Prostory pod zemí - Kino, bazén, fitness

Moderátor: Victoria

Re: Prostory pod zemí - Kino, bazén, fitness

Příspěvekod Byron » 21 říj 2015 21:11

No jo, někdo tu chrápal. +koukne na ni pořád tak vyjetě rozespale+ Ty chrápeš? +zeptá se jí děsně souvisle a pak se usměje+ To by se mi moc pěkně spalo. Ty spát nechceš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2015 21:14

nee, to byl můj milenec ve skříni. +zazubí se+ já jo? +vyplázne na něj jazyk+ ty chrápeš, abys věděl. +uchichtne se+ nee, já se na tebe chci dívat. +usměje se+ a přemítat. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2015 21:15

Oh, tak to jo. +přikývne s úculem+ Já? V životě ne! To byl přece ten milenec. +zasměje se potichu+ A o čem budeš přemítat, kočko? +zeptá se jí a pohladí ji po tváři+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2015 21:20

on je děsnej, ale na sex dobrý. +zazubí se vesele, a vtiskne mu pusu, trochu se přitulí tváří k jeho prstům, a přimhouří oči jako kočka+ no, o tobě přece. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2015 21:23

Tak to jo, ale já jsem na sex určitě lepší, to je jasný. +uculí se na ni+ O mě, jo? A budou v tom zařazený i nějaký nemravnosti, co? +uculuje se na ni a motá si naprst její kudrnu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2015 21:26

ty jsi děsnej +uculí se, a trochu se mu zasměje do ramene+ já náhodou přemítám seriózně, abys věděl. +kousne ho za trest úplně málo+ jaký to bylo, když jsme se potkali, a tak. a že ses kvůli mně dost změnil. a že bych se měla dost snažit, abych za to stála. +uculí se, a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2015 21:30

Ale to je děsně moc seriózní, so ti piš. +zazubí se na ni a hladí ji tak trošku+ Změnil jsem se jo? +koukne na ni trochu zamyšleně+ Já teda doufám, že k lepšímu a že jsem teda pořád stejnej cvok, jako jsem býval, protože ty seš pořád tak neskutečně boží.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2015 21:35

no to jo. +zasměje se+ chceš mi to seriózně strčit do zadku? +zeptá se ho něžně, zahýbe obočím a pak se zazubí+ jo, mně přijde, že jo. ale já asi taky. +pousměje se+ pamatuju si, jak jsi mi říkal, že bys nikdy nešel z města, a pak jsi kvůli mě bydlel rok uprostřed ničeho. +usměje se, a trochu ho hladí+ a že bys nikdy nechtěl zůstat na jednom místě, a koukni na nás, máme psa a bylinkovou zahrádku. +rozesměje se+ a děti jsi nechtěl ještě děsně dlouho, a není to ani dva roky. +uculí se+ dost věcí ses pro mě vzdal, tak si říkám, jestli toho někdy nebudeš litovat. +usměje se, ale ne moc vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 říj 2015 21:37

+když mu tohle navrhne, tak mu teda málem vypadnou oči z důlků+ Nooooo. +protáhne+ Možná bych to jako děsně seriózně zkusit jako mohl. +kouká na ni, jestli nedostane+ Jenže Robin je osudem předurčenej pes pro batmana, že jo a to všechno ostatní taky. Jako třeba ty. +uculí se na ni+ Jo, bydlel, ale s tebou. Takže to bylo boží. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2015 21:43

nooo, třeba bys mohl. +uculí se vesele+ to máš jedno, já moc přemejšlím. +usměje se a zavrtí hlavou+ chtěla bych aby ti bylo dobře. +přitulí se k němu trošku a dá mu pusu+ a Hammishovi juniorovi taky. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London