Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj pro hosty (Byronův)

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 00:47

+v duchu stihne tak akorát ocenit, že ji upozornil včas, a kupodivu se při polykání ani nezakucká, nepouští ho z úst, dokud jeho orgasmus neopadne, a pak se posadí na paty, olízne si rty a spokojeně ho pozoruje+ Můžu ti říkat jak chci? +uculí se a lehne si k němu+ Máš tady cucflek, drahoušku. +přejede mu prstem po krku skoro pyšně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2013 00:54

Ano, jistě, jak chceš. +pokýve hlavou pořád ještě v orgastickém opojení+ Cože? +otevře oči+ Ne, opovaž se někde to prokecnout. Lidi by se mi smáli. +přitáhne si ji s úsměvem k sobě+ Budu ho nosit s hrdostí, chceš taky jeden? +hned jí ho začne dělat, taky na krku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 01:03

+uculí se, jak je roztomilej, a podepře se hlavu loktem+ No aspoň už vím, kdy se tě mám ptát na důležitý rozhodnutí. +zazubí se a dá mu pusu+ A každýho, kdo by se ti smál, vykuchám. Básníčku. Jahodovej. +culí se a po každým slově ho líbne na rty+ néé, já musím zítra mezi lidi! +směje se a kroutí se mu v náručí, ale nemá šanci+ A schválně si vezmu tričko s výstřihem. Ať všichni viděj, jakýho mám čupr kluka. +směje se nahlas, pak se natáhne vedle něj a povzdychne si+ Ach jo, to je v háji. +kreslí mu prstem kolečka na hrudi+ Vždycky, když jsem šťastná, něco se děsně podělá. +zamračí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2013 10:41

+usmívá se a leží spokojeně v peřinách a hladí ji po rameni+ Nic se nepodělá, jahodo. +usměje se na ni a zapálí si cigaretu+ Všechno zvládnem, uvidíš. A nic se nepodělá.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 14:24

Slibuješ? +přitulí se mu ze strany k boku, užívá si to živočišný teplo a široce zívne+ Tak já se na to vykašlu. +uculí se a dá mu pusu, a v nestřeženým okamžiku mu přitom sebere cigaretu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2013 14:52

Slibuju. +přenechá jí s úsměvem cigaretu a líbne ji na tvář a obejme+ Udělám pro to všechno co můžu. Takže tě do konce života budu držet tady v tý posteli. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 15:05

Hmm,to vůbec nezní špatně, zakempit tady s tebou navždycky. +zasměje se, vrátí mu cigaretu a obejme ho kolem pasu+ Já jsem úplně hotová. +hladí ho zlehýnka po břiše a pěkně se jí zavírají oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2013 15:08

+Usměje se+ Tak si schrupni, já budu nad tebou bdít a hlídat tě. +houpe ji v náručí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 15:16

Tak jo. Mám kliku, že tě mám. +usměje se a je jí tak hezky, až se jí z toho svírá něco v hrudníku, tak ho akorát obejme pevnějc, dá mu pusu na břicho a zavře oči+ Dobrou, básníčku. +a za chvilku je totálně tuhá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2013 15:24

Dobrou. +pousměje se, stulí si ji na hrudník a otevře si časopis, zatím co poslouchá její klidný dech+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house