Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 úno 2016 19:46

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Re: Suterén - speciálně upravené pokoje

Příspěvekod Vishous » 07 úno 2016 22:26

S: No dovolte, jistě že to není vězení, ve svém hotelu nemám ve zvyku lidi držet násilím. +odemkne mu pokoj kartou a s rukou na dveřích čeká až projde dovnitř.+
V: Ach, takže slečně majitelka osobně. +Stoupne si do futer a natočí se k ní. A že je tam sakra málo místa.+ A která, Wenai nebo Syriana? +zadívá se na ni docela zevrubně. Syriana, ovšemže. +mrkne a vejde dovnitř.+
S: +Než mu stihne odpovědět odpoví si sám. Tak za ním vejde dovnitř, ale jen na chodbu.+ Vy jste nějaký jasnovidec nebo co? +vyjede na něj?
V: ale kdeže, jak jsem řekl, jsem jen obyčejnej chlap.
S: jasně a já jsem miss universe
V: no tak to měla porota dost malý nároky
S: Prosim? +vyštěkne na něj+ Ať se vám u nás líbí, pane. +To poslední slovo skoro vyplivne a otočí se k odchodu. Na další zdvořilosti už snad ani nemá náladu, ale je to platící zákazník, a tak to musí překousnout.+ Můžu pro vás ještě něco udělat?
V: +tahle hra ho začíná bavit.+ zapomněla jste tu větu dokončit.
S: Cože? +otočí se a vykulí na něj oči+
V: +přistoupí o krok blíž k ní a tyčí se nad ní.+ Zapomnělas tu větu dokončit. Dořekni to, hned.
S: +Srdce jí buší jak zblázněné, možná je i trochu vyděšená. Chvilku přemýšlí, co po ní vlastně chce.+ Nechápu...
V: +opře se dlaní o zeď vedle její hlavy.+ Řekni: můžu pro vás ještě něco udělat, pane? Hned! +nařídí+
S: +v prvním okamžiku hlasitě polkne a už už se ho chystá poslat do háje, když se podívá do jeho očí schovaných dosud pod kšiltem.+ Ehm... +ošije se+ Můžu pro vás ještě něco udělat, pane? +řekne vzdorovitě a upřeně mu pohled vrací. A zařekne se, že hosty už na pokoj doprovázet nebude.+
V: to by byla věčná škoda, pohled na tvůj zadek jsem si vysloveně užil. To je vše. +okamžitě se odtáhne.+ můžete jít slečno majitelko.
S: +z očí jí dští blesky.+ Ty mi lezeš do hlavy! +to je pro ni něco, na co je dost háklivá, od jisté doby.+
V: +jen pokrčí rameny, co k tomu dodat.+
S: +spěšně opustí pokoj a zastaví se až na konci chodby u vstupu do garáží. Vyděšená. Vyděšená tak, až je jí z toho špatně. Opře se o stěnu. Představa, že jí někdo leze ZASE do hlavy, je pro ni nemyslitelná. Zavolá Bjornovi, že pro dnešek končí a zmizí ve střešním apartmánu.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Re: Suterén - Vishous

Příspěvekod Vishous » 08 úno 2016 22:31

+Po pokoji rozmístí svou klasickou sestavu. Notebook na stolek, k tomu vysokorychlostní připojení k internetu, několikero štěnic na rušení odposlechů a když si je jistej, že má nad vším kontrolu, zapálí si svou ručně balenou cigaretu a zhluboka vydechne kouř. Se sklenkou Grey Goose (který si dovezl z Caldwellu plnou bednu - do zásoby), si sedne za noťas a začne stahovat všechno možný o hotelu, ve kterém bydlí. Architektonický plány, územní plány, daňové a finanční zprávy, prostě všechno co ho napadne a začne se tím pročítat. Z toho taky zjistí, že prťavá zrzka se na několik let vypařila. Jen pozvedne obočí a rozhodne se jí poctít snovou návštěvou a trochu se v tom prošťourat. Je prostě zvědavej chlap. Ještě vyřídí nezbytný telefon s Wrathem, a taky Butchem a pohodlně se rozvalí na posteli, jedno se musí nechat, kombinace červenýho kouře a vodky mu zlepšila den.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Vishous » 08 úno 2016 23:07

