Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 14 zář 2015 23:21

já se s tebou koukám na hvězdy moc ráda. +usměje se taky, chytne se ho za ruku, a prohlíží si ty co sou trochu vidět, trochu mu kroutí s prstýnkem na prstě, a druhou ruku si tak instinktivně položí na břicho a přijde jí to moc pěkný+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 22:01

+sedí na zemi a objímá velikej polštář, brečí do něj a vlasy má všude+ všechno je nejhorší, zakvílí na něj, a ten polštář po něm hodí+ nech mě bejt, ty... vokurko. +mračí se zuřivě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2015 22:05

+chytne polštář úplně jako superhrdina+ Kočko, já bych ti moc rád pomohl. +drží polštář před sebou v případě dalšího útoku+ Můžu ti nějak pomoct?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 22:08

tak si to mimino nacpi do břicha sám, ať se můžu vožrat jako dobytek. +zafňuká+ tohleto je přííšernýý. +kouká na něj ze země jak malý děcko+ bolí mě záda a je mi blbě a nic nemůžu a mám chuť na věci co mě pak natahujou a potkala jsem jednu příbuznou ve městě a dostala sem děsnou čočku, a ty seš tak děsně chápavej a já bych tě nejradši praštila. +dupne si do země+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2015 22:11

Kočko, to mě tak mrzí. +koukne na ni a sedne si k ní na zem+ Tak mě prašti, když chceš. +pousměje se trochu a podá jí polštář+ Já ti to neoplatím, slibuju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 22:15

prej že nejhezčí období. +odfrkne si načuřeně+ já akorát nemůžu přestat bulet a blejt. +zamumlá, a už jenom brečí a tolik se nevzteká, obejme ten polštář a kouká na něj přes něj+ ty seš tak milej a hodnej, jak můžeš furt bejt sakra takhle hodnej? +praští ho tím polštářem aspoň+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2015 22:16

To není pravda! Já jsem děsně drsnej a nebezpečnej. +zatváří se drsně a nebezpečně, ale jenom na chvilku+ Ale prd, to říkaj doktoři a ty ženský, co už zapomněly, jak jim bylo blbě, když byly v tom. +usměje se na ni, počká až ho bouchne a pak přikývne+ Lepší?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 22:20

no tak ať si to zkusej doktoři sami. +brblá+ ne, protože si to nezasloužíš a pak je mi hůř. že sem na tebe taková. +našpulí pusu, lehne si na zem, a položí si ten pošltář na ksicht místo hlavy+ já bych si nejradši něco šlehla. +zamumlá do povlaku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2015 22:22

No a když si nemůžu strčit do břicha naše dítě, tak se o to chcu taky nějk zasloužit. +lehne si vedle ní, natočí hlavu, aby na ni voděl a chytne ji za ruku+ Protože ty si to taky nezasloužíš a mě je líto, když ti je špatně.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 22:27

+nasísne na něj dírkou pod tím polštářem, a pak se k němu natočí na bok a natulí se mu do náruče a obličejem do trika+ mně přijde že to vůbec nezvládám tak elegantně a mateřsky jako ostatní. +zamumlá a vleze mu rukama pod triko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London