Cloak and Dagger center

Moderátoři: yohannka, Beatrix

Re: Cloak and Dagger center

Příspěvekod Styx Lupin » 11 lis 2015 12:57

+v jiném křídle nemocnice, v oddělení lékařské genetiky, se do čekárny genetické poradny posadí Styx s Remusem, oba hodně napjati a nervózní, podporují se navzájem pevným tisknutím rukou+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 14 lis 2015 17:16

(Vici jak seš na tom s rukama? Už píšeš? )

Jestli tam nic nevidíte, tak si z toho nic nedělejte...ona většina lidí se jen tváří, že "vidí"... +uklidní je a na jednu z fotek jim to dítě fixkou obtáhne, aby mohli dělat před kámošema pak chytrý+ Já teda spíš doufám, že bude po vás..+zamrmle si pro sebe směrem k Vici+
Tak to si nakupte výbavičku v nějaké neutrální barvě... Podívejte...+dá jí utěrky a ukáže jí na té obtáhlé fotce+ ruky, nohy, hlava..břicho..zadek...chcete tam udělat i šipky, nebo si to budete pamatovat? +dá jim pakl fotek a vypisuje jí těhotenskou průkazku+ Vypadá to všechno dobře, dítě má odpovídající hodnoty, takže...bych to viděl na termín porodu tak 29.3. Tak si na tu dobu neplánujte nějakou aktivní dovolenou... +jak se Vici zase obleče, tak jim nějak automaticky dá každýmu lízátko z vázy na stole a vici k tomu i tu průkazku+ Kdyby se vám cokoliv nezdálo, tak mi hned volejte. A kdybych tu nebyl já, tak se vás ujme někdo jiný. Chcete se teď jít podívat na porodní na ty pokoje? +že by cinknul na ségru+
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Marcus_Kraft » 14 lis 2015 17:18

Jindy jinde:

+Doběhne tam, jazyk pomalu na plášti :D a změří si je pohledem+ Lupinovi? - Marcus Kraft. +podá jim ruku+ Pojďte semnou! +a vede je dlouuhou chodbou po několika patrech schodů až dolů jakoby do sklepa+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 14 lis 2015 21:58

Dobrý den +představí se s Marcusem navzájem a pak ho následují chodbami. Styx cestou přemýšlí, jestli ho odněkud nezná, ale asi nejspíš z pověstí, co o něm kolují. :D Když už sestoupí několikáté schody dolů do sklepa, Styx je to už trochu divné a potichu pošeptá Remusovi+ Nespletl si ten doktor genetiku s pitevnou? +ušklíbne se pobaveně, ale pokračují dál za ním+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 lis 2015 19:37

(jojo, nijak vehementně ale občas jo :D my už zmizíme, ať v tom není zmatek :))
já myslím, že je tady, že jo? +ukazuje tam prstem, no když jí to obkreslí Marcus fixkou, tak se ukáže, že se trefila tak napůl+ já bych to s výbavou moc neřešila ani tak... +mávne rukou a usměje se+ nelíbí se mi takovýto rozdělení hnedka odmalička, cpát holčičky do růžovejch volánků a klukům strkat fotbalovej míč dřív než chodí. +zašklebí se vesele+ já myslím, že to asi nezapomenem. +uculí se na byrona+ jo, března. +přikývne, a přijde jí to nějak alarmujícně brzo+ já si dám upomínku do mobilu. +přikyvuje a hnedka si lízátko rozbalí+ tak děkujeme moc. +usměje se, pootírá si gel z břicha a zase se obleče+ ale teďka ještě na dovolenou můžeme, že jo? když je mi dobře. +zajímá se a zapne si kalhoty+ a ještě jsme se chtěli zeptat, na... +odkašle si a přemejšlí jak na to+ no, ehm. sex? +koukne na něj a nervózně se uculí+ jako, můžeme normálně... no. +upřesní to trochu+ jako jestli... to mimino třeba nešťouchnem do hlavy nebo tak. +vykulí oči+ a taky. +seskočí z lehátka a trochu se osmělí+ a když se Byron... teda chci říct, když partner to... ehm, vevnitř ve mně, tak nedostane se to pak k tomu dítěti? jako to... ejakulát. +hledá to správný slušný slovo :D a poněkud zčervená, a chytne se byrona za ruku+ nebo když to spolknu, že jo jako, pupeční šňůrou. +zamumlá, sbalí si průkazku a fotky opatrně uloží+ tak jo, my se zajdem kouknout, jestli se to hodí. +přikývne nadšeně, to už se nějak rozvádět nemusí :D+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 15 lis 2015 20:36

(Viki, jen klidně zůstaň, místa je tu dost, nejsme přece na stejném oddělení. ;) Já jen, že už právě nemůžu déle čekat, protože dokud nebudu mít za sebou tyto konzultace, nemůžu začít psát akci Svatební cesta a protože musím obě tyto akce ukončit nejpozději do Vánoc, tak jsem se sem holt trošku vnutila:))
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 15 lis 2015 22:55

(Holky sprovozňuju Munga - zítra, bo ve středu odepíšu a Styx se bude přesunovat tam, takže se tu nebudete mačkat... ;) )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 lis 2015 02:35

(ne v pohodě, fakt, já už jsem stejně asi tak o měsíc přetáhla :D a asi už jsme zmákli všechny body co jsem chtěla :) )
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 17 lis 2015 17:45

(tak hlavně opatrně! no já bych ráda, abyste si prohlídli ty pokoje, páč sem minule postahovala obrázky :D)

+Pozvedne obočí+ Tak hlavně, abyste si nevychovali růžovýho chlapečka, nebo modrou holčičku...+a nemá na mysli sexuální orientaci+ To dejde. Ještě se to může trochu změnit, ale víte jak...to se nedá dopředu říct.
+přikývne+ To můžete. Ale moc neriskujte, ať kvůli nějaké blbosti nepotratíte. Mhm? +koukne na ni, na co se chce optat+ Sex? Co je s ním? Mhmmm....tohle myslíte...+tváří se hrozně zamyšleně a dokonce si přitom i mne bradu - to aby se nezačal smát a udržel poker face+ Tyhle obavy má spoustu budoucích rodičů... +koukne na ni, když Byrona vymění za "partnera"+ Vy to nějak střídáte? To je nebezpečné z hlediska infekce a všelijakých...nemocí... Nicméně... ano...sex v těhotenství...+kroutí hlavou a tváří se u toho, že by na to fakt měli zapomenout+ Jo pupeční šňůrou.... +tak tohle ho fakt překvapí, protože takovej dotaz ještě neměl+ Mhm...to by se mohlo dodstat, žejo... No já bych zvážil abstitenci...naprostou....nakonec..je to jen devět měsíců...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Marcus_Kraft » 17 lis 2015 17:48

(eee... já vím, že Styx a Marcus se odněkud už zřejmě znají, ale tak nějak bych to zapomněla...páč si to už stejně nepamatuju...)

Nespletl...+houkne přes rameno, protože Styx slyší+ Ale jelikož konečně pokročila rekonstrukce u Munga a je tam teď pro váš případ lepší zařízení, dovolím si vás převést tam...+otevře dveře na konci chodby+ Prosím... +a projdou do Munga...+

Obrázek
Marcus_Kraft
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix