Ústav experimentální medicíny

Moderátoři: Zaměstnanec, yohannka, Beatrix, Styx Lupin

Re: Ústav experimentální medicíny

Příspěvekod Marcus_Kraft » 30 led 2016 20:43

+Doběhne tam tentokrát celej od šmíru+ Omlouvám se, cestou mi chcípl motor! +zvedne ruky, že jí zatím ruku nepodá a kývne jí do kanceláře+ Pojďte za mnou...+na chvílu zmizne v zadních dveřích a Styx nechá v kanclu a hned je zpátky v bílým plášti a utírá si ještě mokrý, ale už čistý ruky+ Takže...jak se máte? Jak snášíte séra? A co Váš manžel? +rozhlídne se, jestli ho nepřehlídl+
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2016 22:09

+lach, tak když jenom motor a ne pacient :D+ Dobrý den… nevadí, nečekám dlouho +ujistí ho s úsměvem a následuje ho do kanceláře+ Manžel snáší sérum výborně. Nevyskytly se u něj žádné problémy ani nežádoucí účinky +posadí se a jak se Marcus rozhlíží po Remusovi, vysvětlí mu to+ On tady dnes se mnou není. Víte... neřekla jsem mu, že jsem se k vám objednala na vyšetření... zatím +řekne trochu zdráhavě+ Až podle diagnózy.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 30 led 2016 23:41

Skvělé, hned vám dám další dávky....+sáhne do skříňky pro další flašky a postaví je před ni+ A jak probíhaly poslední proměny?
Máte snad nějaké podezření? +změří jí zatím tlak a prohlídne jí zorničky a tak+ Nevolnosti? Slabost?
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 31 led 2016 01:52

Jo, výborně, děkuji +koupí si od něj další lahvičky séra+ Za tu dobu, co sérum užíváme, proběhly tři proměny. Každá další byla mírnější než ta předchozí a vlkodlak byl spíš jako beránek než vlk +usměje se spokojeně+ Při posledním úplňku jsme vyzkoušeli i vaši sedativní metodu a manžel celou noc prospal jako medvěd, takže si nic z proměny nepamatuje +doufám, že jsem tu metodu pochopila správně:)+ Nebýt typických příznaků - slabosti, bledosti a špatného zdravotního stavu před a po úplňku, na které sérum neúčinkuje, ani bychom skoro nepostřehli, že nějaký úplněk proběhl. Vaše léčba je opravdu zázračná +všechno mu tam podrobně vylíčí, aby si z toho vyvodil závěry ohledně účinnosti nového léku+

Myslíte podezření na těhotenství? Bohužel ani ne +skloní hlavu+ Ani za ty čtyři měsíce od naší poslední návštěvy u vás se mi nepovedlo otěhotnět. Zkoušíme to, ale pořád se nám to nedaří. Před týdnem jsem měla poslední měsíčky +pokrčí bezradně rameny+ Navíc, myslím si, že se u mne začínají projevovat nežádoucí účinky séra. Poslední měsíc se cítím trochu divně. Jsem unavená, občas je mi nevolno a jsem nějaká přecitlivělá a náladová a nechutná mi moc jíst. Obávám se, že budu asi muset sérum vysadit. Proto jsem vlastně dnes přišla za vámi, poradit se, co mám dělat, abychom nenarušili léčbu +koukne na něj tak posmutněle+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 31 led 2016 13:20

+Oni to sérum dostávají zadax :D ale tak kdyby mu něco cpala, tak to dá do sponzorských darů...+ No to je skvělé! +poznamená si to do bloku nadšeně, že to funguje jak má+ Až při posledním? Myslel jsem, že jí využijete spíš při těch předchozích drsnějších proměnách, ale je to celkem jedno. +jj, prostě ho nadopuješ a on vytuhne+ Mhm...mhm...+píše si+ slabost a bledost bude vždycky součástí této podstatně drastické změny v organismu, i když ji utlumíme, ale ten špatný zdravotní stav by se snad dal ovlivnit vyššími dávkami imunitu povzbuzujících preparátů +založí zase ve skříňce a podá jí další lahvičky+ Vždy jednu vypít den před proměnou a druhou den po. Je to na čistě přírodní bázi, jde především o vitamíny a stimulanty. Klidně si můžete cucnout i vy.

Čtyři měsíce nejsou žádná doba. +zavrtí hlavou+ Ženám dnes běžně trvá otěhotnění i rok-dva i když jsou úplně zdravé a plodné. Mhm...+zase si píše poznámky+ Nežádoucí účinky?! +skoro nadskočí a rentgenuje ji očima+ Vyhrňte si rukáv. +řekne vážně jeho obvyklá ukecanost je tatam. Vezme jehlu a odebere jí tři zkumavky, pak jí podá skleničku džusu a banán+ Hned jsem zpátky. +odejde dozadu do laboratoře, kde je asi půl hodiny a když se vrátí, tak se na ni dívá...takovým nevěřícím pohledem, že by si neudělala test+ Myslím, že byste měla zavolat manžela...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 31 led 2016 19:25

+ona to pochopitelně nechce zadarmo, takže mu tam alespoň něco zasponzoruje+ Nechtěli jsme zkoušet hned všechno najednou, dokud jsme nevěděli, jak bude manžel reagovat na to sérum, tak jsme s tou sedativní metodou chvíli počkali. Nehledě na to, že kdyby to celé prospal, nemohl by posoudit účinky séra +vezme si od něj lahvičky na imunitu+ Děkuji... doufám, že mu to pomůže.

Já vím... jen jsem z toho každý měsíc trochu nervózní, když to nevyjde +usměje se na něj omluvně a pak si poslušně nechá odebrat krev, tentokrát se jí z toho udělá trochu šoufl, ale ustojí to. Když Marcus odběhne vedle, napije se džusu, banán si ale nevezme, nemá chuť k jídlu. Když už to jeho „hned“ trvá půl hodiny, začne být lehce nervózní, proč to tak trvá. A když se Marcus vrátí a oznámí jí, že by měla zavolat Remuse, už je jí jasné, že se něco stalo+ Co... co se děje... +zeptá se vylekaně a výrazně zbledne+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 31 led 2016 22:55

Já myslel, že to zkusíte hlavně na tu první vánoční proměnu kdy právě lektvar nebude ještě plně v oběhu...To je fakt, aspoň vidíme výsledky...+přikývne+

To je pochopitelné, ale nervozita tomu taky moc nepomáhá...+předepíše jí nějaký vitamíny na nervy a předpis si dá zatím bokem na stůl+ Nic vážného...ale přece jen bych vám to řekl rád oběma naráz...tak můžete ho zavolat?
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2016 20:24

+moc ji to neuklidní, když jí řekne, že to není nic vážného, pro doktory je vážná akorát smrt, ale aspoň tuto možnost tedy může vyloučit+ No, manžel je teď na služební cestě v Asii... odchytává tam nějakou lidožravou bestii, co tam reguluje počet Číňanů. Takže teď ho nemůžu vyrušovat +omluví se+ A... jak tedy dopadly ty výsledky krve? +dívá se na něj napjatě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 02 úno 2016 22:00

Mhm...+koukne na ni+ Tak to by ji měl ještě chvíli nechat běhat, než začnou číňani regulovat nás... Nicméně....+podá jí papíry s nějakýma grafama a výsledkama vyšetření, ze kterých toho moc nevyčte+ Jste v pátem týdnu těhotenství. Rád bych Vám udělal ještě ultrazvuk, ale podle krve a vzorků +co jí tak průběžně odebral+ to vypadá, že je všechno v pořádku.
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 03 úno 2016 20:43

+když jí Marcus oznámí, že je těhotná, kouká na něj jako na mimozemšťana+ Ale... jak je to možné? Tedy... možné to samozřejmě je, ale... před pár dny jsem měla to... myslela jsem, že to opět nevyšlo... +očividně ji to překvapí+ Vážně jsem těhotná? Eee... opravdu jste se nespletl? Promiňte... +omluví se, protože Marcus skutečně nevypadá, že by žertoval+ Takže já jsem fakt těhotná! +konečně jí to dojde :D a má takovou radost, že by Marcusovi za takovou zprávu nejradši vlepila pusu, ale udrží dekorum a chvíli jen sedí a usmívá se a vstřebává tu informaci a myslí na to, co na to řekne Remus, až se to dozví+ Cože... aha, ultrazvuk... samozřejmě... omlouvám se +trochu se zastydí, že se chová jako pako+ Promiňte, ale mám hroznou radost +culí se jako sluníčko+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Ústavy a kliniky