od Beatrix » 20 zář 2015 00:01
Amon-Vici: Filtrace? Skřítci? +navrhne+ Nebo savo... Já spím tady, ale zítra to vidím na krušnou cestu domů. +rozloučí se s ní a de dodražovat+
Bea-Vici: Já ti nevím..dřív sem toho mívala taky hodně... +nejistě, jestli jí má věřit+ Ale to jo, já jsem ráda, že je jaká je. +zadívá se na Zuzku, jak se snaží urvat ze stolu nějakej marcipán+ Jen se bojím, aby se nedostala do nějakýho průšvihu, ze kterýho ji nevytáhnu časem... Jako že vím jak na mě? Ale to já nevím! +zasměje se+ Neboj, nevím totiž co by se mojí mamce mělo vracet..takže to neplatí!
Tak ono u nás je dost voják a voják...takže u nás se fakt moc paušalizovat nedá.
Výchova...+mávne rukou+ Stejně jak chceš zjistit, která je ta správná a zajistí dítěti dobrou budoucnost...
Ale vedeš to! A vydělává to..takže se to dá klasifikovat jako práce! +ujistí ju+
Snad jo, člověku se pak tak nějak líp spí...
Tak tady člověk nikdy nevíí! +směje se+ To máš pravdu, tatínkové jsou různí... někdy úplně nepoužitelní...ale Byron mi příde takovej..hravej, takže si myslím, že by se mohl jako tatínek ukázat. Já mám aupairky, +přikývne+ pořád lepší, než když by ti dítě lítalo kdoví kde bez dozoru! +usměje se+ Neboj, chůva je dobrá věc. Dobrá chůva, a takovou určitě vybereš, když bude třeba.
Jasně, tak dobrou. +poloučí se s ní a popřeje jí šťastnou cestu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.