Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 17 lis 2015 21:10

To je dobře, aspoň budeš chodit bez podprsenky a já k nim budu mít lepší přístup. +hihňá se děsně dospěle a ještě ji trochu ohlazuje+ Tak jo, kočko. +přikývne, pousměje se a dá jí pusu+ Ale večer přijdu se zase tulit do postele, to si piš. +uculí se a ještě si vezme trochu jablek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2015 21:44

no tos uhod. +zazubí se, a dá mu ještě pusu+ tušila jsem to, máš mě jen na sex. +chytne se za srdce dramaticky a zakoulí očima, pak se uculí, a začne sklízet nádobí+ co kdybysme ještě před vánocema jeli někam na dovču? +usměje se+ třeba jenom na pár dní, dokud jsme ještě spolu sami.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 lis 2015 21:53

Jo a na to, abys mi v noci zahřívala nohy. +zazubí se na ni vesele a trochu jí tam ujídá jabka+ Jo? A myslíš, že můžeme? A kam bys chtěla jet? +zeptá se jí a opře se bokem o kredenc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2015 22:14

tss. +vyplázne na něj vesele jazyk a začne mejt nádobí+ no, doktor říkal, že můžem,když budem opatrný. až budu hodně těhotná, tak už nebudu moct do letadla. +pokrčí rameny+ třeba někam k moři, do tepla. +usměje se+ co myslíš? +koukne na něj a usmívá se, jak je pěknej když se tam tak opírá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 lis 2015 15:01

Tak dobře, ale ne nikam daleko. +usměje se na ni a hnedka si ji představuje v plavkách, ale není to na něm vůůůůbec poznat :D+ A kdy bys chtěla tak vyrazit? +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 lis 2015 16:06

jo, třeba jenom do španělska? tam je teplo, a aspoň se ta domluvíš, a navíc je to děsně sexy. +uculí se+ nebo do egypta. no, já nevím, zítra? stejnak toho s sebou moc nepotřebujem. +usměje se, vyndá ty koláče, a od každýho půlku mu zabalí s sebou pro majka+ tak si to užijte, jo? +usměje se, a dá mu pěknou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 lis 2015 19:36

No tak radši do španělska, je to blíž, kdyby něco, že jo. +usměje se na ni děsně vesele+ Zejtra? Ty jsi cvok a já tě miluju, kočko. +usměje se na ni a taky ji políbí, když si od ní bere ten zabalenej koláč+ Budu Majka pozdravovat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 lis 2015 20:27

nic se nestane. +zavrtí hlavou s úsměvem+ je mi dobře, fakt. teda, bolí mě záda a pánev, ale ty mě budou stejně bolet tady i tam. +uculí se+ pozdravuj. +přikývne s úsměvem, zamává mu s okna, a pak si přikutálí nafukovací míč a chvíli cvičí před televizí těhotenskou jógu, ale připadá si u toho jako totální cvok, a navíc furt sjíždí z míče, tak si radši stáhne poslední sérii chirurgů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 lis 2015 23:11

Můžeš jít na těhotěnskou masáž slyšel jsem o tom. +mrkne na ni+ Klidně ti to udělám, až se vrátím. +zavlní obočím a pak na ni zavlní obočím a ode dveří jí pošle vzdušnej polibek. Dá si robina na vodítko a zmizí venku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 lis 2015 00:50

já vím, informovala jsem se. +uculí se, chvíli na sebe dělá opičky do zrcadla a fotí si břicho, a pak si natahá jídlo k televizi, obklopí se svačinkama a pustí si chirurgy, v půlce si dá dvacet mezi čokoládkama, a děsně se nad tím dojímá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London