Cloak and Dagger center

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Cloak and Dagger center

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2015 16:52

tyjo a to fakt můžem dělat doma? +vykulí oči, vezme si letáček, a koukne do něj+ tak jo. +začervená se trochu, a bokem se na Byrona vrcholně nenápadně uculí+
Nee. +zašklebí se+ fakt doufám, že nebudu mít těhotenskou cukrovku nebo něco, mně by inzulin musel píchat Byron. +otřepe se, a kousne se zevnitř do tváře, aby se nezahihňala jako puberťák nad tím pícháním+ No to bysme krajně neradi. +uculí se+ To jo, mně to přijde hezký, že se vždycky dovíme něco novýho. +usměje se+
jo, já prostě... mhm. +pokrčí rameny tak nejistě, koukne po něm, a představuje si, jak ošetřuje sirotky, no představit si to moc neumí, ale hnedka jí připadá sympatičtější+ No, přečetla jsem si to v knize. +souká to ze sebe jak z chlupatý deky+ jo, to já teďka už vím. +ošije se trochu+ tenkrát jsem prostě byla v situaci, kdy jsem nemohla jít k žádnýmu doktorovi. +pousměje se+ nee, teďka nic neberu. Vysadila jsem i lektvar na spaní. +vrtí honem hlavou+
jo, docela mi funguje zázvorová limča. jsem si přečetla na netu. +uculí se+ to my si ji uložíme. +přikyvuje horlivě, a docela se na to těší+ no jo, na tohle nepříjemný překvápko jsem taky už párkrát přišla. +zašklebí se, že kouzla nezmůžou všecko+
no to asi má, ale strašně moc smrdí jako koza... +zaksichtí se+ myslím že bych to nejenže nepozřela, ale spíš i vyhodila snídani. +zamumlá sebekriticky+ jím dost jogurty a sýry, tvaroh a tak, tak jsem si myslela, že by to stačilo...
To asi jo... ale tak já bych si s ním dítě dobrovolně nepořídila, kdybych si nebyla jistá. +uculí se na Byrona+ Vážně? +zamrká, že jsou pro bono+ tak... to my děkujem. +uculí se+ možná bysme místo toho mohli třeba... nějakej sponzorskej dar? na onkologický přístroje nebo něco. +navrhne+
Tak jo, dobře. +povzdychne si, vyhrne si rukáv až k rameni a jde si lehnout na lehátko, zavře oči a odvrátí se na druhou stranu, a druhou rukou se drží Byrona, aby to bylo míň děsný+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 30 zář 2015 21:30

Nemůžete. Musíte. +upřesní a baví se tím jejich tichým nadšením+
I kdybyste měla, tak zrovna tohle bysme vyřešili jiným způsobem...ale...no nic...+chtěl říct, že Byron ju může píchat i tak, ale oni na něho divně koukají, když se chová kamarádsky, tak rači pomlčí+
Jo...no..chybama se člověk učí, žejo.... To je dobře, nerad bych zjistil, že nám to dělá nějakou..neplechu...
Zázvor, výborně, je dobrý i na imunitu, zvlášť teď když všude lítají bacily...a zkuste se nenápadně vyhýbat místům jako nádraží, přecpané obchody...není zrovna ideální prodělat v těhotenství těžkou chřipku a podobně.
No však. +že smrdí po koze+ V tom je ten fígl. No nutit vás nebudu, ale zkuste ho někdy ochutnat. Překvapivě má slabší aroma než třeba kozí sýry. Stačí, co by nestačilo, ale něco navíc nikdy neuškodí...
Jste chytrá holka, to je dobře, že o tom přemýšlíte střízlivě.
Mhm...+přikývne+ No nemáte zač. Hlavně ať se mi udržujete zdravá. To klidně můžete. +podá jí letáček+ Tady je přehled plánovaných renovací, tak si můžete třeba někdy vybrat. Krom toho je ve výstavbě také nová nemocnice u Svatého Munga, kde teda....probíhá pořádná rekonstrukce.
+kouká na ni jak zjara+ Co to děláte? +počká až se na něho podívá+ Víte já mám takovej problém...nedávno jsem dostal obraz a pořád nevím co to je...+kývne k obrazu na zdi+ Nevíte co by to mohlo být? +a jak se Vici otočí, tak jí fakt vezme krev tak, že si toho ani nevšimne - jenom cítí jak jí to najoduje a najednou když se podívá zpátky, tak už má tři plný ampulky a dává jí na to flastr+ Tak...

Obrázek
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2015 15:19

slyšíš, je to povinný. +šťouchne do Byrona loktem a děsně se culí+
to jsem fakt ráda, injekce všeho druhu si fakt ráda odpustím. +přikývne s úlevou+ Děkuju. +usměje se na Marcuse, a je fakt ráda, že to bere střízlivě, a nedělá okolo toho zbytečný drama+ Ježiš no to mě vůbec nenapadlo. +vykulí oči na tu chřipku+ my jsme koupili odšťavňovač, tak piju zeleninový a ovocný šťávy, teďka už se mi je daří i nevyzvracet, tak snad nějak ty vitamíny pomůžou... Tak já zkusím to kozí mlíko. +nakrčí trochu nos, ale doktorská rada je doktorská rada, že jo, kdyžtak ho dopije Byron :D+ Já se budu snažit, moc často nestůňu. Budu nosit extra ponožky. +zazubí se vesele+ já vím, původně sem plánovala chodit na kontroly tam. +přikyvuje, a schová si letáčky do kabely+
Cože? +koukne na něj vyjukaně, pač už se duševně připravuje na jatka a obraz ji vyvede z míry+ tohle? +otočí se+ no... +natočí hlavu na stranu, koukne na Byrona jak to vidí on, a přimhouří oči+ tak to je mrož ne? +koukne zpátky na Marcuse, jestli to trefila, a jen zírá, že už má hotovo+ teda... +uculí se, a poněkud se jí vrátí barva+ to bylo... hustý! děláte takhle bezbolestný i porody? +prohlíží si zaujatě tu svou náplast+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2015 19:59

Ja se to nahodou naucim dobre a uplne to zvladnu. +prohlasi a pohodi patkou.+ Dyt je to tu popsany to zvladnu. +Uculi se na Vicky a zahybe obocim+
Krev? +Vykuli oci trochu zbledne a koukne na Vicky+ To zvladnes kocko. +Zamumla a drzi ji za ruku kdyz ji to berou a je vim dal bledsi ze to vypada ze asi omdli a hnedka si yedne jak je po vsem jenom vykulene kouka na mroze+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Marcus_Kraft » 03 říj 2015 09:09

+Sjede Byrona pohledem+ Á jé...no jestli vy hodláte jít na sál, tak si dejte předtím aspoň sedmičku...+nalije mu panáka solidárně+

To hodně lidí jen tak nenapadne, ale opravdu se vyhýbejte všem zbytečným nemocem. Jako...je mi jasné, že nikdo se rád nenechá nakazit, ale když si nedáváte pozor..znáte to...madla v MHDéčku...
Vidíte, to je pokrok! +že to nevyzvrací+ Však ho nepijte na ochutnání litr, nečuchejte, lokněte si a uvidíte. Kupte si ho na statku u Mýtinky. Mají tam kozy...+zauclí se, no nechá to být+ v kvalitní podestýlce a čím větší čistota kolem zvířat, tím míň má mléko pachuť - stejnětak je to s krmivem...odtam je opravdu takové...lahodné. +neví jak jinak to popsat no+
To bych vám moc nedoporučoval...polovina personálu odjela neznámo kam a to co tam zůstalo...no...já bych si tam nenechal dát ani tetanovku...
Taky bych řekl...+přikývne souhlasně na mrože+ Žejo, +uculí se samolibě+ jsem prostě dobrej. No porody...tam to bude chtít možná ty obrazy dva! +mrkne na ni a jak ji tak vidí, tak jí ten flastr přelepí ještě druhým s obrázkem, co tam má pro děcka+ Lepší?
+Nachvílu se otočí a hraje si tam s ampulkama a pokyvuje hlavou+ Mhmm...mmm...tak HCG máte dostatečně vysoký na těhotenství ve vašem stupni, to bysme měli v pořádku... +zapíše hodnoty do karty+ A zbytek pošleme na NT screening, kde vyloučí vývojové vady...
Tak...+přisune si ultrazvuk+ tak se mi obnažte madam, mrknem se na toho prcka. +vytasí se s gelem+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 15:32

