Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 02 lis 2015 00:14

+No tak jasne ze ho to vzbudi a chytne ji za boky a pritahne si ji k sobe+ Nikam nechod kocko. +Zamumla ji do vlasu+ Ja se tu chci k tobe tulit a osahavat te+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 lis 2015 00:16

já nemůžu spát +ošije se nespokojeně+ bolí mě záda, a mám strašný chutě na obrovskej cheesburger a nechutně mastný hranolky. +svěří se mu zkroušeně+ což vůbec není zdravý, a tak. +stěžuje si, a tak jemně ho líbne na rty+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 lis 2015 00:20

+Hladi ji po tvarich a ve vlasech+ Tak si je muzeme objednat a zachvili tu budou. Nebo rekneme Jeefesovi aby nam je pripravil co? +Pousmeke se a da ji neznou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 lis 2015 00:22

no ale to není vůbec nutričně vhodný pro dítě že jo. +uculí se, a trochu ho líbá na rty+ ty seš nejlepší. +vydechne, a skoro jí teče slina+ budeš mě chvilku držet? +poprosí ho, obličej schovanej někde pod jeho klíční kostí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 lis 2015 00:28

Ja myslim ze Jeefes to udela tak aby to nutricne vhodny bylo. +Uculi se na ni a pak se tak nezne pousmeje+ To vis ze budu kocko. Jak dlouho budes chtit. Jenom napisu Jeefesovi aby nam udelal ty cheeseburgery. +Uculi se a rychle mu napise smsku+ Ja jsem na ne dostal totiz taky chut. +Uculi se a pak ji uplne moc obejme ale tak aby jim taky nepomackal dite a drzi ji u sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 lis 2015 00:31

já tě miluju. +uculí se, dá mu pusu+ a jeefes nás asi nenávidí. +uchichtne se trochu, a překulí se na druhej bok, aby ji mohl držet a nemačkal dítě, totiž zezadu, proplete si prsty s jeho, a zavře oči, aby cítila jeho teplo za sebou+ měli bysme asi koupit auto, co myslíš? +napadne ji+ já se nebudu moct tolik přemisťovat, a s malým dítětem to taky nejde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 lis 2015 00:37

Ja myslim ze Jeefes nas chape jinak by u nas uz nepracoval. +Uchichtne se a polibi ji na rameno jak je k nemu tak otocena bokem+ Nejaky auto co je bezpecny pro dite myslis? +zepta se a chvilku o tom uvazuje+ No to by bylo asi nejlepsi. Tak se po nejakym kouknem. +Prikyvne a nezne ji hladi po brise+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 lis 2015 00:40

jo, nebo rodinnej batmobil. +zazubí se+ ale prostě si myslím, že by bylo dobrý nějaký mít, až budem jezdit k doktorovi, nebo tak. a taky bych nerada jela do porodnice taxíkem. +zašklebí se+ mně je fuk, jaký vybereš, stejně si budu muset udělat řidičák. +povzdychne si, a je jí u něj tak pěkně a sem tam přesune jeho dlaň na břiše o kousek tam, kde zrovna cítí pohyb, i když ví, že on to necítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 lis 2015 00:48

Fakt muzeme mit rodinej batmobil? +Koukne na ni a oci mu uplne zasviti+ Nooo ja urcite vyberu neco rozumnyho. +Slibi ji ale desne se u toho culi a pak si necha posunout ruku a ponekud zalapa po dechu+ Ja neco citim. +Zasepta desne potichu aby to nevyplasil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 lis 2015 00:51

pokud se tam vejde dětská sedačka a bude to mít zatahovací střechu, tak je mi to fuk, ale parkovat s tím budeš ty. +zazubí se, a jen tak mu položí ruku na ruku+ a co? +zeptá se zmateně+ jo tady? +vykulí oči,když jí to dojde, a trochu mu stiskne prsty+ tady, že jo? +zašeptá taky, když se tam uvnitř prcek zase pohne+ fakticky? +uculí se strašně moc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London