od Victoria » 15 zář 2015 20:42
Amon: Já vím, já mám taky dycky pěkně stažený půlky, aby nedošel alkohol, aby se mi nikdo nezhádal, aby nebylo jídlo špatný... +přikyvuje souhlasně+ tak jo, když nedojde nikdo, tak si dáme panáka, a bude. +uculí se+ pošlu pozvánku! +slibuje+ No to je takovej... +zamává rukama+ to je vlastně fuk. Pointa je, že na tebe si stoprocentně kontroloři netroufnou. +zazubí se+ Tak aspoň budou mít adrenalin, jestli se potkaj u večeře... +culí se+ no jo, asi mám dost... šlohnu kus dortu a půjdu. +přikývne, a kouká co se tam děje+
Bea: právě, a udělat si známost s barmanama je děsně výhodný do budoucna. +směje se taky+ A je tam pěkně teplo, že jo! No to je fakt, já se dycky děsně těším na kupování diáře. +souhlasí rozhodně+ moc si do něj teda nezapisuju, ale koupím ho dycky s láskou. +culí se+ séfuje gangu jo? +zahihňá se+ no tak aspoň víš, že se vyvrbila po tobě ne? +uculí se vesele+ jéé, tak to má ještě hezký, třetí třídě se ještě dá pomáhat s úkolama... ale zase už nemusíš stříhat písmenka. počkej až budeš vysvětlovat fyziku. +zazubí se na ni+ Noo, moc nezabralo, školu jsem nechala a práci nemám. +směje se+
určitě, ale já to vidím pozitivně... oni jsou moc vděčný, a fakt se snaží, takže problémy nikdy nebyly. +usměje se+
To jo, to on se snaží, a docela se zajímá, a to jsem fakt ráda. +usměje se taky+ žejo, mně to taky přijde děsná doba. +vykulí taky oči+ ale jako... nespěchám na to, popravdě. +směje se+ to jsi hodná, děkuju, já zatím funguju docela normálně, uvidíme jak to bude potom. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.