Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 22:38

+trochu se mu usmívá do vlasů, a pak se na něj uculí+ furt nám to dost jde. +zasměje se, a nechá ho ze sebe sklouznout+ ale ten film jsme teda dost prokaučovali. +uchichtne se tak uspokojeně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 22:42

No nám to půjde dost dobře ještě hodně dlouho, doufám. +zazubí se na ni+ Až už budeme starý a šedivý, tak nám to taky půjde. +usměje se a objímá ji a hladí+ No, to nevadí, však to byla jenom taková kulisa. +usmívá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 22:46

to já taky moc doufám. +zasměje se, trochu se k němu tulí, a pak se posadí+ chceš něco podat? +vyskočí, že dojde ke stolu+ já mám docela žízeň. +pousměje se, vyleze z přikrývek, a jak zamíří ke stolu, najednou jí nějak zahučí v uších, okraje vidění jí ztmavnou, a sesune se k zemi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 22:48

Jo, vezmi mi colu, prosím. +začne, ale pak to jenom vidí+ Vicky! +zaječí a hnedka je u ní a zvedne jí nohy a trochu ji propleskává+ Vicky! Slyšíš mě? Vicky!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 22:52

+hnedka je zas při vědomí+ au! +zamrká, a zaostří na něj+ co? +zvedne ruce a promne si oči+ nekřič, já tě slyším. +koukne na něj zmateně+ mně se nějak zatočila hlava, já... jse asi moc nepila dneska. +rozhlídne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 22:58

Lež! +vyvalí na ni oči a pod nohy jí šoupne nějakej polštář a tak, aby je měla výš+ Já ti něco donesu, ty jenom odpočívej jo, +kouká na ni starostlivě, aby se nezvedla a vezme jí colu a vodu ze stolu a podá jí to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 23:11

mně je dobře, fakt. +koukne na něj s usměje se, a když je otočenej zády tak si pro jistotu osahá břicho, ale nic špatnýho nenajde+ já jsem asi ráno byla moc na sluníčku, a skoro nic jsem nepila. musím si dát víc pozor. +pousměje se, napije se od něj, a leží, aby se nevzrušoval+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 23:12

Tak jo. +pousměje se+ Mám ti pomoct do hnízda, nebo chceš do postele? +zeptá se jí a hladí ji a přijde mu to pěkný, že se o ni tak může starat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 23:18

do postele nee, mně se odsaď nechce. +pousměje se, a nechá si pomoct do těch dek a přikrejt+ ty seš na mě hodnej. +usměje se+ a já to děsně zanedbávám. +koukne na něj+ co když zas na něco zapomenu a ublížím prckovi? +přitulí se k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2015 23:21

Já jsem na tebe hodnej, protože můžu. +uculí se na ni děsně moc+ Někdy zas budeš hodná ty na mě. +uňahňá kolem nich tu peřinu, aby na ně netáhlo+ Odteď už si na to budeme dávat pozor, jemu neublížíš +dá jí pusu+ Neboj se.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London