Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Ten pokoj v rohu

Příspěvekod Byron » 06 led 2016 23:10

No ja nevim... +koukne na zed a malem sleti ze stafli+ Tak asi dva dny? Nebo tak nejak Majk mi to jednou rikal kdyz maloval. Ale nenechal me pomahat. +Zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2016 23:15

tak já to pak vygooglím. +zazubí se, a otře si loktem čelo, čímž si udělá šmouhu na tváři+ víš co? +koukne po něm nenápadně+ měli bysme začít přemejšlet o jménech, a o kmotrech. +uculí se+ budeš chtít Wenai? +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2016 23:17

No kdyz to bude kluk tak bude Luke a kdyz holka tak Leia. To je jasny. +Uvazuje a dal maluje stenu+ Nooo ona Wenai stejne nebude chtit. Co takhle tvuj bracha?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2016 23:20

+zazubí se, a kouká na něj jak vypadá jak vychrtlej večerníček+ ale vážně, že jo, nemůžem to nechat až do porodnice. +uculí se+ jo? +usměje se, a tak pěkně ji to zahřeje, že si s bráchou rozumí+ já jsem si říkala... že bysme bráchu dali jako poručníka. víš, kdyby se nám někdy něco stalo, tak on by toho prcka pak vychovával. z příbuzenskýho hlediska to je buď on nebo vaši. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2016 23:23

Ale ja to myslim vazne. +Koukne na ni trochu zmatene a seskoci ze stafli+ To jsou prece super jmena kocko. Jo tak to by slo. +Usmeje se a prikyvne+ I kdyz nemam v plqnu aby se mi nekdy neco stalo tak radsi Chris nez nasi. +Zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2016 23:25

jako... fakt? +koukne na něj překvapeně, a otře si štětku+ to já taky ne, ale je dobrý bejt připravenej. +uculí se+ jo. bez urážky, ale taky bych radši aby to byl kdyžtak brácha. postaral by se, aby se měl dobře, a aby z něj vyrost slušnej člověk. +usměje se+ já se ho na to zeptám. +přikývne a otře si ruce do trika+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2016 23:28

Noo a proc ne? +Koukne na ni tazave a pak prikyvne+ Jo zeptej se ho. Ja myslim ze to je nejlepsi reseni. +Pousmeje se++
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2016 23:31

no protože... +rozhodí ruce, a pak nad tím mávne+ no, na to je ještě času dost. +usměje se+ tak jo. já jsem ráda, že si docela rozumíte. +uculí se, a rozhlídne se+ no, to se nám docela povedlo. +usměje se+ víš co by se mi líbilo? +koukne na strop+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 led 2016 20:58

No jo jasny. +Zasmeje se+ Stejne me zase ukecas to je jasny. +Uculi se a koukne na strop+ Co by bylo pekny na strope kocko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 led 2016 21:14

ale budu se děsně snažit. +uculí se+ já bych chtěla aby se ti taky líbilo. +usměje se, a dá mu pusu, aby se nezlobil+ noo, aby to vypadalo jako hvězdy, víš co. +uculí se+ aby se prcek v noci nebál. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London