Crale Residence

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Crale Residence

Příspěvekod Amyas Crale » 26 led 2013 22:05

Jsem rád, že vám ten obrázek udělal radost +služebná jim přinese čaj se štrúdlem a šlehačku a odejde+ Já maluji i ty obrazy srdcem. Musím být hluboce spojen s objektem své malby. Když maluji nějaký zajímavý kout v přírodě, několik dní tam chodím na procházky, sleduji život kolem a vstřebávám tu atmosféru do svého nitra. Když maluji lidi, potřebuji se o nich něco dozvědět, sblížit se s nimi, povídat si, abych se naladil na jejich vlnu. To je dost důležité, když chcete vložit do obrazů srdce, plné dojmů z toho konkrétního objektu +nastříká si na moučník šlehačku+ Štrúdl od Grety je skvělý, ochutnejte.
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 led 2013 22:21

O vašich srdečních záležitostech nepochybuji. +usměje se na něj+ Štrůdl... +vyjde z ní, jako by vyděla svátost, postříká si ho šlehačkou a vezme si vidličku a hned si kousek ukrojí+ Tak co chcete vědět? Co vám mám prozradit, aby jste se naladil na moji vlnu? +uculí se na něj vyzívavě a dá si kousek štrůdlu do pusy a na horním rtu jí zůstane trochu šlechačky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 26 led 2013 23:06

+taky se pustí do svého dezertu+ Nebudu z vás tahat žádné rozumy, ani vyzvídat. Stačí, že si povídáme. Z nezávazného rozhovoru se dozvím o vás nejvíc +mrkne na ni a pak se k ní nakloní+ Dovolíte? +i když má nutkání tu šlehačku ze rtů olíznout jazykem, setře jí ji ubrouskem+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 led 2013 00:00

Dobře, tak si tedy budeme povídat. +přikývne s úsměvem+ Oh... +nechá si od něj otřít šlechačku+ Děkuji. +pousměje se+ Když vidím šlehačku tak se neznám. +zasměje se+ Ten štrůdl je opravdu vynikající. Mám ráda štrůdl, hlavně na podzim. A ještě tvarohový. +jí dál, a teď už bez následků, neboli si tu šlehačku vždycky slízne jazykem+ No a jaké knihy čtete rád vy?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 27 led 2013 00:54

Já sladkosti jinak nejím, ale štrúdlu nikdy neodolám. Moc rád olizuji z něj tu šlehačku +vyplázne jazyk a s požitkem slízne bílou pěnu z dezertu+ Fascinující! Jak člověku stačí málo ke štěstí... +rozesměje se poté+ Já čtu hlavně detektivky. Mojí oblíbenou autorku je Agatha Christie. (:D) Její vraždy jsou dokonale promyšlené do posledního detailu a čtou se jedním dechem.
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 led 2013 01:33

+fascinovaně sleduje jak olizuje tu šlehačku a ač nechce, tak její tělo si dělá co chce a ona cítí vzrušení až v žaludku, a má co dělat, aby se nevrhla přes ten stůl a nezačala ho líbat, i když si to chvilku představuje+ Ehm... no... ano jistě. +vzpamatuje se a přikývne+ Agáta Christie je skvělá, já od ní mám ráda zejména Hercula Poirota. Slečnu Marplovou už tak ne. Myslíte, že by bylo možné spáchat nějakou vraždu podle Agaty Christie? +zeptá se ho a usměje se, jako by nad tím opravdu uvažovala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 27 led 2013 02:04

+napije se nic netušíc čaje a chvíli přemýšlí nad její otázkou+ Myslím, že je to docela možné. Po světě běhá spousta psychopatů, kteří chtějí vraždit. A filmy, detektivky, počítačové hry, to všechno je pro ně dostatečná inspirace. Dokonce bych si troufal říct, že přímo návod +pohlédne na ni+ Já ale ty knihy pouze čtu... nemám žádné postranní úmysly +zasměje se a kousne si do dezertu+ Vy taky ne... že? +zeptá se v žertu+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 led 2013 12:16

Já, jistě že ne. +zavrtí hlavou a uculuje se, jako by nic nebylo jisté+ Navíc - on všechny ty vraždy vyřešil, takže by na mě asi přišli. +zasměje se+ Ne, ne jen žertuju. +vezme si ještě kousek štrůdlu+ Věděl jste vždycky, že chcete být malířem?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 27 led 2013 14:10

Jenže u naší policie nepracuje žádný geniální Hercule Poirot nebo Sherlock Holmes +zasměje se+ Ale pravdou je, že dnešní detektivové mají modernější a mnohem spolehlivější metody +pohlédne na ni+ Chcete spáchat dokonalý zločin? +culí se a výrazem tváře jí dává najevo, že jen žertuje+ Ano, už od mého narození bylo jasné, že budu malířem. Prý jsem už při kojení kreslil prstem mámě po prsu +tváří se u toho velice vážně, ale pak se upřímně rozesměje+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 led 2013 23:26

A existuje vůbec dokonalý zločin? +zeptá se se zájmem+ Už tak brzo? +zasměje se s ním+ Tak to jsem si vybrala opravdu dobře. Takový rozený malíř se jen tak nevidí. +usměje se+ To od mého narození bylo jasné, že budu slušná dcera z dobré rodiny. No... jsem dcera z dobré rodiny. +zváří to nakonec+ Trochu jim to vyšlo. Trošku. +usměje se a upije čaje+ Spíš si dělám, co chci. A proč ne, když můžu. +pokrčí rameny+ Měl jste někdy chuť vzbouřit se proti rodičovské autoritě, nebo proti autoritě vašich profesorů?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí