tyjo a to fakt můžem dělat doma? +vykulí oči, vezme si letáček, a koukne do něj+ tak jo. +začervená se trochu, a bokem se na Byrona vrcholně nenápadně uculí+
Nee. +zašklebí se+ fakt doufám, že nebudu mít těhotenskou cukrovku nebo něco, mně by inzulin musel píchat Byron. +otřepe se, a kousne se zevnitř do tváře, aby se nezahihňala jako puberťák nad tím pícháním+ No to bysme krajně neradi. +uculí se+ To jo, mně to přijde hezký, že se vždycky dovíme něco novýho. +usměje se+
jo, já prostě... mhm. +pokrčí rameny tak nejistě, koukne po něm, a představuje si, jak ošetřuje sirotky, no představit si to moc neumí, ale hnedka jí připadá sympatičtější+ No, přečetla jsem si to v knize. +souká to ze sebe jak z chlupatý deky+ jo, to já teďka už vím. +ošije se trochu+ tenkrát jsem prostě byla v situaci, kdy jsem nemohla jít k žádnýmu doktorovi. +pousměje se+ nee, teďka nic neberu. Vysadila jsem i lektvar na spaní. +vrtí honem hlavou+
jo, docela mi funguje zázvorová limča. jsem si přečetla na netu. +uculí se+ to my si ji uložíme. +přikyvuje horlivě, a docela se na to těší+ no jo, na tohle nepříjemný překvápko jsem taky už párkrát přišla. +zašklebí se, že kouzla nezmůžou všecko+
no to asi má, ale strašně moc smrdí jako koza... +zaksichtí se+ myslím že bych to nejenže nepozřela, ale spíš i vyhodila snídani. +zamumlá sebekriticky+ jím dost jogurty a sýry, tvaroh a tak, tak jsem si myslela, že by to stačilo...
To asi jo... ale tak já bych si s ním dítě dobrovolně nepořídila, kdybych si nebyla jistá. +uculí se na Byrona+ Vážně? +zamrká, že jsou pro bono+ tak... to my děkujem. +uculí se+ možná bysme místo toho mohli třeba... nějakej sponzorskej dar? na onkologický přístroje nebo něco. +navrhne+
Tak jo, dobře. +povzdychne si, vyhrne si rukáv až k rameni a jde si lehnout na lehátko, zavře oči a odvrátí se na druhou stranu, a druhou rukou se drží Byrona, aby to bylo míň děsný+