(jojo, nijak vehementně ale občas jo
my už zmizíme, ať v tom není zmatek
)
já myslím, že je tady, že jo? +ukazuje tam prstem, no když jí to obkreslí Marcus fixkou, tak se ukáže, že se trefila tak napůl+ já bych to s výbavou moc neřešila ani tak... +mávne rukou a usměje se+ nelíbí se mi takovýto rozdělení hnedka odmalička, cpát holčičky do růžovejch volánků a klukům strkat fotbalovej míč dřív než chodí. +zašklebí se vesele+ já myslím, že to asi nezapomenem. +uculí se na byrona+ jo, března. +přikývne, a přijde jí to nějak alarmujícně brzo+ já si dám upomínku do mobilu. +přikyvuje a hnedka si lízátko rozbalí+ tak děkujeme moc. +usměje se, pootírá si gel z břicha a zase se obleče+ ale teďka ještě na dovolenou můžeme, že jo? když je mi dobře. +zajímá se a zapne si kalhoty+ a ještě jsme se chtěli zeptat, na... +odkašle si a přemejšlí jak na to+ no, ehm. sex? +koukne na něj a nervózně se uculí+ jako, můžeme normálně... no. +upřesní to trochu+ jako jestli... to mimino třeba nešťouchnem do hlavy nebo tak. +vykulí oči+ a taky. +seskočí z lehátka a trochu se osmělí+ a když se Byron... teda chci říct, když partner to... ehm, vevnitř ve mně, tak nedostane se to pak k tomu dítěti? jako to... ejakulát. +hledá to správný slušný slovo
a poněkud zčervená, a chytne se byrona za ruku+ nebo když to spolknu, že jo jako, pupeční šňůrou. +zamumlá, sbalí si průkazku a fotky opatrně uloží+ tak jo, my se zajdem kouknout, jestli se to hodí. +přikývne nadšeně, to už se nějak rozvádět nemusí
+