+No ale tohle bylo fakt zajímavý! Se svraštělým čelem hledí do stropu, na patře převaluje pití. Zdá se, že našel nový objekt zkoumání. Takový materiál se jen tak nevidí.
V okamžiku se rozhodne jít na průzkum hotelu, je kolem třetí ráno, tak by většina mohla už spát, a když ne, tak se obalí do mhis. Kožený kalhoty, pevný bagančata, černé triko a bunda. Taky černé dýky, protože HO tu prostě cítíl.
Jakmile vyjde z pokoje aktivuje se alarm. Ne, není paranoidní, jen má rád věci jak mají být. Nepozorován projde kolem recepce, kde sedí docela udělaný maník a i skrze clonu mhis se podívá jeho směrem, ale nic nevidí a tak se zpoza pultu ozve zabručení. Zabručení? Líbí se mu tu čím dál tím víc. V prvním patře nic neobvyklého nenajde. V druhém už je to jiné kafe. Zdá se, že tam to patří nějakému bezpečnostně stejně posedlému týpkovi. Ve třetím patře najde to co hledá. Lehký závan dětského zásypu. Přejde kolem dveří a snaží se odtamtud zachytit nějaký zvuk. Nic. Ticho. A protože bezduchý určitě nepotřebuje spát, usoudil že tam není a vlezl dovnitř. Prázdný kufr na posteli, ve skříni žádný oblečení. Koupelna prázdná. Pod postelí... pod postelí hrnek. No vida. Prozatím ho tam nechá a rozhodne se vrátit později, aby si jak se tak říká pohovořil přímo s majitelem.
Vyjde zpátky na chodbu a dostane se ke schodišti označeném jako schody k soukromému bytu. Bez zastavení po nich vykluše nahoru.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Vishous » 09 úno 2016 21:54

+Chlap přijde k sobě přilepený stříbrnou izolepou k židli. Pěkně každá ruka k opěrce, nohy zvlášť k nohám židle.+ Povím ti, jak to teď bude. +Oznámí mu V, pohodlně usazený naproti se sklenkou GG v ruce a cigaretou v koutku.+ Dám ti na vybranou pane... +otevře zajatcovu náprsní tašku+ pane K. Tak si říkáte, že? jenom jedním písmenem. Zajímavé. Takže, kde jsem to... jo. Dám ti na vybranou pane K. ty mi buď teď pěkně odpovíš na to, co mě bude zajímat a já tě pak hezky rychle dopravím do vašeho ráje a nebo mi odpovíš pomalu, a bude to hodně pomalu podotýkám, a já tě rozsekám na malinké kousíčky a zavolám svýmu kámošovi B. a žádný ráj nebude.
K: Naser si, zkurvysyne.
V: to je špatná odpověď a mamce by se určitě nelíbila. +Plynule vstane, dá si židli naproti jeho a jeden po druhém mu zlomí články na ukazováčku pravé ruky, a pak ještě na prostředníčku.+ Tak, kde máte tady v Dublinu náborové středisko? Hm? A věř mi, můžu tohle dělat celej dlouhej den.
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Vishous » 10 úno 2016 09:04

+O několik hodin později se V posadí do křesla s telefonem v ruce. Chvíli čeká než to zvedne a pak to sem tam lupne a zašumí.+
V: Wrathe, mám novinky
W: povídej bratře +ozve se ze sluchátka+
V: Vypadá to, že se to tu rozjíždí ve velkém stylu. Mám tady na návštěvě... +pohlédne na svého hosta, který vypadá jako poskládaný z lega, kolik částí těla má zlomených a z několika ran na těle mu vytéká hnusná olejovitě černá krev.+ jednoho z nich a trochu jsme si přátelsky popovídali. V centru u sv. Anny mají náborové středisko. Vypadá to, že změnili taktiku a zaměřili se na mnohem mladší adepty než jsme zvyklí a nabírají ty kluky rovnou po střední, kdy jsou plní agrese a lehce zmanipulovatelní
W: Budeš chtít posilu, polda by...
V: Ne zatím ne, nech Butche tam, kde je. Potřebujete ho víc.
W: Každý den se mi hlaš V. Cítím, že se schyluje k něčemu velkému.
V: můj králi +s těmi slovy položí telefon.+ Tak, co s tebou, špiníš mi tu koberec. +ohrne znechuceně ret a pomalu si začne stahovat z pravačky koženou rukavici a pokoj se začne rozsvěcovat jako vánoční stromeček. Klosnikovi, kterej zrovna přišel k sobě se hrůzou rozšířili oči. Jakmile se ho dotknul projela jím neskutečná agónie a pak se rozplynul.+
+Vishous si zas natáhne rukavici a pak uklidí co uklidit zvládne, ale olejová skvrna na koberci zůstane. Co už. Potom si konečně dopřeje sprchu a padne do postele jenom v černých boxerkách Kalvin Clein.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Syriana Spinnel » 10 úno 2016 22:58

