Afterpárty

Moderátor: Styx Lupin

Re: Afterpárty

Příspěvekod Styx Lupin » 13 zář 2015 17:26

+poklepává si tam už trochu netrpělivě nožkou, mírně rozladěná, že ji její manžel předtím nepoznal. Když se pak Remus déle pozdrží u Siriusovy nohy a začne se jí tam tak snaživě věnovat, úsměv se jí ztrácí z tváře. Sleduje ten Siriusův blažený výraz, když se ho Remus dotýká a už jí to nepřipadá tolik vtipné. Chvíli na oba dost nevěřícně kouká, pak si z nohy stáhne podvazek a hodí jej Remusovi do klína+ Vidím, že ženich už si pravou nevěstu našel +zvedne se a odejde+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 13 zář 2015 18:59

*stáhne si šátek z očí a chvíli mžourá* co že? Styx? *nevěřícně za ní kouká, pak kouká na Siriuse, pak na Meg* hele, tak asi budu potřebovat pohovku, první den a hned jsem na gauči...*je z toho docela vyvedený z konceptu, když se před chvílí tak dobře bavili*

(Jáááj, je to jen sranda na afterparty. Snad se taky můžeme i pobavit na Remusově svatbě i třeba na jeho účet. Jistě, že ji poznal, ale myslel to jako VTIP, asi nepozná chlapskou nohu. Edit: po rozhovoru po mailu nechám remuse tedy reagovat, jinak z toho vyleze jako největší idiot. A to nechci.)
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » 13 zář 2015 19:12

*otočí prudce hlavu a zírá jak teta..koukne nechápavě na Remuse a pak nechápavě za Styx* Ehm..co se teď právě stalo? *otočí se s vyřčenou otázkou na Meg a zračí se mu i v očích..doufá, že mu jeho žena vysvětlí ženský princip..jenomže Meg taky němě zírá, co že to a jen pokrčí rameny..koukne na Remuse* U nás je místa dost *trochu se pousměje*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Beatrix » 13 zář 2015 22:00

Amon-Styx: +Souhlasně jí přikyvuje spokojeně+ Pravdu díš, děvče! Pro mě je fascinující, že je někdo ochotný něco podobnýho podstoupit...+koukne na ni+ Takovej slib...to už je závazek...
Věky jsou dlouhá doba! Ale já mám naštěstí patent na věčnost, takže kdyby něco....+uculí se+ Nooo...+zatváří se svatosvatě+ Prostě se oba musíte chovat vzorně!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 13 zář 2015 22:33

Amon-Vici: Myslím, že spoustu lidí už tak nějak přešla chuť něco organizovat. Znáš to - je s tím spousta práce, těšení...a pak to třeba nějak nevyjde...zlatej věk veřírků je už asi dávno pryč. Ale já mám kostýmový večírky rád! Počítej semnou!
Aha no...+zatváří se omluvně+ Netuším co je Agrofert, ale...jsem si jistej, že je to vtipný. +ujistí ju+ Ale to né, rozhodně raději poslouchám cokoliv od krásné dámy, než od...no od chlapa.
Obávám se, že v těch jejich hradech a zámcích je schodů habaděj! Copak? Hodláš odpadnout? +rozhlídne se+ Asi už pomalu taky půjdu...vypadá to, že společnost začíná být značně znavena...

Vici-Bea: To je fakt...hospoda je sichr. A když už nic, věnuje se ti aspoň personál! A pak si můžeš číst noviny a tvářit se hrozně intelektuálně, že tam vlastně ráda sedíš sama! +směje se s ní+ To je ale romantika! Seznámení v zimě!
Žejo! Teď si ty věci kupuju aspoň do kanclu! Prosímtě, ona máá kamarády...spíš si vytvořila takovej menší gang až se začínám bát, kdy mi zase zavolají ze školy...+zkoulí očima+ Do třetí. +doufááám!!!+ I tak mi to příde, že to hrozně letí. Á, tak tos měla tu nejlepší průpravu! Zabralo to na tebe?
To jsem moc ráda! Kdyby byl nějakej problém, tak mi hned zavolej a já to vyřeším, určitě nechci, abys s tím měla starosti navíc... (Jj, taky sem to tak brala - těhotná-netěhotná :D )
To je dobře, Byron se asi hodně snaží, co si tak všímám. +usmívá se, že je to hezký+ Až v březnu? Týjo, to mi přijde jako hrozně daleko...ale ono to určitě uteče jako voda a už tu bude prcek! +uculí se+ Kdybys s něčím potřebovala pomoct, nebo tak, tak se ozvi. Ráda ti budu k dispozici.

