Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 29 zář 2015 22:25

V děsně naučným. Byl o Čachtický paní. +zazubí se na ni vesele+ My sme na to koukali s Majkem, když jsme se váleli u něj zhulený. +culí se na ni děsně moc+ Ale příště tě pozvu taky, slibuju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2015 22:29

to je dobrý, u kámošáckýho masturbačnáho festivalu bejt nemusím. +zahihňá se+ hele, a když je majk taky na kluky, vy jste spolu někdy to? +koukne na něj a děsně se uculuje+ jé, ale ani nevíš, jak se těším, až si zase dám brko. +povzdychne si vesele+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2015 22:31

No dovol?! My náhodou ne to! +směje se+ Já tě zlechtám! +směje se a trochu ji začne lechtat+ Néé my sme spolu nikdy neto. +směje se a lechtá ji trochu víc, aby si jako nedovolovala+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2015 22:36

ne? +uculí se vesele+ no já to radši nechci vědět. +směje se mu maličko+ no to je to... dobře, že jo. +přikyvuje děsně+ to by bylo děsný a vůbec ne rajcovní. +uchichtne se, a děsn se kroutí+ nééé áááá vraždááá! +hihňá se, a lechtá ho nazpátek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2015 22:38

Nespal! +koukne na ni trochu vyděšeně, ale nemůže se přestat culit, asi z tý představy+ Já s kamarádama netoto. Ani s kamarádkama. +směje se+ Já tě zavraždííím! +směje se+ Nelechtééééj měěěě. +kroutí se jí taky pod rukama+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2015 22:47

no já se nehádám. +zazubí se, a pohladí ho po zadku+ ne jo? tak to máš obdivuhodný sebeovládání. +směje se, a šimrá ho všude kam došáhne+pomóóóc, on mě vraždíííí! +ječí, a směje se, že vůbec nemůže přestat, a je z toho celá rozvrkočená, uhejbá div nespadně z postele, a vraždí ho taky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2015 22:49

+vraždí se navzájem a on u toho navíc děsně piští, jak ho to děsně moc lechtá, až nakonec padne celej udýchanej vedle ní a lechtat ji teda přestane a jenom se ještě trochu směje+ Kočko, ty seš boží. +směje se potichu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2015 22:54

+plácne sebou vedle něj, ale obráceně, jakože má hlavu tam co on nohy a naopak, a děsně uní a ještě se pohihňává, načež ho maličko polechtá aby měla poslední slovo+ ty seš božejší. +culí se, a je celá uchichtaná a rozesmátá a veselá+ já tě děsně miluju. +směje se, a dá mu pusu do dlaně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2015 23:05

+uculuje se a chytne ji za ruku a hladí ji po prsech+ Ale ty jsi ještě ještě víc božejší. +uculuje se+ A já tě taky děsně moc miluju. +pohladí ji prsty po tváři, když mu dává pusu do dlaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2015 23:08

no, to je jenom proto, že mám v sobě plod sémě tvého, že jo. +zazubí se, a trochu se mu přilísne k dlani tváří, koukne na něj zpoza řas a oči jí tak pěkně zamilovaně svítěj, pač je s ním ráda a je jí moc hezky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London