Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 21:43

+rozhihňá se mu do trika+ že jo, bude muset bejt velká individualita. +pokýve hlavou, uvelebí se mu na rameni, a kouká na film s ním, proplete si nohy s těma jeho, aby si je ohřála a trochu ho hladí konečkama prstů pod trikem, no a občas hláškuje do filmu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 21:44

To vládne. +rozhodně přikývne+ To bude totiž nejlepší dítě na světě. PO rodičích, že jo. +pousměje se trochu a hodně ji objímá a taky jí zahřívá nohy a směje se a taky hází hlášky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 21:47

já jenom doufám, že bude v noci spát. +zasměje se, pod dekou najde jeho ruku a proplete si s ním prsty+ já jsem do tebe děsně zblázněná. +pošeptá mu strašně tajně+ uhm. na co to koukáme? +zaostří na film+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 21:49

To bude jinak mu to vysvětlím názorně, jak se spí. +pousměje se a proplete s ní prsty+ Já tě tak děsně miluju, že na tebe myslím, i když jsem na záchodě. +pošeptá jí děsně tajně zpátky+ To je film, kočko. +uculí se na ni a radši ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 21:53

budeme vychovávat příkladem, jo. +směje se+ no to si nejsem jistá, jestli je to kompliment. +uchichtne se vesele+ ó, no to snad ne! +uculuje se, a pak ho taky líbá+ no a teďka nevim, co se tam stalo. +zazubí se, ale stejně má oči spíš pro něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 21:55

No tak samozřejmě, že je to kompliment, obvykle jsem tam myslíval na Spidermana a co bych dělal, kdybych uměl z rukou plivat pavučiny. +zazubí se na ni vesele+ No to nevadí, beztak je to blbost. +uchichtává se a ještě trochu ji olíbává+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 21:58

co bys dělal, kdybys uměl z rukou plivat pavučiny? +vykulí oči+ já bych si uděala mezi mrakodrapama houpací síť a válela bych se v ní. +uculí se mezi polibkama, trochu ho hladí rty na krku, a tak líně ho líbá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 22:01

To je úplně jasný kočko, přitáh bych si toaleťák ze skříňky, když by mi došel. +zazubí se na ni vesele+ Jé a mohl bych se tam válet s tebou? A pít pivo, nebo tak!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 22:03

ty seš tak chytrej. +směje se+ jasně že jo, dyť seš můj kluk. +pousměje se, skloní se k němu, a tak pěkně ho políbí+ to je tak boží. +uculí se a překulí se na záda+ skoro nic mi nechybí. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 22:06

Já vim. +pohodí děsně seriózně patkou a uculuje se jenom trochu+ No nene! A co ti chybí! +zvedne se hnedka+ Protože to ti musímhnedka donýst, že jo, tohle má bejt perfektní rande! +zubí se na ni cvokle+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London