Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 23:16

+culí se na ni děsně moc a pokrčí rameny+ No, klidně ti půjčím kalhoty a pak si vezmu tvou sukni a budeme vypadat jako super potrhlá dvojka. +zazubí se na ni+ No... napadlo mě, že nejdřív bysme mohli jít do galerie a pak si koupit na co máme chuť a udělat si picnic na kopci u hvězdárny?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 23:20

to nás do galerie asi nepustěj. +zasměje se taky+ já si najdu nějaký šaty, aspoň se trochu vyfiknu, když máme to rande. +uculí se+ tak jo, tam jsem dlouho nebyla. +usměje se+ baví tě balet? +sonduje nenápadně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 23:27

Ale pustěj, co by ne, řekneme, že sme umělci, ti takový věci dělají v jednom kuse. +zazubí se na ní vesele+ Tak jo. +přikývne a koukne na ni+ No... já ai nevim. +zamyslí se+ Já jsem nikdy na žádným nebyl. Asi jako byl, ale byl jsem hodně malej kluk. Takže vlastně nevim. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 23:31

ty seš tak mazanej. +zasměje se, natáhne se pře stůl a dá mu pusu+ tak já umeju nádobí a trochu se zkulturním, a půjdem, jo? +usměje se a dost se těší, takže honem vyskočí a jde se do toho pustit, a cestou se uculuje jako pako+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 23:34

Já vím. +mrkne na ni+ Tak jo, taky se pokusím nějak zkulturnit. +uculí se na ni a pomůže jí s tím nádobím, aby to měli brzo hotový a mohli se na to připravit+ Ty chceš jít na balet? +vykulí na ni oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 23:38

no... je to blbý? +uculí se+ já můžu jít třeba s bráchou, nebo s kámoškama, jestli nechceš. +zazubí se, a trochu po něm pokukuje, jak je pěknej, a když mají hotovo, vyběhne nahoru do patra. najde svý nejlepší prádlo a samodržky a navlíkne se do toho, když mají to rande, a ponoří se do hlubin skříně v questu za šatama co jí budou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 23:41

No tak já nevim, já to zkusim a kdyžtak se dá uprostřed zmizet, ne? +zazubí se vesele a jde s ní nahoru a jde se do koupelny oholit a zkrášlit a tak vůbec a pak si vezme čistý spoďáry a pěkný triko a pak si místo něj vezme košili a jen se culí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 23:44

jasně, je tam pauza. +uculí se na něj, a hledá šaty+ počkej! +vynoří se ze skříně pořád bez šatů a přiřítí se do koupelny+ já tě oholím, můžu tě oholit? +koukne na něj prosebně, a trochu se culí+ já to dělám ráda. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 23:50

Jooo. +uculuje se+ Jasně, že můžeš kočko. +přikývne a sedne si na vanu a nastaví se, aby měla dost prostoru+ Myslíš, že bych si měl vzít košili? +koukne na ni poočku+ Jako do tý galerie. Když ty půjdeš v šatech...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2015 23:55

jako černou košili? +uculí se trochu a přimhouří oči+ to by bylo děsně sexy. +mrkne na něj, napění mu obličej a začne ho opatrně holit od spánku a děsně se na to soustředí, i když jí to teda dělá trochu potíže, když je celej polonahej a pěknej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London