Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 09 pro 2015 01:29

+laská ji a poslouchá její vzdechy a pokračuje až do úplnýho konce, dokud si není jistej, že je už úplně hotová, pak ji ještě políbí v klíně a vysouká se nahoru k ní+ Líbilo se ti to? +pousměje se a shodí jí vlasy z tváře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 pro 2015 01:32

+je úplně úplně hotová, a taková celá pudinková, a vtiskne mu rozvernej, vláčnej polibek+ děsně moc. +uculí se na něj+ já bych chtěla ještě. +pošeptá mu strašně nenápadně, a oči jí svítěj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 pro 2015 01:34

Ale ale ale. +uculuje se děsně moc+ Tak ty bys ctěla ještě? No tak to bysme měli ještě přidat. +culí se na ni a zase jí sklouzne rukou do klína a tentokrát ji tam hladí něžně a pomalu, rozvláčně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 pro 2015 01:36

nesměj se mi. +uculí se a schová se mu obličejem do ramene, a taky mu tam zasténá+ mhm... +vydechne, natiskne se mu klínem na ruku, a když se trefí hodně dobře, tak ho do toho ramene kousne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 pro 2015 01:39

Já se ti nesměju, mě se to totiž děsně líbí. +zašeptá jí vzrušeně do vlasů a pak ji tam políbí a skloouzne prsty na klitoris a mne ho, dlouze a vzrušujícně a trochu provokativně, aby hned nebyla+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 pro 2015 01:42

mně...uh... taky. +zavzdychá, a vzrušení v ní roste pomalu, ale o to je silnější, veze se na parádní vlně a vnímá jenom jeho, jeho vůni, jeho doteky, jeho kůži na svojí, a je z toho úplně mimo a cítí jak se v ní sbírá něco parádně silnýho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 pro 2015 01:45

+rochu se usmívá, ale je z toho dost pěkně vzrušenej a kouká na ni, jak se jí to líbí, palec přesune na klitoris a několika prsty do ní vklouzne, aby jí ten požitek ještě znásobil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 pro 2015 01:49

+sténá a pohybuje se boky proti němu, čím dál rychlejc, protože už je v tom úplně ztracená+ ještě. +zavzdychá nesouvisle, a chytne ho za ruku a vtiskne ji do sebe víc, rychlejc, hloubějc, a pak už to nedokáže ovládat, poddá se tomu, a nechá se sejmout parádním orgasmem a poněkud jim znehodnotí peřiny a zmáčí mu ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 pro 2015 01:50

+řídí se jejíma prosbama a vzdechama a udělá, cojí na očích vidí a zase ji laská do úplnýho konce, než ji udělá a pak je ještě chvilku prstama v ní, protože mu to přijde boží a ona taky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 pro 2015 01:54

+chvilku neví čí je, jen mu tiskne ruku mezi stehnama a trochu se třese, a pak se uculí a schová se k němu ještě těsnějc+ bože to je trapný. +zamumlá, když si uvědomí že se jí to stalo zase, a sklouzne mu rukou do klína+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London