Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 21:08

No to jo ale taky ve meste vyrusta spoustu deti a nestane se jim nic ze jo. +Koukne na ni trochu nejiste+ A taky na nase dite budeme davat pozotr ze jo. +Usmeje se na ni a chytne ji tak za ruku+ No... ja nevim asi ne. A co ty? +Koukne na ni tazave+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 21:13

asi jo, budem opatrný. +usměje se na něj, a natáhne si nohy do posledního sluníčka+ já bych se asi nechala překvapit. +uculí se+ stejně si odmítám hrát na růžovou a modrou, takže věci si nachystáme v klidu, a jména si připravíme obě. co myslíš? +usměje se+ chtěla bych nějaký... ne úplně obyčejný jméno, ale zase na druhou stranu ne nic extra střelenýho. +zazubí se+ třeba... Amelia, nebo Daniel. +plácne první+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 21:21

Jo to bude v pohode. +Pousmeje se+ Takze budeme mit cernou barvu? +Zazubi se na ni vesele+ a svitive oranzovou jako zviraznovac. +Uculi se vesele+ Jo takovyhle prekvapeni je nejlepsi. At to dopadne tak nebo tak tak to bude super. Ze jo. +Pousmeje se+ Amelia a Daniel...? +Zamysli se+ To je dobry to se mi libi. Ale jeste mame cas ze jo treba bas napadne neco jinyho.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 21:28

jako zvýrazňovač abysme ho neztratili ve tmě jo? +zazubí se děsně+no prostě budeme mít všechny barvy, úplně normálně, a když si bude chtít hrát s panenkama nebo s autíčkama, tak m to bude jedno. štve mě to rozdělování hnedka odmalička. +pousměje se, a pohladí mu prsty+ jo, aspoň budu mít větší motivaci porodit. +směje se+ jo, to bylo první, co mě napadlo. +uculí se+ jen mi to hezky zní. nebo třeba... Charlotte, nebo Connor. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 21:36

Jo a rozhodne se hnedka musime zacit koukat na Batmana a Star Wars. +Uculi se na ni+ No motivaci jako dobry. Ale ja myslim ze to uz yi pak moc vybrat nemuzes. Ze jako porodit musis tak jako tak. +Koukne na ni trochu zarazene+ Charlotte ne to mi pripomina tu holku ze sexu ve meste. +Uculi se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 21:47

no to je jasný. +zazubí se+ ale dyť já vím. +uculí se+ já se na to snažím moc jako nemyslet. +pousměje se, pač se teda dost bojí+ dycky ho můžou vyndat císařem, že jo. +pokrčí rameny+ dobře, tak to ne, to nechcem. +směje se+ no tak třeba nás ještě něco napadne. +opře se o něj trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 21:54

+Koukne na ni tak se usmeje+ To zvladneme kocko. Ja tam budu s tebou a budes mi moct nadavat a drtit mi ruku jo? +Usmeje se na ni a obejme ji a pak ponekud zpozorni+ Asi musime jit kocko. Uz po nas jdou. +Zazubi se na ni chytne ji za ruku a jdou rychle ke kolu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 22:01

jo, no, budem muset. +uculí se, a vtiskne mu pusu+ cože? +rozhlídne se překvapeně,vyskočí, a rychle zamíří ke kolu, radši se na nic neptá, a jde s ním+ kde jsi sebral tu lodičku? +uculí se a nasedne na řidítka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 22:03

No tu lodicku jsem si normalne pujcil. +Zazubi se na ni a zvedne kolo posadi si ji na riditka a nasedne+ Ale delat ty upravy neni moc povoleny. +Zasmeje se a vyrazi s ni z parku pryc a za nima nadava chlapek co pujcuje ty lodicky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 22:10

a jé. +zazubí se, usadí se na těch řidítkách a ohlíží se přes rameno jestli je nedohání, a když vyjede z parku na ulici, roztáhne ruce do široka a zavýskne+ woooo! +zakloní hlavu a jen se směje, oči jí svítěj a je celá rozesmátá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House