Amon-Vici: Myslím, že spoustu lidí už tak nějak přešla chuť něco organizovat. Znáš to - je s tím spousta práce, těšení...a pak to třeba nějak nevyjde...zlatej věk veřírků je už asi dávno pryč. Ale já mám kostýmový večírky rád! Počítej semnou!
Aha no...+zatváří se omluvně+ Netuším co je Agrofert, ale...jsem si jistej, že je to vtipný. +ujistí ju+ Ale to né, rozhodně raději poslouchám cokoliv od krásné dámy, než od...no od chlapa.
Obávám se, že v těch jejich hradech a zámcích je schodů habaděj! Copak? Hodláš odpadnout? +rozhlídne se+ Asi už pomalu taky půjdu...vypadá to, že společnost začíná být značně znavena...
Vici-Bea: To je fakt...hospoda je sichr. A když už nic, věnuje se ti aspoň personál! A pak si můžeš číst noviny a tvářit se hrozně intelektuálně, že tam vlastně ráda sedíš sama! +směje se s ní+ To je ale romantika! Seznámení v zimě!
Žejo! Teď si ty věci kupuju aspoň do kanclu! Prosímtě, ona máá kamarády...spíš si vytvořila takovej menší gang až se začínám bát, kdy mi zase zavolají ze školy...+zkoulí očima+ Do třetí. +doufááám!!!+ I tak mi to příde, že to hrozně letí. Á, tak tos měla tu nejlepší průpravu! Zabralo to na tebe?
To jsem moc ráda! Kdyby byl nějakej problém, tak mi hned zavolej a já to vyřeším, určitě nechci, abys s tím měla starosti navíc... (Jj, taky sem to tak brala - těhotná-netěhotná
)
To je dobře, Byron se asi hodně snaží, co si tak všímám. +usmívá se, že je to hezký+ Až v březnu? Týjo, to mi přijde jako hrozně daleko...ale ono to určitě uteče jako voda a už tu bude prcek! +uculí se+ Kdybys s něčím potřebovala pomoct, nebo tak, tak se ozvi. Ráda ti budu k dispozici.
Bea-Styx a spol.:
+Trochu pozvedne obočí nad tím tulením Siriuse k Remusovi a ušklíbne se pobaveně, že by už chlapci měli přestat chlastat, no úšklebek ji přejde, když Styx vyskočí...+ Ale... +no ještě víc ji překvapí reakce Remuse... Ve chvilce je na nohách a letí za Styx+ Styx! Počkej! On přece... +ještě se cestou otočí na Remuse s nechápavým výrazem "proč proboha místo jedné uklidňující věty směrem ke Styx, která by zřejmě všechno vyřešila, řeší ubytování u Blacků"+
+Když ji doběhne, tak ji chytí za ruku+ Styyyx! Dyť oni jsou jenom zlití a dělají blbosti!