Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Byron » 15 zář 2015 22:31

Pojď ke mě, kočko. +usměje se, když se k němu natulí a je děsně moc šťastnej, že je u něj+ My si přece dycky jdeme svou trochu trhlou cestou, ne? +hladí ji jemně po vlasech+ A pochybuju., že těhotenství nějaký elegantní ženský je lepší než to naše. Protože naše je nejlepší, tak.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 22:35

já mám děsnej splín. +fňukne mu do trika, a drží se ho jako klíště+ a mám pocit, že bych to měla děsně zvládat a užívat si to a bejt šťastná a rozzářená, a... jako nejsem. +popotáhne, a voní si mu ke krku, pač tam to voní nejpěknějc a nejvíc uklidńujícně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2015 22:38

No jo. +povzdychne si+ To je děsně na prd, já bych taky chtěl, aby ti bylo dobře. Ale mám prd co mluvit, když mě nebouřej hormony. +hladí ji po ramenou a zádech+ Ale můžu tě u sebe držet.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 22:40

ale někdy jo. +pousměje se, aby nebyl smutnej+ někdy je to pěkný, když si o představuju, jak tam plave, a má malou patku a malý prsty a tak, a chystá se na nás. +uculí se+ ale někdy mi přijde že je mý vlastní tělo úplně cizí, a už né moje. +pokrčí rameny+ tak jo, tak mě drž. to bude lepší. +usměje se, a hřeje se o něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2015 22:44

Tak já tě budu držet a budu ti povídat, jak má patku na stranu a jak už se cvičí, že se mnou bude jezdit na skejtu. To i když to mude holka. To ještě ucítíš, jak povyroste a jak tě bude kopat, to dělá otočky. +vypráví jí+ A poslouchá nás, když se spolu bavíme a je mi jasný, že mu přjdem děsně sympatický. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 22:47

+poslouchá ho a trochu se uculuje, a přijde jí to hezký+ tobě to děsně půjde, mně to je jasný. +uculí se+ no, to bysme měli začít mluvit slušně, jestli poslouchá. +zazubí se, a tak klidně si u něj je+ víš co, příští týden končí první trimestr. ten je nejvíc rizikovej, pak už je to lepší. už se budu míň bát. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2015 22:49

No já nevim, jestli už poslouchá, ale určitě nás už pozná po hlase, jako podle tónu a tak. +usměje se na ni+ To ty víš, kdy začne poslouchat jako opravdu, ne? +koukne na ni+ Někde si to najdem, v chytrý knížce. +uculí se trochu+ Páni, to už bude tři měsíce, jo? +podiví se+ Mě to vůbec nepřijde.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 22:55

ta moje aplikace říká že už reaguje na zvuk a světlo, ale já to ještě necejtím, jak se hýbe, to až tak v říjnu. +uculí se+ hlasy ještě nerozezná od sebe, asi. no, to mě teda přijde. +zašklebí se na něj vesele+ já na to čekám jak na smilování, po prvním trimestru má ustupovat nevolnost. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 zář 2015 22:58

Ty jo, ale to je přece úžasný. +koukne na ni a pak na její břicho a pohladí ho+ V tobě nám roste malá Vici, co bude děsně roztomilá a bude tahat Robina za uši a tak a jezdit se mnou na skejtu. +culí se děsně moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 23:01

+je z toho teda úplně trošku naměkko, jak se mu to líbí, a jak ju hladí, tak se mu culí do trika, aby to nepoznal+ No doufám, že teda vymyslíme originálnější jméno, než je tohle. +uculí se na něj+ chudák robin, ten si asi užije. +zazubí se+ víš, já jsem si říkala, že až se narodí, a trochu vyroste, tak bysme si mohli koupit karavan. a pak bysme mohli jezdit i s dítětem po světě. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London