Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 13 zář 2015 20:37

no, s dítětem se dá přemisťovat. +připustí+ paradoxně s malým líp než s velkým, velký se víc cuká. +pousměje se+ ale stejně bysme ho asi měli mít, takovej rodinnej batmobil. +zazubí se a dá mu pusu+ no asi bysme měli než budu jako buben. +uchechtne se+ tak je pro dva, ale ještě bych mohla vzít Hernanda, svýho mexickýho milence. +směje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 zář 2015 20:40

No tak to by šlo. +pousměje se+ Fakt? Budeme mít rodinej batmobil? Kočko já tě děsně moc žeru! +obejme ji se smíchem a děsně moc ji políbí+ No jo, jenže tvůj mexickej milenec už ve Mexiku byl a já třeba pořád ještě ne! +zubí se na ni děsně moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 zář 2015 20:42

jasně že budeme mít rodinej batmobil. +uculí se, a taky ho děsně moc políbí+ to je fakt, musím tě vzít do mexika. +zazubí se+ ale jo, říkala jsem si, že bysme mohli ještě někam jet, než budeme tři. +usměje se+ užít si dovču ještě sami. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 zář 2015 20:45

Tak pojedeme. +usměje se na ni+ Třeba hned příští týden, vždyť nic důležitýho nemáme, kdy máš další prohlídku u doktora? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 zář 2015 20:48

měla bych chodit tak jednou za měsíc, jen na kontrolu. +usměje se+ další velká by měla bejt okolo dvacátýho týdne, myslím. mám to v průkazce. +mávne rukou dolů+ chtěla bych to s tebou ještě stihnout, pak bude potřeba zařizovat pokoj, a taky už budu moc obrovská, abych někde jezdila +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 zář 2015 20:51

No a teďka jsme byli, takže máme docela čas, ne? +usměje se na ni a tak si ji ohlazuje+ A kam bys chtěla jet jako první? +koukne na ni zvědavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 zář 2015 20:54

jo, máme pár tejdnů. +usměje se na něj+já bych chtěla někam k moři, dokud ještě můžu nosit bikini, a pak se uvidí. +uculí se+ japonsko stejně nemá cenu, když nesmím sushi, a hlavně bych tě chtěla osouložit v písku. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 zář 2015 20:56

Tak pojedem na Havaj! Co ty na to? +zasvítí mu oči+ Pronajmeme si tam nějakej luxusní apartmán a budeme dělat, že jsme bohatý turisti a válet se v písku a houpacích sítích. +culí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 zář 2015 20:59

jéé, to by se mi líbilo. +uculí se+ třeba se naučíš surfovat. +zazubí se na něj+ a postavíme nějakej hrad z písku, a půjdem na masáž. +vtiskne mu pusu+ to bude boží. +přivoní si mu do kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 zář 2015 21:01

No to se samozřejmě naučím děsně rychle a budu tě tím ohromovat, že jo. +uculí se na ni děsně moc+ No hrad musíme postavit, to se na pláži musí vždycky, to je jasný. +pokyvuje honem+ A budeme se milovat v písku. +uculí se jí do ramene+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London