Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 22:32

+kouká na to a čím dál víc se usmívá a culí+ KOčko, ty jenom záříš, to je paráda. +zasměe se, chytne ji za pas a zatočí se tam s ní a když se zastaví, tak si všimne slaniny na pánvi+ Slanina! +vykulí na ni oči a pak i na Vici+ Takže tobě z ní už není blbě? +zeptá se pro jistotu+ Tak tohle je jedem z mých nejšťastnějších dnů! +zazubí se vesele+ Ten úplně nejšťastnější si nechávám, až se nám narodí to malý. +pousměje se a dá Vici pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 22:36

tadá! +udělá a mávne obracečkou nad slaninou+ není, provedla jsem experiment, a je to dobrý. +uculí se, a dá mu taky pusu+ jako k jídlu si ji teda radši nedám, ale ty si klidně dej. +uculí se+ je mi dobře, fakt dost dobře. přijde mi že tolik energie jsem neměla tak od května. +zasměje se+ uděláš džus? +přistrčí mu odšťavnovač a nějaký ty pomeranče a tak+ dáš si kafe? +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 22:40

Ty jsi báječná. +uculí se na ni a hnedka si vezme ty pomeranče a začne je odšťavňovat a tak+ Jo, dáš si taky? +zeptá se na ten juice+ Kafe ani ne, ale jestli chceš, tak ti ho klidně udělám, +pousměje se na ni a pořád koutkem oka kontroluje slaninu, jestli se mu to fakt nezdá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 22:42

dám, dík. +usměje se+ já smím jenom jedno kafe denně, nechám si ho na odpoledne. +uculí se+ ale klidně si dej, mně se líbí ho čuchat. +zazubí se na něj, a nandá mu to jídlo na talíř, a sobě velkou mísu ovesný kaše asi tak pro tři, a ještě ho jde obejmout zezadu kolem pasu a dát mu pusu mezi lopatky+ jak ses vyspal vůbec? +pohladí ho po břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 22:47

Dobře, přihodím pár pomerančů i pro tebe. +uculí se na ni a džusuje o sto šest+ Mnooo já taky nechci kafe, ale můžu ti udělat jedn malý, jakože čichací. +zazubí se vesele a pohladí ji po rukou, takže ji trochu namaže šťávou z pomerančů+ Docela dobře. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 22:51

ty seš na mě tak hodnej. +uculí se vesele a dá mu pusu na krk, olízne si ty pomerančový ruce+ tak jo. +usadí se u stolu, a přitáhne si svoji monstr kaši+ je to dobrý? +pokukuje po něm jestli mu chutná ta slanina+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 22:53

To bude tím, že já jsem nejhodnější! +řekne jí děsně moc skromě, protože on je skromnej kluk, že jo a udělá jí to malý kafe a pak jim donese jiuce a sedne si k ní ke stolu+ Je to... je to jako božská mana. +koukne na ni okouzleně+ Prostě dokonalý. +zazubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 23:02

+jen se culí, a je děsně ráda, že je spokojenej+ máš na dnešek nějaký plány? +zahuhlá s plnou pusou, a trochu ho pod stolem hladí nohou po noze+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 23:12

Nemám žádný plány. +zahuhňá a s plnou pusou zavrtí hlavou+ Říkal jsem si, že se tě zeptám, jestli něco nemáš a kdyžtak se tě pokusím vytáhnout na rande. +zazubí se na ni po tom, co polkne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 23:14

+děsně se uculí do svý kaše, a pokusí se si trochu uhladit rozcuchaný vlasy+ no já nic nemám. +uculí se+ a půjčíš mi kalhoty? +zazubí se+ jinak nikam nemůžu. nebo zkusím najít nějaký šaty co nejsou moc těsný. +usměje se+ a kam půjdem? +koukne na něj vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London