Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 04 říj 2015 01:26

+Specha aby tam nebyla dlouho sama a nekdo si na ni treba neco nedovoloval tak figlem predbehne celou frontu a koupi ji tu vodu jednu bez bublin a druhou s bublinkama a donese ji ji tam. Sedne si vedle ni a poda ji je+ Uz je to lepsi?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2015 01:33

jo, jo, dobrý. +usměje se a honem otevře oči+ já myslím že to byla jenom panika. +vezme si tu vodu, a nejdřív si vypláchne pusu a pak se napije+ nepoblila jsem ti boty? +uculí se trochu, a už jí trochu otrnulo+ chceš se jít kouknout dovnitř? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 říj 2015 01:37

+Usmeje se na ni a je rad ze uz je ji lip+ mno.... koukne na boty zkoumave+ Jenom trochu spicky to nic neni zazily horsi veci. +Zazubi se na ni+ No jSne. Pujdeme ja jsem tam nikdy nebyl. +Uculi se vstane a natahne k ni ruce aby ji pomohl na nohy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2015 01:39

promiň. +uculí se, a dá mu pusu, když už ji má čistou+ fakt nikdy? a to už tu bydlíš tak dlouho? +uculí se vesele, nechá se vytáhnout na nohu, chytne ho za ruku, a jde s ním do katedrály, kde je docela ticho a klid, a ani tam není moc turistů+ páni. +pošeptá mu do ucha+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 říj 2015 02:54

No nebyl, no. +pousměje se trochu rozpačitě+ Když já po těch památkách moc nechodím, za to znám nejmíň půlku hospod v celým Londýně! +prohlásí hrdě a jde s ní dovnitř a jenom valí oči+ To je fakt pěkný. +zašeptá, když tam kouká kolem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 říj 2015 13:29

to je taky užitečný. +zazubí se+ a nevadí ti to? že tě tahám po památkách? +usměje se, a vevnitř se prochází po mramorový podlaze a všechno si prohlíží, a pak si sedne do jedný lavice a zírá na strop, jak je vyzdobenej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2015 22:10

Nevadi. +Zavrti hlavou a sedne si za ni a usmeje se+ Aspon poznam londyn zas z jiny perspektivy ze jo. +Uculi se da ji pusu a lehne si zadama na lavici a polozi si hlavu do jejiho klina+ Uz mas vyhlidnutou zpovednici? +Zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2015 22:15

ale kdybys chtěl dělat někdy něco jinýho, tak klidně řekni. +usměje se+ jinak tě donutím jít do buckinghamu a do toweru na korunovační klenoty, a taky jet na Oku a dát mi nahoře pusu. +zazubí se+ myslíš že se tu smí takhle ležet jo? +uculuje se, prohrábne mu prstama vlasy, a druhou rukou ho trochu hladí na boku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2015 22:23

No tak budeme delat tvoje veci a pak taky moje veci. +Uculi se na ni+ Budeme se stridat ne? +Trochu se na ni zazu i a pak nasisne pres lavici.+ No tak nikdo me nevyhazuje takze cajk ne? +Uculi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2015 22:28

jasně, budem se střídat. +uculí se taky+ když přežiješ výstavy a historický objekty, půjdu s tebou do obchodu s hrama a tak. +zazubí se, a trochu mu zacuchá patku, kouká na něj, jak je boží a pěknej a parádní, a jakou má děsnou kliku, že s ní tenhleten boží kluk chce bejt+ já tě miluju, víš to? +usměje se na něj místo toho, prostě mu to najednou musí říct, a oči má veselý a úplně šťastný, pač jí s ním je dobře+ úplně nejvíc. +uculí se, a dá mu takovou malou něžnou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House