Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 27 zář 2015 23:57

No, třeba černou. Ještě mám třeba jednu s palmovejma listama. +uculuje se, ale jenom děsně málo, protože nechce bejt pořezanej, že jo, jinak moc pěkně drží+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 03:02

+otře si slzy, a honem začne chystat večeři, něco děsně dobrýho, co má rád, se spoustou slaniny, asi steak obalenej ve slanině, a hranolky s kečupem, a dá mu chladit pivo. Pak se jde převlíct a vezme si na sebe nějaký děsně pěkný šaty a svoje nejhezčí punčochy a pěkně se namaluje, aby pro něj byla pěkná, sedne si do kuchyně, kouká na hodiny a čeká na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 20:28

+vrátí se s Robinem asi o půl osmé a jdou jako dva spráskaný psi, docela střízlivý, ale ne moc veselý. Byron se v předsíni zuje, sundá Robinovi košík i vodítko a jde do kuchyně+ Ahoj kočko. +pousměje se na ni+ Pěkně to tu voní.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 21:08

+sedí tam a čeká, točí si prstýnkem na prstě, a nadskočí při každým zvuku. když klapnou dveře a robin se přižene ke svý misce s vodou, vyskočí od stolu a zase si honem sedne, no pak zase vyskočí, a kouká na něj, jak se tváří a tak+ Ahoj. +hlesne a okukuje ho, testuje vodu a tak+ chceš večeři? +nabízí mu hnedka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 21:13

+usměje se na Robina, na ni taky trochu a pak ji pohladí po bedrech a dá jí pusu+ No jo, proč ne. +přikývne+ Co máme dobrýho? +zajímá se a sedne si za stůl+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 21:18

slaninový stejky a hranolky.+taky mu dá pusu, a je jí to takový trošku divný, ale bojí se do toho šťourat, tak mu nandá, a přinese mu otevřený pivo a láhev s kečupem, sedne si naproti, a kouká na něj jestli mu chutná, a taky jestli mu náhodou neupadne hlava, nebo něco, tak jako vyplašeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 21:24

To je sper. +pousměje se a povzdychne si trochu a uždibává hranolky a máchá si je v kečupu, jednou rukou si podepře hlavu a pak se na ni koukne a trochu se pousměje+ ASi mi to bude chvilku trvat, než se s tím vyrovnám. S tím a taky s tím faktem, že mu nemůžu utrhnout hlavu, protože by mě zabil. +řekne jí docela vážně a zas si vezme hraolku a vzdychne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 21:31

+no na jídlo nemá ani pomyšlení, spíš na něj úplně civí+ jo. +přikývne, že to je jí jasný+ já vím, že to zní blbě, ale... +koukne si dolů na ruce+ no, nic. +usměje se nakonec+ já nechci bejt s nikým jiným než s tebou. a tohleto... +máchne rukou mezi nima+ to je pro mě důležitý, a nechci o to přijít. můžu ti s tím nějak pomoct? chceš abych šla na chvíli k angie, nebo něco? +cupuje si kůžičku kolem nehtů a neodvažuje se ho dotknout, i když by děsně ráda+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 21:41

Ne, kočko, nikam nechoď, prosím. +usměje se na ni tak trochu smutně a uždíbne si kousek slaniny+ Mě je jasný, že tě to mrzí. Mě to taky mrzí a musíme to zvládnout spolu, jo? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 21:51

dobře. +usměje se, a docela hodně jí odlehne, že ji nevyhání, tak se odhodlá a přikryje jeho ruku svýma, trochu ho hladí po prstech, a je jí o dost líp+ zlobíš se moc? +koukne na něj, a posadí se ob židli, až k němu+ já... nevim co mám dělat, chceš o tom mluvit? nebo o tom nemám mluvit vůbec? já bych chtěla, abys... abys věděl, že sem tvoje. +pousměje se+ a že bych s ním nešla.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London