Pokoj č. 9

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Pokoj č. 9

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 pro 2012 02:05

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Re: Pokoj č.9

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 led 2013 23:26

+dovede ho do pokoje+ Váš pokoj. +odemkne a pustí ho dovnitř a zachvilku mu tam donesou i zavazadla+ Kdyby jste něco pootřeboval, stačí zavolat na recepci. +ukáže na telefon+ Přeji vám příjemný pobyt. +usměje se na něj a vrátí se zpátky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christian » 22 led 2013 23:37

Děkuji, jste velmi laskavá. +pokývne na Wenai s úsměvem a když se za ní zavřou dveře, rozhlídne se po pokoji a nejdřív ze všeho zamíří do sprchy+
Christian
Mág

Příspěvekod Christian » 28 led 2013 02:51

+Celý dny tráví zahrabanej v papírech, zuřivě prochází právnický příručky, do pokoje proudí zástupy sov a Chris se zodpovědně připravuje na svoje stání.Asi po tejdnu se zvedne, oholí a napíše sestře+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 28 led 2013 23:21

+přemístí se z domova do Hotelu a zaklepe na jeho pokoj+ Ahoj. +pozdraví Chrise, když jí otevře a pak přidá mírnej úsměv+ Tak jsem tady, co potřebuješ? +zavře za sebou dveře a posadí se do křesla+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 28 led 2013 23:37

Ahoj. +usměje se na sestru+ Děkuju, že jsi přišla. Neměli jsme ani šanci si spolu promluvit. +posadí se naproti ní+ Jak se teď vůbec máš? Pořídila sis moc pěkný dům. +dá jí hrnek s kafem+ A zajímavýho přítele. +dodá potom+ Proč zrovna tady? Myslel jsem, že teď žiješ v Paříži. A co má znamenat ten tvůj podpis v knize hostů? +přimhouří oči+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 29 led 2013 00:00

+pozvedne na něj obočí+ Small talk? Vážně, Chrisi? Nemyslíš, že je lepší se nevídat, než skončit takhle? +povzdychne si a pak zbledne+ Chci začít znova a sama za sebe. Co je špatnýho na tom, začít i pod jiným příjmením? +pokrčí rameny+ Stejně už je to teď pryč, když jsi tady teďka ty. Plánuješ tu zůstat? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 29 led 2013 00:17

No tak co mám dělat, když s tebou chci začít normální konverzaci? +rozhodí vztekle rukama, ale pak se uklidní a dál si ji prohlíží přimhouřenýma očima+ Podepsal jsem se stejně. A řekněme, že jsem ochotný to tak nechat. Ovšem teď... +nakloní se k ní+ mi dlužíš laskavost, soeurette. +řekne sladce+ Potřebuju si k tobě přehlásit trvalé bydliště. +vybalí to na ni rovnou+ U soudu budu muset dokázat, že mám odpovídající zázemí pro výchovu dítěte, a těžko si můžu sociálku pozvat sem. +pokrčí rameny a koukne na pokoj+ A ano, až mi dají Vanessu do péče, budu u tebe taky bydlet. Dál potřebuju, abys svědčila u soudu v můj prospěch. Nemusíš lhát, bohatě postačí, když řekneš pravdu o Tiff. +opře se do křesla a pozoruje ji+ Máme dohodu, soeurette?
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 29 led 2013 00:39

Páni. Někdy bys to taky mohl zkusit s prosím, víš? +pomalu cítí, jak se v ní zvedá vlna vzteku+ Vypadni a už se nevracej. To jsi mi řekl, jestli se nepamatuješ, a pak jsi sedm let dělal, že neexistuju, takže ode mě neočekávej švitoření nad kafíčkem! +štěkne na něj+ A Byron se tě zastával. Že ti mám dát šanci. +odfrkne si nevěřícně+ Jsi pořád stejnej blbec jako před sedmi lety a nejradši bych se na tebe vykašlala. +založí si naštvaně ruce na prsou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 29 led 2013 01:12

Vážně? +protáhne a taky je pěkně vytočenej+ No jestlipak taky Byron ví, cos dělala posledních pět let. +odsekne vztekle+ Můžu tě ujistit, že bych mu to mohl vyprávět docela detailně. +vstane a rozzuřeně přechází po místnosti+ Podívej, já vím, že jsem to tehdy přehnal. Pokud oba přiznáme, že to bylo trochu moc, jsem ochotný se přes to přenést. +řekne už trochu klidněji+ Ty přece víš, jaký to je, Vic. Myslíš, že bych nechtěl spoustu věcí vrátit a vzít zpátky? Žít jinak? Jenže... už to prostě nejde. +pokrčí posmutněle rameny+
Christian
Mág

Další

Zpět na Hotelové pokoje