Prostory pod zemí - Kino, bazén, fitness

Moderátor: Victoria

Re: Prostory pod zemí - Kino, bazén, fitness

Příspěvekod Byron » 14 říj 2015 22:09

Ale děsně moc ti to sluší. +usměje se na ni a hladí ji po vlasech+ Nevím, dej mi čas, jo, kočko? +usměje se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2015 22:12

jo? fakt si to myslíš? +usměje se, a tak pěkně ho pohladí+ tak jo. +přikývne souhlasně+ já bych ti... chtěla bych ti všechno říct, nebo třeba... napíšu ti dopis? aby to bylo za náma.+pousměje se, položí si mu hlavuna rameno, a nechá se kolíbat+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2015 22:14

Můžeš mi přece všechno říct. +koukne na ni+ Cokoliv chceš, jsem tady pro tebe a abys mi mohla všechno říct. +uculí se trochu+ A taky abychom se mohli muchlovat. +zazubí se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2015 22:19

já tu chci bejt taky pro tebe. +usměje se, a proplete si s ním prsty+ abys mi to moh všechno říct, co tě trápí, a co cejtíš, a co může dělat, abych to spravila. a to všechno. a muchlování. +zazubí se, a dá mu pusu+ já už ho vážně nemiluju, víš? +pošeptá mu do kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2015 22:25

Mě trápí, že bys třeba mohla. +koukne na ni tak tochu smutně+ Jako že když ho vidíš, tak že bys ho chtěla, protože si vzpomeneš jak jsi ho kdysi milovala. +pousměje se trochu a hladí ji po boku+ A miluješ mě? +koukne na ni tázavě a na rtech mu hraje úsměv+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2015 22:31

já už bych s ním nechtěla bejt. bez ohledu na všechno, co jsme zažili, nebo možná právě proto. už bych s ním nechtěla žít. +zavrtí hlavou+ chci to co mám s tebou. +pousměje se+ ale... jo, když mě... no, když, ehm. +odkašle si, a koukne na jejich ruce+ jo, vzpomněla jsem si. A zdrhla jsem. +dodá+ tebe? +uculí se trochu+ když se se mnou rozdělíš o hranolky. +zazubí se a dá mu pusu+ děsně moc. +pošeptá mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2015 22:33

Já vím. +přikývne a chvilku o tom přemejšlí+ Mě hlavně taky děsí to, že bych mu nemohl nakopad zadek ani kdybych chtěl, protože on prostě jenom luskne prsty a já budu mrtvej. +řekne a pak se pousměje a koukne na ni+ Jasně, že se s tebou rozdělím. Vždycky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2015 22:41

nemusíš. +pousměje se na něj+ a já bych mu to nedovolila. +uculí se+ on tě nezabije. +zavrtí hlavou+ to... není tak úplně jeho styl. +ušklíbne se trochu+ pokud mu teda nenakráčíš do ložnice a nezačneš po něm střílet. +uculí se trochu+ víš on... +koukne na něj+ byli jsme spolu hodně dlouho. nechybí mi to, ne on, jen... na některý věci jsem si hodně zvykla. bejt s ním bylo těžký, ale mělo to svý momenty, a prostě... mi to připomněl. +přizná se mu+ ale už to znova nechci. fakt. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2015 22:49

Já vím. +přikývne a kouká na ni, když ji poslouchá+ Myslím, že to fakt neudělám, protože mám leda tak vodní pistoli. +zasměje se docela vesele a obejme ji tak trochu víc a dá jí pusu+ Ty jsi moje. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2015 22:58

mrzí mě, že se musíš vypořádávat s mýma démonama. +pousměje se trochu, obejme ho, a přitulí se k němu+ jo, tvoje. +usměje se, a na chvilku u něj jen tak je+ s tebou cítím věci, co jsem si s ním ani neuměla představit, víš to viď? +pohladí ho po prstech+ a krom toho my dva sme napořád, ne? +uculí se+ a budeme mít prcka, spolu, a tím se mně a jemu zavíraj úplně všechny dveře. +pokrčí rameny+ a on to ví, myslím že.... to bylo proto. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London