Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 23:16

Ja jsem pripravenej i na cestu kolem sveta. +Zazubi se na ni a desne sexy zakrouzi panvi a pak si tam sedne vedle ni a kouka na nebe a olizuje zmrzlinu+ Jeste nejsi unavena? +Koukne na ni a usmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 23:22

to budeš mít lejtka jak Schwarzeneger. +zazubí se a zahvízdá jak starej chlap+ ani ne, je to divný co? +usměje se+ ty jo? +nakloní se a olízne mu trochu zmrzliny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 23:25

Je to prave ze dobry. +Usmeje se na ni a taky ji olizne zmrzlinu+ Ja? Ja jsem desne unavenej! +Zazubi se na ni a desne dramaticky se ji slozi do klina jakoze pada unavou a smeje se potichu a zmrzlinu ddzi tak aby ji nepokecal+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 23:28

ááá, útok. +zazubí se, a kryje si zmrzku, a když se jí složí do klína, nechá ho tam opřít hlavu a prohrábne mu vlasy+ ty jseš tak pěknej. +pousměje se, a tak tam s ním sedí, a je jí pěkně a dobře zvenku i zevnitř+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 23:31

To jsem strasne rad. +Uculi se na ni a uvelebi se ji v kline a sem tam si olizne zmrzlinu+ Ty ses taky desne pekna. +Usmeje se na ni poocku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 23:33

Kecko. +zazubí se, a ukousne mu kus kornoutu, trochu se mu probírá prstama ve vlasech, opírá se o schody, a kouká na něj dolů, na jeho pěknej obličej a svý malinký břicho, a má z toho malej hormonální příval štěstí, tak se na něj děsně moc uculí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 23:36

Ja vubec nekecam! To je vsechno pravda! +Uculi se na ni taky+Co se tak culis co? +Zasmeje se a trochu ji polechta+ Hele. +Koukne na ni tak trochu vazne+ Co kdyby sme sli koupit postylku nebo tak neco?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 23:43

já se culím na tebe. +zazubí se+ pač je mi s tebou děsně pěkně. +usměje se+ no? +zvážní taky, a pak se musí usmát+ jo? chtěl bys? +uculí se+ a nezakřinem tím něco? +zamyslí se+ víš, jestli není moc brzo. ještě ani nepřišly výsledky toho screeningu na vývojový vady. co když... co když to koupíme, a pak bude něco špatně? +chytne ho za ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 23:46

Kocko. Zlato. +Koukne na ni a sedne si+ Vsechno bude v poradku je to jenom rutinni vysetreni jo? +Koukne na ni+ Ale jestli chces tak to muzeme koupit pozdejc nebo ja to koupim az se narodi ale tim ryskujes ze to na sobe bude mit motiv star warsu. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 23:51

já vím že jo. +pokusí se na něj usmát, ale najednou nějak nemůže dejchat, a má pocit, že se s ní všechno točí+ tak to by taky nebylo tak hrozný. +uchichtne se lehce hystericky, a začne se potit+ já mám asi... +koukne na svý ruce, jak se jí třesou, a ani to necítí+ budu zvracet. +dodá a zbledne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House