od Vishous » 07 úno 2016 22:26
S: No dovolte, jistě že to není vězení, ve svém hotelu nemám ve zvyku lidi držet násilím. +odemkne mu pokoj kartou a s rukou na dveřích čeká až projde dovnitř.+
V: Ach, takže slečně majitelka osobně. +Stoupne si do futer a natočí se k ní. A že je tam sakra málo místa.+ A která, Wenai nebo Syriana? +zadívá se na ni docela zevrubně. Syriana, ovšemže. +mrkne a vejde dovnitř.+
S: +Než mu stihne odpovědět odpoví si sám. Tak za ním vejde dovnitř, ale jen na chodbu.+ Vy jste nějaký jasnovidec nebo co? +vyjede na něj?
V: ale kdeže, jak jsem řekl, jsem jen obyčejnej chlap.
S: jasně a já jsem miss universe
V: no tak to měla porota dost malý nároky
S: Prosim? +vyštěkne na něj+ Ať se vám u nás líbí, pane. +To poslední slovo skoro vyplivne a otočí se k odchodu. Na další zdvořilosti už snad ani nemá náladu, ale je to platící zákazník, a tak to musí překousnout.+ Můžu pro vás ještě něco udělat?
V: +tahle hra ho začíná bavit.+ zapomněla jste tu větu dokončit.
S: Cože? +otočí se a vykulí na něj oči+
V: +přistoupí o krok blíž k ní a tyčí se nad ní.+ Zapomnělas tu větu dokončit. Dořekni to, hned.
S: +Srdce jí buší jak zblázněné, možná je i trochu vyděšená. Chvilku přemýšlí, co po ní vlastně chce.+ Nechápu...
V: +opře se dlaní o zeď vedle její hlavy.+ Řekni: můžu pro vás ještě něco udělat, pane? Hned! +nařídí+
S: +v prvním okamžiku hlasitě polkne a už už se ho chystá poslat do háje, když se podívá do jeho očí schovaných dosud pod kšiltem.+ Ehm... +ošije se+ Můžu pro vás ještě něco udělat, pane? +řekne vzdorovitě a upřeně mu pohled vrací. A zařekne se, že hosty už na pokoj doprovázet nebude.+
V: to by byla věčná škoda, pohled na tvůj zadek jsem si vysloveně užil. To je vše. +okamžitě se odtáhne.+ můžete jít slečno majitelko.
S: +z očí jí dští blesky.+ Ty mi lezeš do hlavy! +to je pro ni něco, na co je dost háklivá, od jisté doby.+
V: +jen pokrčí rameny, co k tomu dodat.+
S: +spěšně opustí pokoj a zastaví se až na konci chodby u vstupu do garáží. Vyděšená. Vyděšená tak, až je jí z toho špatně. Opře se o stěnu. Představa, že jí někdo leze ZASE do hlavy, je pro ni nemyslitelná. Zavolá Bjornovi, že pro dnešek končí a zmizí ve střešním apartmánu.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees