moc a oči mu svítí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 20:40

Jasně že jo, mě se nemusíš dovolovat. +zasměje se+ tak buď hodnej. +uculí se, a dá mu velkou pusu, pač je děsně rozkošnej, když se raduje+ jenom mi napiš smsku, kdybys šel pak spát na tvrz, jo? +usměje se, a prohrábne mu patku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 20:45

No jenže já dneska nemůžu jít pryč. +pousměje se na ni děsně tajemně+ Jenom napíšu Wenai, že to beru, jo? +usměje se+ Na co máš náladu,kočko? Nějakej film?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 20:49

kvůli mě doma nezůstávej, já se zabavím, fakt. +usměje se taky+ jasně, klidně jí i zavolej. +uculí se+ já? no... jo, klidně, ale ne nic dojemnýho, včera jsem brečela u chirurgů. +zazubí se+ neotravuje tě to už? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 20:53

V pohodě. +usměje se na ni+ Tak na co bys chtěla koukat? +zeptá se a naťuká na mobilu zprávu Wenai, že tobere a ať si nic nepokouší začít s bubenicí nebo bubeníkem:D+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 20:56

ty seš tak hodnej. +uculí se, a jde si pro zásobu svačinek, pač když je hladová, je jí zle+ já nevim, co chceš? co je teďka novýho? nějakej komiksák? nebo něco kreslenýho? +navrhne, a vleze si k němu na gauč+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 20:58

Tak jo. +uculí se na ni+ Pojď se mnou. +natáhne k ní ruku+ Tohle můžeš nechat tady. +mávne na ty svačiky+ Občerstvení je zajištěný. Deky taky. +usmívá se děsně tajemně a chytne ji za ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London