Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 10 zář 2015 23:26

já na tebe budu hodná, budu se o tebe děsně starat, až budeš nemocnej. +usměje se, a ucucává si tam nějaký pití+ tak jo, dobře. +uculí se, a je klidnější, pač on to všecko umí zahladit, aby se nebála+ přemejšlíš někdy nad tím, jestli bys udělal nějaký věci jinak? jako o nás dvou? +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2015 11:34

Jééé, tak to už se těším, až budu nemocnej. +uculí se na ni a dá jí pusu, aby to potvrdil a tak se k ní tulí a je mu pěkně+ No jo, +přizná+ Přemejšlel, ale nakonec jsem došel k tomu, že bych nic neudělal jinak, protože to, jak jsem všechno udělal a jak jsi ty všechno udělala a jak jsme udělali dohromady nás přivedlo tam, kde sme teď a tady se mi moc líbí. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2015 15:19

Já se o tebe budu pěkně starat i když budeš zdravej, neboj. +uculi se a taky mu na to dá pusu+ jo? +usmejse+ ja jsem si dřív rikala, že jsem se s tebou měla vyspat hned ten první večer, ale zpetne jsem ráda že ne. +zazubi se+ a taky di někdy říkám, že jsem si tě měla vzít tenkrát v las vegas. +zasmeje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2015 15:52

Fakt? nedka ten první večer? +vykulí na ni oči a pak se začne děsně culit+ To kdybych věděl, takových promarněných příležitostí k sexu! +hihňá se trochu, ale je to sranda+ Já myslím, že takhle se máme dobře. V Las Vegas by to bylo cvoklý, ale naše svatba byla nejlepší. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2015 17:09

No jo, protože jsem tě chtěla, že jo. +uchichtne se+ ale jsem ráda, že to tak nebyli, pro mě by oak bylo těžší si tě j sobě pustit. +usměje se+ takhle jsem tě nejdřív měla ráda, a až pak jsem s tebou spala, a je to tak nějak... Nevím, líbí se mi zo tak. +pousmeje se+ ale bylo by to parádně prasteny. +zasmeje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2015 17:26

Jo? +koukne na ni a poslouchá ji+ Tak to jehodně dobře, že jsi mě nejdřív měla ráda, protože já bych se do tebe stejně pak zamilovat a ty bys mě k sobě nechtěla pustit a to by bylo fakt děsný. +uculí se na ni vesele a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2015 18:06

No to pravé ne, protože ja bych byla děsně hysterická a nesnesitelná a ty bys pak útěk. +zazubi se+ takže jsem fakt ráda, že jsem tě nejdřív měla ráda. +usměje se, a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 zář 2015 11:37

Jo? +koukne na ni a děsně se culí+ Tak to jsem teda taky rád, že jsem tě nejdřív potkal a zamilovali sme se a pak se spolu vyspali. +pousměje se a trochu víc se k ní natulí a hladí ji po těle+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 zář 2015 20:11

jo, myslím, že to nakonec dopadlo nejlíp jak mohlo. +uculí se+ myslíš, že bysme měli koupit auto? +koukne na něj zamyšleně+ jo! +vzpomene si+ já jsem na svatbě vyhrála v tombole cestu kolem světa! +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 zář 2015 20:16

Možná bysme měli koupit auto. +přikývne+ Nějaký to dětsky bezpečný, i když to asi nebude batmobil, musí se tam vlízt sedačka. +uculí se+ Fakt jo? +vykulí na ni oči+ No tak to je boží, kdy na ni pojedem? +zasvítí mu oči+ Moment, vezmeš mě sebou, že jo? +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London