+pohladí Byrona po ruce, aby sebou nešvihnul, a usměje se na něj, že už je to dobrý+ hele, já mám náplast se žirafkou! +předvede mu to celá nadšená, když dostane obrázkovou+ my budeme rodit doma. +oznámí Marcusovi se vším sebevědomím matky co si přečetla článek na internetu+ Já se skoro všude přemisťuju, ale dám si pozor. +slíbí+ jo, to je pokrok na kterej jsem se těšila tři měsíce. +zazubí se+ tak to my se tam stavíme, když mají kozy. +uculí se děsně, a jenom kouká, jak tam vypráví o mlíku+ teda vy se v těch kozách vyznáte... +zahihňá se trochu+ no jsem ráda, že jsme nakonec dostali doporučení k vám. +usměje se, a náhodou to fakt myslí vážně :D+
já se o tom teda zatím snažím moc nepřemejšlet. +jako o porodech+ když se dostal tam, musí se dostat i ven. +uculí se+ boží! +vykulí oči na tu parádní náplast+
Tak jo. +přikyvuje, sice tomu nerozumí, ale když říká že dobrý, tak asi dobrý+ jako... že by bylo vadný? +vyděsí se mírně, vyplašeně koukne na Byrona, a úplně nenápadně se ho chytne za ruku+ jo, super! +uculí se, pač na to se těší nejvíc, o kousek si stáhne kalhoty a je ráda, že si nezapomněla vzít pěkný kalhotky, vyhrne s triko nahoru, a lehne si zpátky, břicho má zatím docela malý, že se schová pod volný triko, ale takhle na holo už je rozhodně vidět; a mrkne na Byrona, jestli je taky tak divně pěkně nervózní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 20:31

Co? +Koukne na nej ale dela ze je desnej drsnak a jenom hazi patkou+ Jo to ja zvladnu jasny. +Uculuje se+ No jo. +Prikyvne a chytne Vici za ruku+ Vici chce rodit dma a ja u toho chci byt. +Rekne sebejiste+ A urcite sebou neseknu! +Dusuje se a kdyz se rekne ultrazvuk tak mu oci hnedka zasviti a trichu nervozne se tak jako pousmeje+ A uz se da zjistit jestli je to kluk nebo holka? +Vyzvida a sedne si vedle Vicky a kouka co se tam vsechno deje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Marcus_Kraft » 04 říj 2015 10:41

Přemisťování bych být váma omezil, pokud nechcete mít no...divný dítě. +řekne to tak nějak hezčeji, než to myslí+ Sice to není vědecky podložený - moc vědců se zrovna tomuhle nevěnuje, ale pokud dáte na můj názor, tak přemísťování je pro těhotnou ženu dost nebezpečná záležitost. Změny, které se dějí ve vašem těle jsou natolik...smíšené, že to potom fyzicky i chemicky může nadělat problémy.
Kozy i krávy...+přikyvuje+ Jo...to já se vyznám...+uculí se, ale pak řekne vážně - a tematicky spojeně se zvířatama+ Mlíko má být povýšeno na superpotravinu. Všichni se na něm snaží najít nějaký nešvary, ale s brambůrkama problém nemají.
To buďte...lepší péči nikde dostat nemůžete...+a to myslí naprosto vážně :D+
Tak musí...musí...+neurčitě+ ale dostane. A dáme vám pak něco na bolest, abyste nemohla vyprávět ty hororový historky jako ostatní matky z mudlovských porodnic.
No tak..statisticky se rodí postižených dětí čím dál víc a ...nechci strašit, ale ano, velké procento dětí tvoří postižené děti - přičemž není úplně od věci se na tuhle možnost taky připravit. Někdy se nic nezjistí a pak...nebo třeba až po roce...tohle je bohužel součást toho, že si pořídíte dítě. Jako nechci vás strašit, to opravdu ne, ale všichni kdo si pořizujíc dítě by s touto možností měli taky počítat.

