Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 11 říj 2015 23:39

já jsem... on mě políbil, a... +zajíkne se trochu a zamrká+ já jsem se nechala, a on chtěl... dotýkat se mě, a... +stiskne mu prsty+ ale já jsem šla pryč, nešla jsem s ním na pokoj. +koukne na něj+ přísahám. vážně. +svírá mu pevně ruku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 říj 2015 23:41

Jak jako dotýkat? +zeptá se a hlas mu úplně přeskakuje, jak je z toho perplex+ Kočko, kdo to byl? Co se všechno stalo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 říj 2015 23:46

no, tak... prosím tě, nenuť mě do detailů, prostě muchlovat. +zamumlá+ nic víc se nestalo, já jsem s ním nešla. +koukne na něj úpěnlivě+ řekla jsem mu, že jsem v tom, a on mě nechal jít, já... promiň mi to prosím tě. +má slzy na krajíčku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 říj 2015 23:46

Tak jo, tak dobře. +přikývne a pak se na ni usměje+ Stejně tě děsně moc miluju. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři a pak jí dá pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 říj 2015 23:59

A já tebe. +usměje se na něj taky, a dá mu pusu, a připadá si jako děsná svině. chvilku ho líbá, tak jemně jak dovede, a pak zavře oči, protože musí, protože by vedle něj jinak nemohla spát, ještě mu dá pusu, a doufá, že to není poslední+ byl to jade. +hlesne potom, a neodváží se na něj kouknout+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 00:02

+když řekne to jméno, tak poněkud zapomene dýchat a pak z něj vypadne+ No to si ze mě děláš prdel... +vydechne a pustí ji a poodstoupí několik kroků+ To... proč? Proč proboha zrovna on! +řekne a začne se mu zvyšovat hlas a bejt naštvanej+ Z celýho světa se muchluješ zrovna s tímhle blbcem co na tebe byl hnusnej! Jako proč?! Co se ti na něm tak líbí? Mám na tebe bejt taky hnusnej nebo co?!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 00:08

+je jí jasný, že to bude hodně špatný, tak si vtiskne nehty do dlaní, sevře ruce pevně do pěstí a je odhodlaná to všechno přijmout, všechno co jí řekne, i kdyby ji chtěl praštit, jen už to chce mít za sebou+ ne... +zavrtí hlavou, a polyká slzy, aby je neviděl+ já tě miluju. +mrká děsně rychle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 00:10

No jasně, ale jeho asi pořád taky, když se s ním muchluješ. Ty vole. +zamumlá si pro sebe+ Kde jsem jako udělal chybu, no kde?! +koukne na ni a pak zavrtí hlavou+ Já to musím rozdejchat. Robine! +zavolá na psa+ Půjdu ven. Vrátím se na večeři.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 00:13

nene. +popotáhne+ nikoho jinýho, jenom tebe. +ukáže mu prstýnek, a kouká na něj, jak jde pryč+ já už to nikdy... +začne, a pak se kousne do rtu+ tak jo. vrať se domů, jo? prosím. +zavolá za ním, a když odejde, sedne si ke stolu a rozbrečí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2015 22:18

+spí, trochu neklidně, pač ji pobolívá v kříži, a uprostřed noci se vzbudí ze sna jak kdyby jí někdo fouknul do ucha. nenápadně se rozhlídne, a děsně potichoučku se pokouší vylízt z postele a nevzbudit si muže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London