od Victoria » 11 lis 2015 22:35
+opíká jabka se skořicí na másla a ujídá, pač to jinak nejde+ no a až ti bude rok, tak dostaneš svůj vlastní světelnej meč, že jo, a budeš moct mečovat, vžum, vžíí! +předvádí to vařečkou, a udělá cákance na dlaždicích na zdi+ Byron ti určitě nějakej dá,to je tvůj táta, víš. +vykládá, a užere ještě kousek+ hmf, to je boží. +zamlaská+ až vylezeš tak ho určitě hnedka poznáš, má děsně boží patku. +uculí se pro sebe+ teďka nasekám ty ořechy, doufám že ti z toho nebude blbě, koťátko, protože se mi fakt nechce zase zvracet. +poplácá se vedle pupíku, a vysype si je na prkýnko+ no a má tě děsně rád, už teďka. a mě taky, že jo. +zazubí se+ nás. to tak matky říkaj, že jo? +uchichtne se+ hele mezi náma, kdyby mi to mateřství někdy trochu ujelo, tak se na mě nesmíš zlobit, jo? +podrbe se na břiše zamyšleně+ ale tvůj táta to zvládne, víš. +nasype ty jabka do formy s těstem+ on vždycky všecko zvládne, a víš proč? pač je to superhrdina. +zazubí se+ ježiš to voní, hele, čuchni. +strčí břicho nad formu a počká na kopnutí+ boží, co. +uculí se+ no ale já se taky už docela těším, až si tě pochovám, a tak. +pousměje se+ a bez urážky, ale jako dost mi chybí pivo. +vykládá+ a taky tancování, disko trisko! +zakrouží bokama a málem břichem shodí pánev+ i když teda se svým genofondem budeš asi taky taková malá apokalypsa, co. +uculí se+ tvůj táta je totiž taky děsný pako, ale naše pako. +uchichtne se, a ojídá ořechy+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.