Bea-Styx a spol.:
+Trochu pozvedne obočí nad tím tulením Siriuse k Remusovi a ušklíbne se pobaveně, že by už chlapci měli přestat chlastat, no úšklebek ji přejde, když Styx vyskočí...+ Ale... +no ještě víc ji překvapí reakce Remuse... Ve chvilce je na nohách a letí za Styx+ Styx! Počkej! On přece... +ještě se cestou otočí na Remuse s nechápavým výrazem "proč proboha místo jedné uklidňující věty směrem ke Styx, která by zřejmě všechno vyřešila, řeší ubytování u Blacků"+
+Když ji doběhne, tak ji chytí za ruku+ Styyyx! Dyť oni jsou jenom zlití a dělají blbosti!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 14 zář 2015 10:51

*pořád tak nějak zírá, protože se nemůže vzpamatovat.* jo, díky... *kývne blackovcum*to jsem toho tolik rekl? To jste mi nikdo neprozradil, že to tak je....*koukne žertem obviňujícne po manzelich* asi bych měl jít za ní, ne...*zmoula podvazek nerozhodne, jak vidí, ze za ní už běžela bea a začíná být rozmrzely, ve spojení s pitím docela dost*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 14 zář 2015 19:22

Bea: +když k ní Bea doběhne, obejme ji vděčně, že za ní přišla+ Já vím.... alkohol odbourává zábrany +přikývne, že chápe+ No... +povzdechne si+ co s nimi nadělám, když se mají tak rádi +zasměje se tomu nakonec a obrátí celou tu situaci v žert+ Asi bychom se měly vrátit +kopnou do sebe na cestu dva tři čtyři panáky a jdou zpátky+

Remus: +naštěstí Styx nezaslechla, jak si domluvil u Blacků přespání o svatební noci, takže se k němu vrátí+ Omlouvám se, že jsem odešla... ale už jsem se na vás dva nemohla dívat +uculí se na něj a vezme to tedy jako vtip+ Tak co... vydražíme ten podvazek? +kývne ke kousku látky, který Remus žmoulá v ruce+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » 14 zář 2015 19:43

Remus: To ti mám taky vykvákat všechno? *uchechtne se a kouká na Styx, jak se vrací..a spokojeně oba koukaj, jak se to všechno udobřuje..čekají na dražbu*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » 14 zář 2015 19:54

Nic se neděje...vážně, ne*mrkne na ni a cuká koutky* dobrá...ale jen když si pak budu moct ještě osahat tvou nožku pořádně...později...a důkladněji. *nakloní se k ní*

No jistě...nebo...vyštěkat? *zašklebí se na něj vesele*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 14 zář 2015 22:33

Amon: Slibuji, že se budeme chovat vzorně, abys nemusel nikdy řešit, na čí stranu se přidáš +uculí se na něj+ Hele, vlastně ti musím říct, jak ti to v tom obleku sluší +prostě jsem si neodpustila pochválit ho, protože na té fotce vypadá přímo k sežrání:D+ Pojď, bude se dražit podvazek. Doufám, že ho vydražíš právě ty, ať máš taky nějakou památku na nevěstu! +vlepí mu pusu na tvář a tahá ho k dražbě+

Remus: Nooo... to si ještě rozmyslím, jestli ti to dovolím +ještě chvíli dělá naoko drahoty, ale koutky rtů jí cukají+ Tak dobře... přece nepřipravím ženicha o sundávání nevěstina podvazku +mrkne na něj velevýznamně, že má se na co těšit a pak dá do placu ten svůj první+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Svatba