Jo, přesně tam! +rázuje si to rovnou ke dveřím a ze zadní kapsy vytáhne kartu k otevření dveří do Vishousova současného obydlí. Nechce mu dát nejmenší šanci uhodnout kdo mu to jde na návštěvu. Odemkne dveře a i když se spustí neskutečnej rámus dostane se až k posteli, kde leží ten sakra obrovský chlap. Nahne se nad něj+ pokojová služba, kreténe! +zařve a vychrstne na něj obsah sklenice na stolku vedle.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 10 úno 2016 23:01

+Spí jak nemluvně, když se rozezvučí poplašňák, normálně by vyletěl z postele a ani nemrkl, ale sakra, spal kolik, hodinu? a můžou mít upíři Jet leg? Něco nesrozumitelně zakleje ve staré řeči a než se stihne rozkoukat je zlitej od hlavy k patě. Startuje na drcnutí, vyskočí na toho, kdo to provedl a povalí ho pod sebe na zem. Ji. povalí ji, přitiskne loket pod hrdlo.+ pokud si vzpomínám, žádnou pokojovou službu jsem si nepřál! +zavrčí jí zblízka do tváře a přes oči mu spadnou vlasy, jak nemá čepku.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2016 23:13

Syr! Počkej, sakra, nemůžeš jen tak...! +snaží se ji zarazit, ale totálně nechápe, co jí to posedlo. Má asi tak vteřinu na to, aby zaregistrovala, že ten chlap je fakt obr a všechno to jsou svaly, když ta hora svalů vyletí a uvězní Syr pod sebou. To je víc, než potřebuje k tomu, aby otázky odložila na později a přišly na řadu činy+ Takže se hezky všichni uklidníme a ty - +přitiskne mu hlaveň k zátylku a natáhne spoušť+ - hezky pomalu, ale okamžitě - +zdůrazní to slovo+ - pustíš spolumajitelku tohodle hotelu. +hlas má dokonale neutrální a čiší z něj led a kontrolovaný vztek+ Netuším, jak moc dobrá je regenerace tvý rasy, ale mám nabito na lov dinosaurů. Moc ráda se podívám, co to udělá s tvojí hlavou. +ta představa jí vážně vykouzlí úsměv na rtech. Asi to bude vidět na jeho kamerách, co si tam instaloval:D+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 10 úno 2016 23:23

+Tiskne tu malou mrňavou k podlaze, ježiš je vychrtlá jak kost, bleskne mu hlavou, načež to následuje myšlenka, že je tam ještě někdo, koho dřív nezaregistroval, protože - no teda - protože ho neslyšel. Ji. Neslyšel ji. To už se mu ale tiskne studená hlaveň k zátylku. Nepříjemné, nicméně stisk povolí.+ Jsem ztělesněním klidnosti. +prohlásí+
S: seznamte se, to je Becca, tak nějak moje nejlepší kámoška. Doporučila bych ti poslechnout, je totiž fakt psychopat. +A docela klidně si pod ním leží a jeho obří tělo ji tíží jak tuna kamení a... zubí se jak cvok+
+jen protočí oči, načež vysouká pravačku z rukavice, jakože se vzdává a... dotkne se rychleji než mrknutí pistole za krkem. Pokojem projede elektrický výboj o síle blesku. Neví jak moc nebo jestli to B odrovná, ale určitě to pocítí. Jo, tak ta další mrňavá je bestfriend té první mrňavé. Sranda.+
Vážně moc rád bych ti to předvedl, ale obávám se, že jsem naštvanej. +vstane ze Syr.+ paní spolumajitelko, rád bych kniha přání a stížností... +ušklíbne se+
S: Naser si +vyškrábe se na nohy.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Další

Zpět na Hotelové pokoje