+Už má v ruce ultrazvuk a gel jí nacintá na břicho a pak na ně zhrozeně koukne, jak oba řeknou, že budou rodit doma+ No to ne! +ustoupí od nich o krok zpátky - v jedné ruce flašku s gelem v druhé ten ultrazvuk a vypadá, jako by se jich snad pomalu bál+ To nemůžete! +zavrtí hlavou a ustoupí o další krok+ Jestli já mám být vaším doktorem, tak v žádném - žádném!!! - absolutně žádném!!! případě nebudete rodit doma! Odmítám asistovat při něčem tak nezodpovědném a pak sledovat, jak mě tady kolega chce zabít, protože mu umřela žena a dítě! To je z těch blbých ženských časopisů! Přirozený porod! A co pak?! Kolik mimin odrodily autorky?! Stačí mi třikrát týdně operovat někde u silnice, nebudu plánovaně asistovat sebevraždě!

(Kdybyste na tom jooo trvali, tak ho Bea asi ukecáá...ale teda dělala by to nerada, taky není zrovna přívrženec ;) )
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2015 14:03

ježiši! +vykulí oči+ já se nesmím přemisťovat! +vyděsí se, pač to poslední čtyři měsíce dělala extenzivně :D+ no ale co budu dělat, dyť já mám podnik asi tisíc kilometrů od bytu. +zamrká+ a co přenašedla a letax? +vyptá se radši, aby něco nezanedbala+
Tyjo, to jsem ani nevěděla... já jsem si teďka oblíbila chia semínka, dávám si je aji do polívky. +uculí se+ no přinejhorším ho prostě vyndáte císařem. +pousměje se+ já bych teda preferovala normální porod, ale někdy se holt nedá nic dělat. +pokrčí rameny+
jo, to... to my víme. +přikývne, a nenápadně stiskne byronovi prsty+ budem brát věci tak jak přijdou. +pousměje se a tváří se statečnějc než se cítí+
áá to studí! +uculí se, když se jí dostane gel na břicho, a úplně se vyděsí, že našel nějakej problém, když se tak koukne+ ale já... +zakoktá se poněkud zaskočená tím jak vystartoval+ já nechci rodit nahá v obýváku za zvuků šamanský hudby úplně sama. +namítne+ budu mít porodní asistentku, a nehodlám principiálně odmítat medikaci. A jsme přece kouzelníci, když bude nějakej problém, tak můžu bejt v nemocnici během pěti vteřin. +pokrčí rameny+ nechci to protože bych nenáviděla moderní medicínu, ale proto, že se bojím nemocnic, a jsem ve stresu jenom když sem jdu na kontrolu. chci to mít v klidu, ve známým prostředí. a já neumřu. +vystrčí bradu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2015 17:51

+když na ně doktor tak vyjede, tak se hnedka celej načepejří a nafoukne+ Tak hele! +vystrčí proti němu ruku s nataženým prstem+ Moje žena si může dělat co chce a bude to v pohodě, jasný?! +houkne na něj a pomalu splaskne, neboť svou dávku odvahy jaksi vyčerpal+ A nic se jí nestane. +zamumlá ještě a bojovně na něj zahlíží+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix