Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Restaurace

Příspěvekod Björn Skarsgard » 10 úno 2016 19:22

+nakráčí si tobdo restaurace jako pán a zabere jim nejlepší box.+ hele děje se se zrzkou něco co bych měl vědět, krom toho že jí teda trochu hráblo z toho všeho? +rozvalí se a objedná si dvojitý burgr s megaporcí hranolek, no a láhev vodky pro začátek.+ prosim tě víš kolik lidí na světě teď z různých důvodů sahá po své ranní dávce? +nalije jim oběma+
Björn - Isbjörn. Gladde mig!
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2016 19:30

Z toho by hráblo každýmu. +povzdechne si+ Vlastně je na tom až nečekaně dobře...vzhledem k tomu všemu. +mávne neurčitě rukou+ Ale kromě toho že jí opravdu hodně chybí její magie, jí zrovna v tuhle chvíli moc nepřidal i jeden váš nový host. +koukne na něj, jakoby odhadovala, kolik mu toho může říct, aniž by riskovala, že ho sám půjde roztrhat na kousky:D+ Jo to asi sahá. Já k tomu ale důvody ani většinou nehledala. +zaxichtí se a vezme si svoji skleničku.
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 10 úno 2016 19:48

+zbystří smysly a vycení zuby+ nějaký host ji obtěžoval? +pěkně v něm narůstá nasrani+ vzala za mě celý vikend+, v knize jsem viděl že máme dva nové hosty.... +poklepava prsty o skleničku.+ mám se na něj podívat? +v očích se mu zaleskne, přece jenom tento hotel bere jako svoje území+ dodna +lupne ju a hned doliva další+
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2016 19:57

+fajn, takže přenos informací omezit na minimum:D+ Asi obtěžoval, ale ne v obvyklým smyslu. Šlo spíš o tohle. +poklepe si na spánek a významně se na něj zadívá+ A není třeba, mám v plánu ho navštívit hned se západem slunce. +oči jí znovu zledovatí+ Podle všeho je to upír, který nesnese ani minimum slunečního světla, takže žije obráceným režimem. Bydlí v suterénu. +dodá jakoby na vysvětlení, jak na to všechno přišla+ A nejspíš má taky nějaký spojení i s tím hostem ve třetím patře. +vypije polovinu další skleničky+ Jo a jen tak mimochodem, pokoj číslo šest bude potřebovat drobnou rekonstrukci. +dodá ještě nevzrušeně:D+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 10 úno 2016 20:08

+mračí se čím dál tím víc+ to se mi ani trochu nelíbí +zavrtí hlavou rezolutně.+ tahle politika ubytování pro všechny je podle mě nesmysl a bylo.otázkou času, kdy k něčemu takovému dojde. + dojí a když nalivá další panáky jsou už dvojité+ děláš si srandu, teď jsme rekonstruovali do hajzlu +praští pěstí do stolu+ večer půjdu s tebou, jsem na tu pijavici dost zvědavý.
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2016 20:29

Ani mě ne, vítej v klubu. +odfrkne si+ No netvrdím, že mi to přijde jako úplně rozumný. Je sice fajn nikoho nediskriminovat, ale...+nedopoví, ale je jasné, jaký na to má názor+ Můžete mu to naúčtovat, jistě nebude nic namítat. +a i kdyby, bude mu to prd platný:D Kopne do sebe dalšího, tentokrát už dvojitýho panáka+ Ne, to teda nepůjdeš. +upře na něj naprosto neústupný pohled.+ Nepotřebujete mít k rekonstrukci další pokoj. Nebo spíš půlku hotelu. +opraví se, když si vybaví, jak Syr milou pijavici popsala:D+ Slibuju, že ti pak podám hlášení. +dodá smířlivě+ A vůbec, máš nějaký zajímavý novinky, zatímco jsem lítala po dovolených? +zadívá se na něj zvědavě. Ano, snaží se nenápadně odvést téma jinam:D+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 10 úno 2016 20:38

+ted se pro změnu zatváří jak malé děcko, kterému vzali lizátko+ to teda ale vůbec není fér, ale... +odmlčí se+ fajn, když mi pak dáš vědět co a jak, tak teda nepůjdu, ale budu čekat na recepci a kdyby něco, tak mě zavoláš na pomoc, ok? Nového.... ani nic, po té co mi Syr zničila reputaci cassanovi - mimochodem nikdy s ní nepij, je sice srandovní ale páchá hrozné škody. Ty máš nějaké novinky? Jak ti to dopadlo s tím frájou co máw pro sebe celé patro?
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2016 20:53

Rozhodně ti dám vědět, kdybysme potřebovali medvědí pomoc. +slíbí slavnostně a culí se jen trošku.Vzápětí se málem zadusí lokem vodky+ Co-že, cože ti zničila? Jaký škody, proboha?! +snaží se nesmát, ale moc se jí to nedaří.+ Co mi jako mělo dopadnout? +zatváří se opravdu tak dokonale nechápavě, že by jí to jeden i sežral:D+ Nic jsem s ním neměla. +popře všechno!:D+ Je to rasista. +dodá ještě, jakoby to mluvilo za vše a výraz má jak vytasný z mramoru+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 10 úno 2016 21:04

+mávne nad tím rukou+ to neřeš, shrnul bych to asi tak, že v univerzitní knihovně uz si jen tak neškrtnu. +povzdechne si zoufale a dopije+ a nesměj se, byla to fakt tragédie. +opře si hlavu o a spoza řas se na polstrspozani dívá+ rasisti jsou děsně pitomí, nechápu proč se v tom případě ubytoval zrovna tady +zabruci si pro sebe+ takže mám šanci dostat se na první metu? +zahybe významně obočím+
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2016 21:27

Jen dělej tajemnýho, poptám se přímo u zdroje. +přivře zákeřeně oči a dopije další skleničku+ Těžko říct, psychopatům do hlavy nevidím. +pokrčí rameny. haha:D+ Třeba to je určitá forma terapie. +navrhne a napadne ji, že do určité míry je ta terapie možná i docela účinná:D+ A první meta obnáší co? To víš, vyrostla jsem v jiný době, tohle moderní stupňování mě zcela minulo. +zamrká na něj andílkovsky+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette